21:26 - 16/08/2020

Θέλουμε "Μοντέλο Πόρου" για όλη την Ελλάδα!!! Δεκαπενταυγουστος και είναι παχιές οι μύγες

Διαφημίσεις

Θέλουμε “Μοντέλο Πόρου” για όλη την Ελλάδα!!! Δεκαπενταυγουστος και είναι παχιές οι μύγες 

Ανήμερα της Παναγιάς και η ισοπέδωση της χώρας περνάει με γοργούς ρυθμούς στο επόμενο στάδιο…Μοντέλο Πόρου, θέλουν οι εγχώριοι σωτήρες σας, καλά να τους έχει η Παναγιά τους αθεόφοβους, καλά να τους έχει και να τους δίνει μέρες.

Να τις παίρνει από εσάς και να τις δίνει στην κυβέρνηση του ΚΑΤΡΑ-κουλη! 

Τέλος οι συν-αθροίσεις τέλος τα πανηγύρια, τέλος οι γιορτές τώρα που είναι παχιές οι μύγες. Θα ξεχάσετε και ποιοι είστε, θα βλέπετε την μάπα σας στον καθρέφτη, κι από το ξύλο και τις μάσκες δεν θα αναγνωρίζετε πλέον την μουτσούνα σας…Μες τον δεκαπενταυγουστο που παλιά ήταν παχιές και οι μύγες.

Το σχέδιο μπαίνει στην τελική “ευ-θεία”, από το πολύ κουτόχορτο, το σανό, το δηλητήριο της αστυνομίας Σκέψεως, το μάιντ κοντρολ και την μαύρη μαγεία, βλέπουμε την ολοκλήρωση και διάλυση της οικονομίας μες τον Δεκαπεντάυγουστο, που παλιότερα οι μύγες ήταν παχιές και είχαν ξύγκι. 

“Έβαλα και μάσκα με την ελληνική σημαία για να νομίζετε ότι κατασκεύαζονται στην Ελλάδα, έτσι όπως είναι και η δική μου προέλευση και κατασκευή. Ελληνική. Πλάκα σας κάνω, είμαι Έλληνας, Έλληνας πράκτωρ και δεν έχω πάρει καμία μίζα για καραντίνα και μασκούλες με ελληνικές σημαίες…”

KORAKAS NEWS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*