Διαφημίσεις

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Κάθε τέλος της εβδομάδας, συμφωνά με μια έρευνα της γερμανικής Die Welt, εκδρομικά λεωφορεία από την Γερμανία, Σουηδία, Ολλανδία και Βρετανία, ξεκινούν για να πάνε week end στην Δανία. Εκεί θα κατευθύνουν τους επιβάτες τους, ως επί το πλείστον άρρενες, σε εδικά αγροκτήματα όπου εκτρέφονται άλογα και άλλα ειδή του ζωικού βασιλείου για να επιδοθούν στο αγαπημένο τους άθλημα της…κτηνοβασίας!

[sc:stranger]

Το εισιτήριο για τα ειδικά δωμάτια του κτηνοβατικού έρωτα είναι μέχρι 1.300 Κορώνες Δανίας, (σημειωτέον ότι οι κουτόφραγκοι Δανοί δεν έπεσαν στην παγίδα του ευρώ όπως οι πανέξυπνοι Έλληνες).

Η κτηνοβασία που αναμένεται να ψηφιστεί σαν νόμιμη και από το κοινοβούλιο της Δανίας, ανθεί στις περισσότερες χώρες της βόρειας Ευρώπης και έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό ανάπτυξης που έχει αρχίσει και κινητοποιεί τις φιλοζωικές οργανώσεις που άρχισαν να διαμαρτύρονται για την εκμετάλλευση των ζώων από τους λάτρες αυτού του είδους αρρωστημένης και διαστραμένης ερωτικής περίπτυξης. Πριν από λίγο καιρό είχαμε δημοσιεύσει ένα άρθρο για τους οργανωμένους γάμους στην βόρειο Ευρώπη μεταξύ ζώων και ανθρώπων.

Στην Γερμανία, όπου επίσης το ερωτικό αυτό άθλημα έχει ραγδαία ανάπτυξη, οι φιλοζωικές οργανώσεις, PETA, καταγγέλλουν τον σοδομισμό όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, σε βάρος των δυστυχισμένων ζώων. Μάλιστα η κατάσταση αυτή έχει φτάσει στο απροχώρητο και επειδή έχει γίνει συν τοις άλλοις ένα πολύ επικερδές μέσο, πολλοί κάτοχοι ζώων αποφάσισαν να τα νοικιάζουν στους διάφορους κτηνοβάτες αυξάνοντας έτσι το εισόδημα τους. Έτσι κάθε είδους ζώα σε ειδικά αγροκτήματα που το βράδυ μετατρέπονται σε οίκους ανοχής των κτηνοβατών γίνονται θύματα αυτών που πληρώνουν αδρά για την μεγάλη τους αυτή αδυναμία.

Στην ίδια την Δανία που το άθλημα αυτό έχει ανέβει κατακόρυφα οι επίσημες αρχές κάνουν πως δεν ξέρουν τίποτα αλλά οι διάφορες φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο διαδίχτυο τους διαψεύδουν κατηγορηματικά.

Τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το είδος αυτό της διαστροφής έχει και ιστορική παράδοση από την εποχή του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. Όπως αποκαλύπτεται, το 1942 το δεξί χέρι του Χίτλερ, ο Χίμλερ, είχε οργανώσει στην περιοχή του Niedermohr για πρώτη φορά οίκους ανοχής κτηνοβατών και ήταν από τότε ένα είδος που είχε μεγάλη πέραση στον ίδιο τον γερμανικό στρατό. Μάλιστα τα SS είχαν συγκεντρώσει σε ειδικά στρατόπεδα τα θύματα τους όπου οι άντρες τους επιδίνονταν στο κτηνοβατικο τους όργιο στα Tierschänder Sexobjekte.

Εμπρός λοιπόν τώρα και η Ελλάδα, σαν ισότιμο (;;;), μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην… ευρωπαϊκή «ολοκλήρωση» της κτηνοβασίας και όποιας άλλης διαστροφής μπορεί να φανταστεί κανείς γιατί είναι «πρόοδος» και ευρωπαϊκός «πολιτισμός».

Αλλοίμονο μας!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “ΕΜΠΡΟΣ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ…ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑΣ”
  1. ερωτηση…δεν σας πειραζει που τρωτε κρεας και σας πειραζει η κτηνοβασια;;;;;;το ιδιο πραγμα ειναι και τα δυο αλλα με αλλη μορφη!!!οποιος τρωει κρεας,κτηνοβατει!ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;ΤΙ??ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ;;;..ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΦΥΤΟΦΑΓΑ!

      1. σε ευχαριστω.και εσυ εισαι πολυ ευγενικος.πηγαινε φαε πτωμαινη εσυ και ασε εγω να καιγομαι.

  2. μπλιαχ ρε εμετικο δε φτανει που τα ζωα τα σκοτωνουμε να τα τρωμε κι για το δερμα τους τα εχουμε κι για σεξ ???υμαρτον θεε ριξε κεραυνους

    1. Σε ποιον θεό αναφέρεσαι! Αν το κάνεις στον δικό μας μπορεί να μας “τιμωρήσει” ρίχνοντας “μάνα”, αν προς τον Αλάχ θα μας πνίξει στο ρύζι!
      Για κεραυνούς μόνο στο Δία παρακαλώ!

  3. ΒΡΕ …ΓΑΤΙ ΨΟΦΑΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ..ΓΙΑΤΙ ΨΟΦΑΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ,,,ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΓΙΑΤΙ,,,,

  4. Στη Δανία δεν υπάρχει και το έθιμο ενηλικίωσης των ανδρών μιας επαρχίας, όπυ σε έναν κόλπο συγκεντρώνονται μία φορά το χρόνο εκατοντάδες δελφίνια και νεαροί Δανοί τα κατασφάζουν με γάντζους, μέχρι το χρώμα όλου του κόλπου να γίνει κόκκινο;
    (για όσους δεν γνωρίζουν, αναζητήστε το στο διαδύκτιο)
    Και να φανταστεί κανείς ότι αυτοί είναι οι κυρίαρχοι του πλανήτη!!!
    Τι να μας περιμένει άραγε;

  5. ΑΝΘΡΩΠΟΙ [ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΕΤΣΙ], ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΚΑΨΑΝ, ΡΗΜΑΞΑΝ, ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΑΘΩΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, ΔΙΣΤΟΜΟ, ΚΑΝΔΑΝΟΣ….. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ, ΤΩΡΑ ΤΙ…. ΜΑΣ ΕΠΛΗΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ;;; ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ!!! ΠΑΝΤΩΣ, ΑΠ’ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ, Θ’ ΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ…. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ …. ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ[!!!] ΕΥΡΩ [ΠΕΗ]. ΠΟΤΕ…. ΜΑ ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΛΕΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *