13:01 - 31/05/2020

Ένας ιός με αποστολή!!! Η κορώνα-33 εξαφανίζει τις οικονομίες…

Διαφημίσεις

Ένας ιός με αποστολή!!! Η κορώνα-33 εξαφανίζει τις οικονομίες…

Μόνο ένα μικρό μέρος της ανθρωπότητας βλέπει τον πραγματικό κίνδυνο του ιού της κορώνας που έχει παραλύσει την νόηση όλου του πλανήτη.

Ο κίνδυνος δεν είναι η ανθρώπινη υγεία, όπως σας λένε αλλά η πνευματική καταρρευση ότι ο κόσμος μεταμορφώνεται σε έναν κομμουνιστικό (σατανικό) ολιγαρχικό Παγκόσμιο Κράτος των Πεφωτισμένων.

Το βλέπουμε να συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας, αλλά κανείς μας δεν βλέπει την χώρα του να αλλάζει σε μια χώρα με ασύλληπτους περιορισμούς.

Προφανώς, οι πλούσιες χώρες δεν θα ήθελαν να δώσουν χρήματα στις νότιες χώρες για να «καταπολεμήσουν» τις (οικονομικές) συνέπειες της τεχνιτής κρίσης. Όλοι εξεπλάγησαν με την ξαφνική στροφή της Μέρκελ και του Μακρόν που ξαφνικά θέλουν να δώσουν τουλάχιστον 500 δισεκατομμύρια ευρώ στις νότιες χώρες. Η Μέρκελ λέει ακόμη ότι διακυβεύεται το μέλλον της Ευρώπης. Γιατί ξαφνικά τόσες αγάπες για τους νότιους, ενω την Ελλάδα την ισσοπέδωσαν μεσα σε δέκα χρόνια τεχνικής οικονομικής κρίσης;;;

Αυτό που τελικά θέλουν είναι να μετατραπεί η ΕΕ σε μια «Ευρώπη αλληλεγγύης», όπου όλα τα χρέη της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα συγκεντρωθούν για να μαζεύουν ευρωπαϊκούς φόρους, όχι κρατικούς, κάνοντας τις «πλούσιες χώρες» να εξαφανιστούν οικονομικά και κάθε χώρα θα γίνει εξίσου φτωχή.

Οι εθνικές κυβερνήσεις θα εξαφανιστούν και η Ευρώπη θα κυβερνάται από μια κυβέρνηση που αποτελείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Όταν ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, δεν υπάρχει σχεδόν καμία διαφορά μεταξύ της κομμουνιστικής Ευρώπης και της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Θα έχουμε την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σαν το εκτελεστικό σώμα πολλών (κομμουνιστικών) κομμάτων….

Γνωρίζουμε ότι αυτό θα συμβεί και το βλέπουμε μπροστά μας, φαίνεται ότι κανείς δεν θέλει να το σταματάσει ή δεν μπορεί να σταματηθεί από τίποτα και κανέναν. Όλα αυτά τα μέτρα οικονομικής καταστροφής επιταχύνονται τώρα μπροστά σας από έναν ιό. Ένας ιός με αποστολή.Μετά τις επιθέσεις στους Δίδυμους Πύργους τον Σεπτέμβριο του 2001, η επίθεση της κορώνας είναι το μέσο για να πραγματοποιηθεί το δεύτερο μεγάλο βήμα προς τον τελικό στόχο, ένα κομμουνιστικό παγκόσμιο κράτος.Η ουσία της ιστορίας είναι ότι η επίθεση πραγματοποιήθηκε από μια σατανική ομάδα ή σέκτα (με πολύ άσχημες τελετές για την νόηση του ανθρώπου) που κυβερνάει όλες τις κυβερνήσεις και χρησιμοποιεί πίεση στις κυβερνήσεις ή τις εξαγοράζει όλες….Με την διείσδυση της μέσα στις “δημοκρατίες φρου φρου” θα επιτύχει τους στόχους της και όλοι οι πολιτικοί κομπάρσοι γνωρίζουν πολύ καλά τα σχέδια τους. Όταν λέμε όλοι, ενοούμε όλοι. Μια σατανική σέκτα κρύβεται κάτω από τις ποδίτσες των πεφωτισμένων και διάφορων άλλων σατανιστών που έκλεισαν τις εκκλησίες, κλείδωσαν τους λαούς στα σπίτια τους και τους εκφωβίζουν με απατεωνοιούς….Η ανθρωπότητα την έχει βάψει με τους πολιτικούς εκπρόσωπους της και ακόμη δεν έχει καταλάβει το παραμικρό…ο τσοπανης έχει πολύ άσχημες διαθέσεις και σχεδιάκια…

….Αγώνες Πείνας και εξαθλίωσης.

KORAKAS NEWS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Γιωργος 05/31/2020 @ 2:41 ΜΜ

    Οταν φωναζω εδω και 10 χρονια να ριξουμε μια κλωτσια στην εε και να τους διαγραψουμε τα δηθεν χρεη με δικο μας νομισμα καπιοι με ελεγαν τρελο.
    Τωρα που αφησανε το συστημα να προχωρησει χασαμε την μπαλα.
    Ομως ποτε δεν ειναι αργα.
    Ειναι πολεμος κουμουνιστικος και πρεπει να πολεμησουμε αλλιως χαθηκαμε απο την αρρωστη χαζαρομαφια τους σατανιστες.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*