Διαφημίσεις

Η Γκουέν Όλσεν (Gwen Olsen), δεκαπενταετής βετεράνος της φαρμακευτικής βιομηχανίας, έχοντας δουλέψει με τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες ως φαρμακευτική αντιπρόσωπος, εξηγεί “εκ των έσω”, εστιαζόμενη εδώ στα ψυχοφάρμακα, την κερδοφόρα για τις φαρμακευτικές απάτη προς το κοινό που εκτυλίσσεται με τη συνεργασία των ψυχιάτρων.

[sc:stranger]


Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 σχόλια στο “Εξομολογήσεις μιας ιατρικής επισκέπτριας”
  1. Ειναι αλήθεια ότι στις ΗΠΑ τα ψυχοφάρμακα σαρώνουν και ότι φαινόταν πως κάποτε θα φτάσει αυτό και στην Ευρώπη, αφού αντιγράφουμε με χρονοκαθυστέρηση τους Αμερικανούς!
    Σε αυτό που διαφωνώ είναι ότι πρόκειται για μίμηση από την πλευρά των Ευρωπαίων. Πιστεύω ότι πρόκειται για πραγματικό πρόβλημα, το οποίο προκύπτει από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, τις αξίες που χάσαμε, τις λάθος αρχες που ακολουθούμε, την ανηθικότητα μέσα στην οποία ζούμε, τους ρυθμούς της καθημερινής μας ζωής αλλά και το τι τρώμε τι πίνουμε και τι αναπνέουμε!
    Τώρα, την συγκεκριμένη κυρία δεν την λες ότι είναι και καλά! Κατά πρώτον με δύο μέρες που πήρε φάρμακο λέει ότι “ήθελε να βγει από το πετσί της”, “είχε σύνδρομο ακαθησίας”(!!!!!!!), “διπλωνόταν σαν έμβρυο από το τρέμουλο” και άλλες εμμονές! Όλως “τυχαίως” όλα αυτά τα είχε γιατί χρειάστηκε ψυχοφάρμακα γιατί… ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΖΥΓΙΟ και ηταν τόσο ράκος που ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ να επισκευτεί ψυχίατρο!
    Παραδέχεται η ίδια ότι έπεφτε σε ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ (λογοδιαρροια) καθαρό σύμπτωμα της ΔΙΠΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗΣ (έπασχε και ο Ανδρεας Παπανδρέου).
    Αν σκεφτεί κανείς ότι της πρότειναν και νοσηλεία σε ψυχιατρείο, τότε σύμφωνα με τον γιατρό πρέπει να της λέμε… ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!
    Από την άλλη η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας! Πιστεύω ότι στο χώρο αυτών των εταιρειών, προσλαμβάνουν ανθρώπους που πολλές φορές είναι άσχετοι με το αντικείμενο, με συνέπεια να επηρεάζονται ψυχικά από τα νοσήματα των φαρμάκων τα οποία δουλεύουν!
    Όσο για τα φάρμακα σαν το zoloft, επειδή δυστυχώς στο κοντινό μου περιβαλλον έχω αρκετούς ανθρωπους με ψυχολογικά προβλήματα (και αρκετούς μα καρκίνο), γιατί τόσοι πολλοί έγιναν και στο δυτικό κόσμο, εκτός του ότι κανείς τους δεν έχει εμφανίσει κάτι τέτοιο, διάβασα το χαρτί μέσα στο κουτί και δεν το γράφει, αλλά και πιστεύω ότι από τη στιγμή που εμφανίστηκαν τα προβλήματα, τα φάρμακα αυτά έχουν προσφέρει πολλά.
    Πρόσφατο παράδειγμα για εμένα η ανηψιά μου, η οποία ΣΩΘΗΚΕ από το συγκεκριμένο φάρμακο (τάσεις αυτοκτονίας).
    Ο Σταμάτης Μαλέλης στο βιβλίο του “ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΚΙ ΕΓΩ”, περιγράφει γλαφυρά το πρόβλημα και λέει ότι σώθηκε με την καθημερινή χρήση ενός τέτοιου (άλλη μάρκα) φαρμάκου!
    Αυτή η κυρία νομίζω ότι το επαθε σαν τους γέρους, οι οποίοι παθαίνουν από τα φάρμακα ότι διαβάζουν στα χαρτιά (η μητέρα μου και οι φίλες της, ΟΛΕΣ) ή ότι νομίζουν ότι θα πάθουν (αυτή επειδή γνωριζε αυτό που έπαθε από άλλα φάρμακα που δούλευε).
    Άσε που έπαθε και… “ΑΜΝΗΣΙΑ”!!! Το πιθανότερο που βλέπω, είναι ότι πάνω στην απελπισία του διαζυγίου της και για να εκδικηθεί τον πρώην, θα πήγε με καμιά δεκαριά συναδέλφους της, καμιά ντουζίνα γιατρούς και με κανέναν διευθυντή της και τα χρεώνει στα φάρμακα!
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΑΓΜΑ ΥΠΟΠΤΟ!!!
    Όσο για τις κωλοπολυεθνικές, είναι γνωστό το βρώμικο παιχνίδι τους στην παγκόσμια σκακιέρα, και το τι κρύβουν ακόμη πίσω από τη βιτρίνα των φαρμάκων!!!

  2. ΠΗΡΕ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. ΜΕΤΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕΙ ΤΗ ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΡΟΜΕΡΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ. ΕΚΕΙΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ (!!!!)
    ΤΕΛΙΚΑ ΚΙ ΕΝΩ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΠΗΡΕ ΑΛΛΑ ΔΩΔΕΚΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ (ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΩΤΩΝ).
    ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ ΨΕΜΑΤΑ! ΕΧΕΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΒΛΑΒΗ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek