Διαφημίσεις

Όχι μόνο της ΤΟΥΡΚΙΑΣ αλλά και την δική της.

ΕΞΗΓΩ:

[sc:stranger]

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ προσπαθεί να αρπάξει τον ορυκτό πλούτο της ΚΥΠΡΟΥ. Σαν φόβητρο χρησιμοποιεί την ΤΟΥΡΚΙΑ με την οποία έχει άριστες σχέσεις.
Την ΤΟΥΡΚΙΑ η ΓΕΡΜΑΝΙΑ την βοηθάει ώστε να μην δημιουργηθεί ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ώστε μέσω της ΤΟΥΡΚΙΑΣ να βάλει χέρι η ΓΕΡΜΑΝΙΑ στα πετρέλαια της ΜΟΣΟΥΛΗΣ στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΡΑΚ.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι προσφέρθηκαν πρώτοι οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ να συνδράμουν την ΤΟΥΡΚΙΑ στην αντιπυραυλική ασπίδα .
Μία αντιπυραυλική ασπίδα που δεν είναι ούτε για τους ΣΥΡΙΟΥΣ , ούτε για τους ΙΡΑΝΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ. ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΟΤΙ ΑΝ ΑΝΑΜΙΧΘΟΥΝ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΑΤΟ.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ:…

oryktos-ploutos

Ποιος κερδίζει από όλο αυτό το γεωστρατηγικό παιχνίδι και ποιος χάνει;

1. Σε στενό γεωπολιτικό πλαίσιο κερδίζει η ΓΕΡΜΑΝΙΑ διότι κερδίζει τρείς δεξαμενές ενέργειας.

-Η 1η είναι το ΑΙΓΑΙΟ (στο οποίο έχει τάξει ένα μέρος των κοιτασμάτων στην ΤΟΥΡΚΙΑ )

-Η 2η είναι η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ (που και σε αυτό έχει τάξει ένα μέρος των κοιτασμάτων στους ΤΟΥΡΚΟΥΣ)

-Και η 3η είναι η περιοχή του βορείου ΙΡΑΚ που θα κάνει συνεκμετάλλευση με τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ στα κοιτάσματα που υπάρχουν εκεί (αυτό σχεδιάζουν άλλο τι θα τους βγει στο τέλος).

Επομένως η ΓΕΡΜΑΝΙΑ αποκτά ενεργειακή επάρκεια για τα επόμενα χρόνια.

2. Σε ευρύ γεωστρατηγικό πλαίσιο ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ διότι:

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ χαλάει την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου στην μεσόγειο οπότε η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΣΑΝ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ επομένως θα χάσουν την υφαλοκρυπίδα της ΑΡΚΤΙΚΗΣ. ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΗΠΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΥΠΙΔΑΣ ΕΚΕΙ.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ (Έγινε) και η ΚΥΠΡΟΣ να πάθει αυτό που έπαθε.

ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΕΞΕΡΓΕΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ.

Ποιοι χάνουν;

Η ΕΛΛΑΔΑ, Η ΚΥΠΡΟΣ και προπαντός η ΡΩΣΙΑ.

ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:

Η ΡΩΣΙΑ (ΠΟΥΤΙΝ) δεν έχει ποιοτικά τον στόλο που έχουν οι χώρες του ΝΑΤΟ όμως έχουν ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ (ΠΥΡΗΝΙΚΗ) τεχνολογία από τους ΝΑΤΟΪΚΟΥΣ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΤΗΡΙΧΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ.

ΑΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΆΣΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ.

ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.

Το πότε θα γίνει αυτό εξαρτάται από πως θα εξελιχθεί το σχέδιό τους. Τα τελευταία 2 χρόνια ήταν όλα έτοιμα αλλά η εφαρμογή των σχεδίων άλλαζε κάθε φορά και για τον λόγο αυτό έπαιρνε αναβολή η ΕΚΡΗΞΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.

ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ που είναι η ΑΡΚΤΙΚΗ να καταλήξει ΣΤΙΣ ΗΠΑ και η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ-ΑΙΓΑΙΟ- ΜΟΣΟΥΛΗ να ανήκουν στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ (ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ).

ΚΟΙΝΩΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ ΠΑΙΣΤΗΚΕ ΚΟΡΟΪΔΟ.

ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΑΥΤΑ.

EMEΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΧΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο ““Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ “”
    1. Δεν κατάλαβες ότι η ΕΥΡΩΠΗ εκτός από οικονομικά “μας σώζει” και από την εξ ανατολάς απειλή;;;;;
      Αυτό δεν λέγανε από το 1979 που μας έβαλε ο ΦΡΥΔΙΑΣ..(χωρίς να μας ρωτήσει);;;;
      Δεν άκουσες του Νενέκους (αυτοί που ψηφίζουν ΝΑΙ σε όλα και στο δημοψήφισμα) ότι κινδυνεύουμε εθνικά αν πούμε ΟΧΙ..

