ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κυριακή, 06 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Οι Σκοπιανοί κινητοποιούνται για το ΝΑΤΟ.Έβγαλαν και…μπλουζάκια

· Κατοχικά Νέα

Η Σύνοδος του ΝΑΤΟ στο Σικάγο πλησιάζει και οι Σκοπιανοί κινητοποιούνται προκειμένου να πετύχουν την ένταξη της χώρας τους στον Βορειοατλαντική Συμμαχία. Οι Σκοπιανοί που δεν δείχνουν την παραμικρή διάθεση να εκπληρώσουν την προϋπόθεση που έχει ορίσει το ΝΑΤΟ για λύση στο ζήτημα της ονομασίας, έχουν στρέψει την προσοχή τους εν μέρει στο επικοινωνιακό κομμάτι προσπαθώντας κατά κάποιο τρόπο να “επιβάλουν” την ένταξη τους.

Από χθες ξεκίνησε και η διαδικτυακή καμπάνια από Σκοπιανούς της Διασποράς που δημιούργησαν την ιστοσελίδα https://www.macedoniainnato.org/ όπου διαφημίζουν και προωθούν με κάθε τρόπο την ένταξη της χώρας τους στο ΝΑΤΟ. Παράλληλα το Υoutube αναμένεται να κατακλυστεί με videos όπως αυτό. Tην 19η Μαϊου, η Σκοπιανή διασπορά και η πρεσβεία της ΠΓΔΜ στην Ουάσινγκτον διοργανώνουν από κοινού ένα Gala στο ξενοδοχείο Hilton του Chicago.

Στην εκδήλωση θα παραστεί ο πρόεδρος των Σκοπίων, Ιβανόφ, ενώ έχουν προσκληθεί και ΝΑΤΟϊκοί ηγέτες. Την επόμενη ημέρα, 20η Μαϊου, οι Σκοπιανοί διοργανώνουν διαδήλωση της διασποράς τους στο Σικάγο όπου έχουν σχεδιάσει όσοι πάρουν μέρος να φοράνε αυτά τα μπλουζάκια. 

onalert

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Αρχαίο ελληνικό άγαλμα στο header των Κατοχικών ΝέωνFEATURED

Τα Κατοχικά Νέα αλλάζουν: Πώς λειτουργούν πλέον το BREAKING, το LIVE, τα στατιστικά, η συμμετοχή — και τι έρχεται στη συνέχεια

ΔΙΕΘΝΗ

Ο κόσμος χωρίς εφεδρείες: Η αθέατη ενεργειακή κρίση που μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητά μας

ΚΑΤΟΧΙΚΑ

Η Συμπαντική Καταγωγή του Χριστού και η Μεγαλύτερη Γενετική Σκευωρία της Ιστορίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά