Νομίζετε το να κάνει κανείς τυρί είναι δύσκολη διαδικασία? Δείτε το βιντεακι και θα αλλάξετε γνώμη. Το τυρί αυτό είναι μια μορφή μυτζήθρας, που μπορείτε να την καταναλώσετε χλωρή ή να την αφήσετε να ξεραθεί και να σκληρύνει και να το ρίχνετε στα μακαρόνια.
Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice
ευκολο! κοιτα να δεις που δεν ηξερα οτι το ξυδι κοβει το γαλα.οταν θα το αλατισουμε ρε παιδια μονο γυρω γυρω?δεν μπορουμε λιγο πριν το βαλουμε στο τουλι να αλατισουμε το γαλα? η δεν κανει?
Καντω δεν τρέχει μια.
Την ίδια απορία είχα… Το αλάτι πότε μπαίνει;
μπορει να μπει αλατι την ωρα που το βαζεις στο τουλπανι στο τυροπηγμα μου μενει να το ανακατεψετε και μετα να βαλετε ενα βαρος απο πανω. Το αλατι ειναι στα γουστα του καθενου
καμένος Ξένος ρεσπέκτ