      μήπως είσαι κουφός;;;;

  1. ναι θα πατησουν το κουμπι και εμεις θα ειμαστε στα καλα μας με τοση ραδιενεργεια γυρο μας

  2. ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΩΣΕΙ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ?

  3. Ο αιμοσταγής λαός της Ευρώπης που λέγεται Γερμανία τάζει στην Τουρκία τα πετρέλαια στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο τους υδρογονάνθρακες της Κύπρου. Δηλαδή ο αιμοσταγείς λαός με ξένα κόλυβα μνημονεύκει τους γονείς του. Μπράβο Σόϊμπλε και Μερκελ. Σπείρετε το φόβο ότι μας στέλλετε τους τούρκους για κερδίσετε εσείς. Υποφέρουν οι λαοί για άλλη μια φορά εξ΄ αιτίας των γερμανών . Ανάθεμα και στην Γερμανία και στους γερμανούς.

  4. ποσο βλακεs ειναι ορισμενοι ρε παιδι μου . καλα ρε φιλε το διαγγελμα καραμανλη δε το ακουσεs που παπαγαλισε την εδαφικη ακεραιοτητα τηs ελλαδαs και τα σuνορα? αυτο δε σου ακουγεται ωs απειλη πολεμου? το οτι η τουρκια παραβιαζει καθε μερα τα συνορα για να σπαει το τσαμπουκα μαs δε σου ακουγεται ακι αυτο ωs απειλη> ? δηλαδη τι πρεπεινα γινει για να καταλαβειs να πεσει ρουκετα στη κουζινα σου? ξυπνα . δεν εχει μεινει χρονοs για να κοιμαστε μαλακοπιτουρεs

  5. ποσο βλακεs ειναι ορισμενοι ρε παιδι μου . καλα ρε φιλε το διαγγελμα καραμανλη δε το ακουσεs που παπαγαλισε την εδαφικη ακεραιοτητα τηs ελλαδαs και τα σuνορα? αυτο δε σου ακουγεται ωs απειλη πολεμου? αυτο εχει ειπωθει εκατονταδεs φορεs στο παρελθον. ετσι προεκυψε! το οτι η τουρκια παραβιαζει καθε μερα τα συνορα για να σπαει το τσαμπουκα μαs δε σου ακουγεται kai αυτο ωs απειλη> ? δηλαδη τι πρεπει να γινει για να καταλαβειs? να πεσει ρουκετα στη κουζινα σου? ξυπνα . δεν εχει μεινει χρονοs για να κοιμαστε μαλακοπιτουρεs.| |και κατιακομα. να ειστε χρησιμοι στουσ αλλοσ οχι κηφινεσ και βαρυδια . μπορεινα μην εισαι αγροτησ αλλα δεν εχεισ δικαιολογια να μηνε χεισ ενα φτυαρι και μια αξινα στο σπιτι σου που κανουνε και τα 2 μαζι 10 ευρω. πωs θα σκαψειs ενα χαντακι για υδρευση πωs θα σκαψειs χαρακωματα σε περιπτωση εισβοληs? πωs θα σκαβειs ενα χωραφακι για να φυτεψεισ πατατα να φαs? πωs το ενα το αλλο αμα εισαι αδιαφοροs και πωs αυτα ειναι σεναρια που δεν θα γινουν? αμα σου λειψουνε 10 καφεδεs δηλαδη θα παθειs κατι? ξερεισ τι θα παθειs ΤΟΤΕ οταν σε παραμερισει η γειτονια επειδη δεν προσφερειs τιποτα?

  6. Έτσι ακριβώς είναι….. δείτε και ένα ενδιαφέρων άρθρο που επιβεβαιώνει τη γεωστατική σημασία της ελληνικής υφαλοκρηπίδας …..

    Γιατί κατεβαίνει τώρα η Ρωσία στην Μεσόγειο;

    http://exomatiakaivlepo.blogspot.gr/2011/11/blog-post_4050.html

    Το συμφέρον της Ελλάδας στο Αιγαίο ταυτίζεται με αυτό των Ρώσων στην Αρκτική…. Γι’ αυτό ο πολεμος είναι αναπόφευκτος με την Τουρκία….

  7. ΔΙΑΦΩΝΩ. Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΕΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΠΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.
    ΕΙΡΗΝΗ ΚΡΗΤΗ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek