00:16 - 25/08/2020

Η Πόρνη Βαβυλώνα: "ο Σάββας Θεοδωρίδης πέθανε από κορωναιό με δυο αρνητικά τέστ!!!"

Διαφημίσεις

Η Πόρνη Βαβυλώνα: “ο Σάββας Θεοδωρίδης πέθανε από κορωναιό με δυο αρνητικά τέστ!!!” 

Πόσο Πόρνη είναι άραγε η Πόρνη Βαβυλώνα; Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σάπιοι είναι οι σάπιοι και οι μαύρες τους εξουσίες….Χωρίς ένα σύμπτωμα απατεωνοιού, η μαφία του ΧαρδαΧαλιά έβγαλε ονόματα σαν τον Σάββα Θεοδωρίδη  νεκρό από τον αόρατο…Αν δεν πάρετε τις μοίρες σας στα χέρια η μαφία του ΧαρδαΧαλιά θα σας στείλει με καρκίνους στο αφεντικό του.

Διαβάστε την είδηση από τον ΕΤ

“Απίστευτη ταλαιπωρία ανέμενε τον επίτιμο πρόεδρο του Ολυμπιακού Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος εδώ και χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αρχικά ο Σάββας Θεοδωρίδης εισήχθη στο ιδιωτικό νοσοκομείο πριν από λίγα 24ωρα όπου υπεβλήθη σε μοριακό τεστ κορωνοϊού. 

 Αρχικά ο Σάββας Θεοδωρίδης εισήχθη στο ιδιωτικό νοσοκομείο πριν από λίγα 24ωρα όπου υπεβλήθη σε μοριακό τεστ κορωνοϊού. Στη συνέχεια ο ασθενής μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο αναφοράς και συγκεκριμένα στο «Σωτηρία». 

Την ίδια ώρα η οικογένεια του Σάββα Θεοδωρίδη υπεβλήθη και αυτή σε τεστ για κορωνοϊό. 

Ο Σάββας Θεοδωρίδης όταν μεταφέρθηκε στο «Σωτηρία» και λόγω του υποκείμενου νοσήματος που έχει, εισήχθη αμέσως σε μονάδα εντατικής θεραπείας, ενώ του έγιναν δύο τεστ για κορωνοϊό τα οποία και τις δύο φορές ήταν αρνητικά. 

Οι γιατροί του «Σωτηρία», αναφέρουν πως ο ταλαιπωρημένος από την μεταφορά ασθενής, δεν έχει συμπτώματα κορωνοϊού, άλλα επιβάρυνση από την ασθένεια που τον ταλαιπωρεί.”

KORAKAS NEWS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Ο μαρινακης ειναι παιδι της ντπ και ηταν θετικος μολις ο ιος εφτασε στην ευρωπη αμεσως αμεσως και φυσικα ξεπερασε ευκολα την αρρωστια.
    Δεν ειναι δυσκολο να κατανοηθει τι ακριβως συμβαινει.

  2. ΠάνοςΓέριμου 08/25/2020 @ 11:18 ΠΜ

    Φίλε ΄Κόραξ, έχουμε μπερδέψει άσχημα μέ όλους αυτούς που μάς κυκλώνουν, δυστυχώς ισχύει η κυπριακή παροιμία “τά βάσανα μάς έν πίσω ΄κόμα/ακόμα”…..

    • Φιλε Πανο, αν δεν διδαχθουμε το Γνωθι Σαυτόν, δεν αλλαζει το μελλον της ανθρωποτητας και ιδιως του ελληνισμου…αν ο ΝΟΥΣ των ελληνων δεν εξελιξει το Γνωθι Σαυτόν, δεν προκειται να αλλαξει τιποτα στην ζουγκλα…
      Ελπιζω να βρεθουμε στο αμεσο μελλον στην Κυπρο…

      • ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ , ΓΙ ΑΥΤΟ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*