20:50 - 10/05/2020

Ηλικιωμένοι, άτομα με χρόνιες ασθένειες και εμβολιασμένοι τα θύματα covid-19

Διαφημίσεις

Ηλικιωμένοι, άτομα με χρόνιες ασθένειες και εμβολιασμένοι τα θύματα covid-19

Εάν υπάρχει ιός, η περίπτωση του λειτουργεί με πολύ συγκεκριμένο τρόπο.Ειδικά οι ηλικιωμένοι, τα άτομα με ασθένειες χρόνιες και μη, αυτοί που παίρνουν πολλά φάρμακα, αλλά και ιδιαίτερα εκείνοι που έχουν λάβει εμβολιασμούς κατά της γρίπης, είναι πιο πιθανό να πεθάνουν.Κάθε μέρα εμφανίζονται νέα δεδομένα σχετικά με τον κοροναϊό. Είναι πλέον γνωστό ότι άτομα άνω των συγκεκριμένων ηλικιών που πάσχουν από κάθε είδους ασθένειες συχνά αντιμετωπίζουν σοβαρές επιπλοκές. Αυτοί είναι φυσικά και οι άνθρωποι που παίρνουν φάρμακα, έτσι ώστε αρρωσταίνουν ακόμη γρηγορότερα από ένα μέσο άτομο, άλλοι παράγοντες που παίζουν επίσης ρόλο, είναι το υπερβολικό βάρος. Αυτοί είναι τα θύματα του COVID-19.Αν υποθέσουμε ότι κάποιοι σκοπεύουν να «καθαρίσουν» τον παγκόσμιο πληθυσμό, αυτός ο ιός θα ήταν το ιδανικό όπλο, επειδή σχεδόν όλοι τους ανήκουν στην κατηγορία των ανεπιθύμητων από την άποψη της ευγονικής. Και αυτό είναι το θέμα της λατρείας της σεκτας θανατου που σκηνοθετεί παγκοσμίως τα νέα μέτρα.

Φαίνεται ότι υπάρχει σύνδεση με το 5G, αν και είναι πιθανότατα δεν είναι μόνο αυτό το σημερινό παγκοσμίο πρόβλημα με το 5G. Το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι «κάτι» έχει πράγματι αναπτυχθεί σε ένα εργαστήριο που λειτουργεί πολύ συγκεκριμένα και αλληλεπιδρά με πράγματα όπως το 5G. Για να ολοκληρωθεί η επίθεση εναντίον του γενετικού κώδιακ, το 5G από μόνο του μπορεί επίσης να προκαλέσει την έκκριση γενετικού υλικού σε ένα ανθρώπινο σώμα που μοιάζει με έναν ιό όπως δύο σταγόνες νερού.Εκτός από όλη τη σύγχυση, υπάρχει τώρα ένα άλλο στοιχείο ότι όταν έχετε λάβει εμβόλια γρίπης, διατρέχετε μεγαλύτερο κίνδυνο να αρρωστήσετε σοβαρά από τον covid-19.Robert F. Kennedy Jr. ανακάλυψε μια επιστημονική μελέτη, η οποία δείχνει ότι τα άτομα που έχουν λάβει εμβολιασμό κατά της γρίπης είναι 36% πιο πιθανό να μολυνθούν από τον ιό.Είναι μια έρευνα που διενήργησε το Αμερικανικό Πεντάγωνο τον Ιανουάριο του έτους.

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερη έκδοση.

KORAKAS NEWS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (4)

    • Αμάλθειος Γεωπονιστής 05/11/2020 @ 12:16 ΜΜ

      Το διάβασα… Πω πω τελικά τι είναι αυτό το πράγμα… Πολύ μπέρδεμα

  1. Περνω 23 χαπια την ημερα συν 3 μηχανακια εισπνοης ειμαι εξω και δεν καταλαβαινω κανενα και ειμαι μεγαλος πανω απο 70 σιγουρα κι θα ζησω μεχρι τα 90 τουλαχιστον..

  2. Αμάλθειος Γεωπονιστής 05/11/2020 @ 12:10 ΜΜ

    Κόρακα θα ήταν πολύ καλή ιδέα να κάναμε κάποιο γκάλοπ εδώ στο κατοχικά για τα παραπάνω που αναφέρεις στο άρθρο σου. Θα είχαν πολύ ενδιαφέρον τα αποτελέσματα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*