Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:23 - 19/12/2011

Η Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού (ΓΥΣ)…. ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το σήμα της Γεωγραφικής Υπηρεσίας Στρατού (ΓΥΣ), περιέχει το επίσημο σήμα της Μασονίας (Γνώμωνα και Διαβήτη) !!!


Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί τό σήμα της Γεωγραφικής Υπηρεσίας Στρατού (ΓΥΣ). Και αυτό που δίνει στο γεγονός ακόμη μεγαλύτερη σημασία και βαρύτητα, είναι ότι είναι μια Υπηρεσία του Ελληνικου Στρατού….
Στο σχήμα της ΓΥΣ διακρίνεται καθαρά το επίσημο Μασονικό σήμα, δηλαδή το σύμπλεγμα Γνώμωνα και Διαβήτη. !!!
Με κατάλληλη επεξεργασία της φωτογραφίας απομονώνουμε το Μασονικό σήμα για να φανεί καλύτερα.

(έχουμε συμπληρώσει τα σημεία του γνώμωνα που λείπουν, γιατί καλύπτονται από τον κύκλο που περιέχει τον Χάρτη της Ελλάδας)

Δείτε ενδεικτικά και το σήμα Μασονικής Στοάς. Η ομοιότητα με το σήμα της ΓΥΣ είναι προφανής. Μόνο που στη θέση της σφαίρας με τη Γή, υπάρχει η σφαίρα με την Ελλάδα (στο σήμα της ΓΥΣ) (http://www.grandlodge.org.uk/)

Εθνικά επικίνδυνος και μειοδοτικός ο χάρτης της ΓΥΣ;
Ένα άλλο ιδιαίτερα σημαντικό που προσέχουμε στο σήμα της ΓΥΣ είναι ότι πολλά Ελληνικά νησιά όπως η Ρόδος, Κώς, Σάμος κ.α. εμφανίζονται με καφέ χρώμα σαν να ανήκουν στην Τουρκία. !!! Το ίδιο γίνεται και με τα περισσότερα νησιά των Κυκλάδων, Σποράδων και Βορείου Αιγαίου. !!!
Νά υποθέσουμε είναι απλά μια γραφιστική αστοχία; Οι υπεύθυνοι καλούνται να μας απαντήσουν άμεσα. (Ας μην επικαλεστούν το μικρό μέγεθος των νησιών, γιατί νησιά όπως η Ρόδος έχουν παρόμοιο μέγεθος με Χίο και Μυτιλήνη, που είναι χρωματισμένα κανονικά). Ο ΓΥΣ πρέπει άμεσα να διορθώσει τον μειοδοτικό χάρτη.

Η Ιστορία της
Η Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού (αρκτικόλεξο Γ.Υ.Σ.), είναι μια ανεξάρτητη Υπηρεσία του ελληνικού στρατού που επανδρώνεται από στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό, της οποίας κύριο αντικείμενο είναι η γεωδαίτηση και η τοπογράφηση της ελληνικής επικράτειας, από καθαρά στρατιωτική άποψη.
Στα 1882, η τότε Κυβέρνηση του αείμνηστου Πρωθυπουργού Χαρ. Τρικούπη, στην προσπάθεια αναζήτησης νέων θεσμών, για τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη της Χώρας, ψηφίζει νόμο με τον οποίο “Επιτρέπεται εις την κυβέρνηση να καλέσει παρά τω Στρατώ αλλοδαπούς Αξιωματικούς προς μελέτην του Στρατιωτικού Οργανισμού του Κράτους …και προς εισαγωγήν εν τω Στρατώ διαφόρων εφαρμογών…”.
Τον Αύγουστο του 1889, συγκροτήθηκε η “Γεωδαιτική Αποστολή” από την προς τούτο μετακληθείσα Στρατιωτική Αυστριακή αποστολή, υπό τον Ανχη Heinrich Hartl, με σκοπό τη σύνταξη του “Τοπογραφικού και Κτηματικού χάρτη της Χώρας“. Η αποστολή εκείνη παρέμεινε στην Ελλάδα 10 χρόνια μέχρι το 1898. Κύριος σκοπός του Γεωδαιτικού αποσπάσματος ήταν η δημιουργία κτηματολογίου, μετά την καταστροφή του αρχικού (που είχαν επιμεληθεί και εκπονήσει οι Βαυαροί) που συνέβη λίγες ημέρες μετά τη λεγόμενη έξωση του Όθωνα.
Η “Γεωδαιτική Αποστολή”, που περιελάμβανε και Έλληνες Αξιωματικούς του Μηχανικού, το 1891 μετονομάστηκε σε “Γεωδαιτικό Απόσπασμα“.
Με το Β.Δ. της 20 – 4 – 1895 και με την αποχώρηση της Αυστριακής Αποστολής το “Γεωδαιτικό Απόσπασμα” μετονομάστηκε σε “Χαρτογραφική Υπηρεσία Στρατού” και τέθηκε σε ισχύ ο πρώτος κανονισμός λειτουργίας της.
Τη σημερινή της ονομασία, η Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού, έλαβε, τελικά, με το Ν.Δ. της 10 – 2 – 1926 με το οποίο δημοσιεύθηκε και ο νέος οργανισμός της.
Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου καταστράφηκαν σχεδόν εξ’ ολοκλήρου το επιστημονικό της αρχείο και ο εξοπλισμός της. Με τον αναγκαστικό Νόμο 968/49 “Περί Ανασυγκροτήσεως της Γεωγραφικής Υπηρεσίας Στρατού” άρχισε η ανασυγκρότηση της Γ.Υ.Σ.
Η ανάθεση το 1962 από την Πολιτική ηγεσία στη ΓΥΣ του έργου “Χαρτογράφηση της Ελλάδος” πέραν του στρατιωτικού της έργου, έδωσε τη δυνατότητα να φθάσει σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο, ώστε σήμερα να συγκρίνεται με αντίστοιχες υπηρεσίες άλλων ανεπτυγμένων χωρών.
Παλαιότερα στη Γ.Υ.Σ. υπάγονταν αρχικά ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Ενόπλων Δυνάμεων και στη συνέχεια ο ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός φορέας ΥΕΝΕΔ.
Σήμερα η Γ.Υ.Σ. παράγει όλα τα χαρτογραφικά προϊόντα που απαιτούνται για την υποστήριξη των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και διαθέτει διάφορα προϊόντα για την ανάπτυξη της χώρας και την ικανοποίηση των αναγκών του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.
Η Γ.Υ.Σ. εξοπλισμένη σήμερα με άρτια τεχνικά μέσα από γαιωδετικά όργανα, βαρυτόμετρα, φωτογραμμετρικά όργανα, συστήματα προσδιορισμού θέσης GPS, και αεροσκάφη για λήψη αεροφωτογραφιών και με μόνιμο εκπαιδευμένο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό, αποφοίτους ανωτάτων και μέσων τεχνικών σχολών, είναι επιφορτισμένη με όλες τις σχετικές εργασίες γεωδαισίας, τοπογραφίας, χαρτογραφίας κ.λπ. που αφορούν τον ελληνικό χώρο.
Ειδικότερα είναι η καθ’ ύλην αρμόδια υπηρεσία για την εκτέλεση όλων των αεροφωτογραφικών εργασιών, την εκπόνηση και έκδοση χαρτών διαφόρων κλιμάκων και διαγραμμάτων,για την κάλυψη των σχετικών αναγκών στρατιωτικών, αστυνομικών, πολεοδομικών κ.ά. Αρχών, οργανισμών, ακόμα και ιδιωτών.

Δείτε εδώ τη Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού στο χάρτη
Διαβάστε εδώ για τη (ΓΥΣ)

norfid

Το είδαμε εδώ
 http://katohika.gr/2011/12/19/blog-post_19-14/

 Αφύπνιση Συνείδησης

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*