Διαφημίσεις

γράφει ο Βασίλης Πανδής
(Κέρκυρα, 18/8/12)
Σε περιστάσεις σαν τις σημερινές, είναι ορατή από το μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων (πλην των ψηφοφόρων ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ, κ.λπ. αλλά και της ψευδεπίγραφης διεθνιστικής αριστεράς), η ανάγκη για μια πατριωτική κυβέρνηση με ξεκάθαρο όραμα.


Μια πατριωτική κυβέρνηση της οποίας ο στόχος και η αποστοή θα είναι η διάσωση της χώρας από τα νύχια των διεθνών τοκογλύφων και επιβουλευτών της Εθνικής μας υπόστασης.
Μιας πατριωτικής κυβέρνησης υπό έναν Εθνικό Κυβερνήτη σαν τον Μέγιστο Ιωάννη Καποδίστρια.
Η ανιδιοτέλεια, το πολιτικό ήθος και τα πατριωτικά φρονήματα του Καποδίστρια δεν είχαν αποδειχθεί στα λόγια, αλλά αντιθέτως, έμπρακτα και με πάμπολλες ενέργειες.
Το όνομά του είναι γραμμένο με χρυσά γράμματα στις καρδιές των Ελλήνων αλλά και των υπόλοιπων Ευρωπαίων. Μην ξεχνάτε πως αυτός ήταν που συνέγραψε το Σύνταγμα της Ομόσπονδης Ελβετίας (και μέχρι και σήμερα οι Ελβετοί τιμούν την μνήμη του), αλλά ήταν και ένας από τους πρώτους οραματιστές μιας Ενωμένης και Αλληλέγγυας Ευρώπης.
Στο παρελθόν, υλοποιώντας το σχέδιο πλήρους διαστρέβλωσης της Ιστορίας, οι τεκτονικές στοές έχουν συμπεριλάβει στους καταλόγους των επιφανών μελών τους και τον Ι.Καποδίστρια.
Αυτός ο ισχυρισμός των πειθήνιων οργάνων της Νέας Τάξης Πραγμάτων, αφενός προσδίδει κύρος στο πρώτους, αλλά αφετέρου δεν μπορεί να ευσταθεί αφού πρώτον ο Καποδίστριας ήταν πιστός Χριστιανός Ορθόδοξος (και μάλιστα έχει αναφερθεί πως στα νιάτα του, η Παναγιά η Πλατυτέρα τον έσωσε από βέβαιο θάνατο όταν το άλογο που ίππευε αφηνίασε) και την μασονία επίσημα δυο φορές και ανεπίσημα εκατοντάδες, η Εκκλησία την έχει χαρακτηρίσει ως Αντίχριστο Αίρεση.
Κατά δεύτερον, ο Καποδίστριας ήταν φανατικός πολέμιος των μυστικών οργανώσεων τέτοιου τύπου!
Απόδειξη η επιστολή του Κυβερνήτη προς τις τότε δημόσιες υπηρεσίες, με την οποία εξηγεί πως οι σκοποί του βδελύγματος της μασονίας είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι με την Εθνική Συνείδηση, η οποία πρέπει φυσικά να διακατέχει τους δημοσίους λειτουργούς. Ως εκ τούτου ο Καποδίστριας απαγόρευσε στους δημ. υπαλλήλους του να είναι μασόνοι ! (Διαβάστε την επιστολή http://www.katohika.gr/2012/03/blog-post_3188.html)
Εμείς λοιπόν, φέρουμε την ευθύνη !
Εμείς πρέπει να κάνουμε τη διαφορά !
Εμείς πρέπει να βαδίσουμε στα χνάρια του Μαρτυτικού πρώτου Κυβερνήτη, του Ιωάννη Καποδίστρια !

enomenoi-ellines

Follow Me on Pinterest

….Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *