Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
12:32 - 05/05/2022

Επιδότηση για την αγορά διαδρόμου ώστε οι πολίτες να παράγουν μόνοι τους ρεύμα μελετά η κυβέρνηση

Επιδοτήσεις και για την αγορά διαδρόμου γυμναστικής ώστε να μπορούν οι πολίτες να παράγουν μόνοι τους ηλεκτρικό ρεύμα μελετά η κυβέρνηση, για την αντιμετώπιση των τεράστιων αυξήσεων στην τιμή του ρεύματος.

Όπως τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου πρόκειται για ακόμα μία καινοτομία του κυβερνητικού επιτελείου, η οποία αντιμετωπίζει την ακρίβεια ενώ συνδυάζει άθληση και την μετάβαση στην πράσινη οικονομία.
«Η γιαγιά θα μπορεί να φορτίζει το τάμπλετ του εγγονού»

«Για παράδειγμα, βάζοντας τη γιαγιά πάνω στον διάδρομο θα μπορεί να φορτίζει το τάμπλετ του εγγονού ή, αν τη βάλουν στη γρήγορη σκάλα, το Πλέιστέσιον. Άλλο παράδειγμα είναι ο ένας γονιός να κάνει διάδρομο και να ζεσταίνει το νερό του θερμοσίφωνα ώστε να κάνει ο άλλος μπάνιο» είπε ο κ. Οικονόμου.
«Ή αν π.χ. η οικογένεια θέλει να δει όλη μαζί μια ταινία, μπορούν να κρεμάσουν ένα κόκκαλο στο διάδρομο και να βάλουν τον σκύλο να τρέχει για κανένα δίωρο ώστε να δίνει ρεύμα στην τηλεόραση» πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα θα έχει πολλαπλά οφέλη για την υγεία των πολιτών, όπως την βελτίωση της καρδιακής λειτουργίας και μείωση της πιθανότητας εγκεφαλικού, κυρίως την ώρα που τους έρχεται ο λογαριασμός του ρεύματος.
Χιλιάδες Έλληνες έχουν ανακαλύψει το ταλέντο τους στην όπερα κάνοντας ντους χωρίς να ανάψουν θερμοσίφωνο

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, οι αυξήσεις στην τιμή του ρεύματος ανησυχεί πάρα πολύ τους πολίτες, ενώ 8 στους 10 Έλληνες έχουν ανακαλύψει το ταλέντο τους στην όπερα κάνοντας ντους χωρίς να ανάψουν θερμοσίφωνο, προκειμένου να κάνουν οικονομία.

tovatraxi.com

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Σοβαρά τώρα???????

  2. ασχετος 05/06/2022 @ 11:49 ΠΜ

    O κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε επίσης τα σχέδια της κυβέρνησης να βραβεύσει άμεσα τις εργώδεις προσπάθειες πολιτών που έχουν δρομολογήσει ιδιωτικές πρωτοβουλίες για παραγωγή και συλλογή μεθανίου για οικιακή χρήση μαγειρέματος από πρωτοποριακό πρόγραμμα καθημερινής κατανάλωσης οσπρίων. Η κυβέρνηση μελετά την ενδεχομένη έρευνα με απευθείας ανάθεση σε ιδιωτική εταιρεία μελετών για την επιδότηση σε πιπέρι κα γιεν, σκόρδο και κρεμμύδι προκειμένου να αυξηθεί η ποιότητα και ποσότητα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*