ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Παπανδρέου: “Χρειάστηκε να απειλήσουμε με δημοψήφισμα για να δεχτεί τη συναίνεση ο κ. Σαμαράς”!

· Κατοχικά Νέα

Πληροφορίες για διεργασίες σε Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ για κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας.

Δήλωση με πολλές ερμηνείες από τον πρωθυπουργό στο υπουργικό συμβούλιο! Όπως μεταδίδουν τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης ο κ. Παπανδρέου μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο είπε ότι “έπρεπε να απειλήσουνμε με δημοψήφισμα για να αποδεχτεί ο κ. Σαμαράς κυβέρνηση Εθνικής Ενοτητας”.

Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο μεγάλα κόμματα, ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. έχουν ξεκινήσει διεργασίες για τη συγκρότηση κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας. Νωρίτερα την Πέμπτη περίπου 40 βουλευτές από ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. συνέταξαν  επιστολή την οποία επρόκειτο να αποστείλουν στους κ.κ. Γ. Παπανδρέου και Α. Σαμαρά για τη συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας.

Απέσυραν την επιστολή, όταν ο κ. Σαμαράς σε διάγγελμά του δήλωσε ότι θα στηρίξει μία τέτοια κυβέρνηση.

Δηλαδή οι δυο συμφοιτητές και μέλη της bilderberg ετοιμάζονται να συνεργαστούνε απο κοινού για το ξεπούλημα της Ελλάδας μας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ.

πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Αρχαίο ελληνικό άγαλμα στο header των Κατοχικών ΝέωνFEATURED

Τα Κατοχικά Νέα αλλάζουν: Πώς λειτουργούν πλέον το BREAKING, το LIVE, τα στατιστικά, η συμμετοχή — και τι έρχεται στη συνέχεια

ΔΙΕΘΝΗ

Ο κόσμος χωρίς εφεδρείες: Η αθέατη ενεργειακή κρίση που μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητά μας

ΚΑΤΟΧΙΚΑ

Η Συμπαντική Καταγωγή του Χριστού και η Μεγαλύτερη Γενετική Σκευωρία της Ιστορίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά