ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Τουλάχιστον 7 νεκροί σε νέο μακελειό στις ΗΠΑ

· Κατοχικά Νέα

Σε ναό Σιχ (μονοθειστική θρησκεία που απαντάται κυρίως στην Ινδία) στο Oak Creek, Milwaukee, των ΗΠΑ εξελίχτηκε τις πρώτες πρωινές ώρες (τοπική ώρα) της Κυριακής ένα ακόμα τραγικό περιστατικό μαζικής επίθεσης.
Τουλάχιστον επτά άτομα, συμπεριλαμβανομένου του δράστη, έχουν αναφερθεί νεκρά από την επίθεση. Κανείς ακόμα δεν έχει πλήρη εικόνα του ακριβή αριθμού των νεκρών, των τραυματιών, ακόμα και των εμπλεκομένων δραστών.

Ο Bradley Wentlandt, αρχηγός της αστυνομίας της κοντινής πόλης του Greenfield, ανέφερε πως τακτική ομάδα αστυνομικών εφόρμησε στο ναό όπου εκτυλίσσονταν κατάσταση ομηρίας, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, όπου ακούστηκαν πυροβολισμοί γύρω στις 10:30 π.μ. την Κυριακή.
Ανέφερε επίσης, πως έχουνε βρεθεί τρία πτώματα έξω από το ναό και τέσσερα μέσα, ενώ και ο αστυνομικός που έφτασε πρώτος στον τόπο δέχτηκε πολλαπλούς πυροβολισμούς, αλλά μάλλον δεν διατρέχει άμεσο κίνδυνο.

Οι μάρτυρες μιλάνε για μια χαοτική κατάσταση, ενώ πληροφορίες λένε πως ο αρχιερέας του ναού είχε καταφέρει να κρυφτεί σε μια τουαλέτα και να ειδοποιήσει με το κινητό του ότι υπήρχαν τουλάχιστον 30 άτομα στο ναό. Εκπρόσωπος του νοσοκομείου Froedtert στο Wisconsin δήλωσε πως τουλάχιστον τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν εκεί, ένας στο χειρουργείο, ένας στη ΜΕΘ και ένας υπό παρακολούθηση.
Κι ενώ οι οικογένειες των εμπλεκομένων παραμένουν στο σκοτάδι για την τύχη των αγαπημένων τους, ήδη το γεγονός επαναφέρει τον αναβρασμό που ξεκίνησε με τη σφαγή στην Aurora κατά την πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας του Batman, σε ότι αφορά τη νομοθεσία περί οπλοκατοχής. Ειδικά στην εν λόγω περίπτωση, εγείρεται και το θέμα των εγκλημάτων μίσους, λόγω του θρησκευτικού χαρακτήρα του στόχου.
Είμαστε ακόμα στην αρχή της διερεύνησης του εν λόγω περιστατικού.
TopGunZ, από Al Jazeera και Huffington Post

http://www.huffingtonpost.com/2012/08/05/wisconsin-shooting-sikh-temple_n_1744256.html#28_line-of-ambulances
http://www.aljazeera.com/news/americas/2012/08/201285171125839928.html
http://www.antinews.gr/2012/08/06/173827/

Follow Me on Pinterest

….Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Αρχαίο ελληνικό άγαλμα στο header των Κατοχικών ΝέωνFEATURED

Τα Κατοχικά Νέα αλλάζουν: Πώς λειτουργούν πλέον το BREAKING, το LIVE, τα στατιστικά, η συμμετοχή — και τι έρχεται στη συνέχεια

ΔΙΕΘΝΗ

Ο κόσμος χωρίς εφεδρείες: Η αθέατη ενεργειακή κρίση που μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητά μας

ΚΑΤΟΧΙΚΑ

Η Συμπαντική Καταγωγή του Χριστού και η Μεγαλύτερη Γενετική Σκευωρία της Ιστορίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά