ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Ο ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΤΟΥ BORIS NEMTSOV

· Κατοχικά Νέα

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Την εντυπωσιακή αποκάλυψη ότι πίσω από την δολοφονία τον περασμένο Φεβρουάριο στην Μόσχα του Ρώσου αντιφρονούντα Boris Nemtsov, βρίσκεται ο γνωστός πολυεκατομμυριούχος σπόνσορας της Νέας Τάξης, Τζωρτζ Σόρος, με στόχο να προκληθεί εξέγερση κατά του Ρώσου προέδρου Βλαδιμήρ Πούτιν, κάνουν συγχρόνως δυο τουρκικές εφημερίδες, η ισλαμική Takvim και η Star.

Το ερώτημα που θα κάνει εδώ κάποιος είναι γιατί οι δυο αυτές τουρκικές εφημερίδες και μάλιστα φιλοκυβερνητικές προέβηκαν σε αυτή την αποκάλυψη, απαντάται από τα ίδια τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο ίδιος ο Σόρος σύμφωνα με στοιχεία που έχουν από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, ετοιμάζει μια παρόμοια δολοφονία προβοκάτσια για να προκαλέσει μεγάλη ταραχή και στην Τουρκία.

Σύμφωνα με τις πραγματικά εντυπωσιακές πληροφορίες του τουρκικού τύπου, ο Boris Nemtsov εργάζονταν για τον Σόρος εδώ και χρόνια και η δολοφονία του είχε οργανωθεί από τα ίδια τα ιδρύματα του Ουγγκροεβραίου μεγαλοεπιχειρηματία ο οποίος επιδίωκε να προκαλέσει αποσταθεροποίηση στην Ρωσία με στόχο την ανατροπή του Πούτιν, κάτι που όμως δεν έγινε καθώς ο ρωσικός λαός δεν ξεγελάστηκε και δεν ξεσηκώθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τώρα, όπως ισχυρίζονται οι τουρκικές εφημερίδες, ένεκα του ότι ο Ερντογάν έχει «ξεφύγει» σε μεγάλο βαθμό ο Σόρος, που κάποτε ήταν ένας από τους μεγαλύτερους οικονομικούς παράγοντες της οικονομικής ανάπτυξης της Τουρκίας, επιδιώκει με την ίδια μέθοδο- προβοκάτσια να προκαλέσει αποσταθεροποιητικές καταστάσεις μέσα στην ίδια την Τουρκία. Είναι γνωστό πως στον Σόρος έχουν αποδώσει πολλοί στην Τουρκία και τα γεγονότα του Γκαζίπαρκ τον Μάιο του 2012 που ήταν οι πρώτες μαζικές διαδηλώσεις κατά του Ερντογάν. Μάλιστα δεν αποκλείεται, όπως υποστηρίζουν οι δυο τουρκικές εφημερίδες, η προβοκάτσια αυτή να προκληθεί παραμονές των πολύ κρίσιμων τουρκικών εκλογών στις 7 Ιουνίου.

Στο τουρκικό παρασκήνιο κυκλοφορούν και κάποια ονόματα η δολοφονία των οποίων θα προκαλούσε μεγάλο χάος στην προεκλογική Τουρκία μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος του φιλοκουρδικού κόμματος HDP, Selahattin Demirtaş, στον οποίο ακόμα και μια απόπειρα δολοφονίας, κάτι που δεν φαντάζει και πολύ δύσκολο στις προεκλογικές συγκεντρώσεις πού γίνονται κάθε μέρα, θα προκαλούσε φοβερή αναταραχή με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Το ότι ο Τζωρτς Σόρος βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του Boris Nemtsov είναι ένα σοβαρό ενδεχόμενο με δεδομένη την μανία του μεγαλοεπιχειρηματία κατά του προέδρου Βλαδιμήρ Πούτιν που αντιστέκεται σθεναρά στα νεοταξικά του σχέδια για την υποδούλωση της ανθρωπότητας.

Από εκεί και πέρα, μέλει να δούμε τις εξελίξεις…

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Αρχαίο ελληνικό άγαλμα στο header των Κατοχικών ΝέωνFEATURED

Τα Κατοχικά Νέα αλλάζουν: Πώς λειτουργούν πλέον το BREAKING, το LIVE, τα στατιστικά, η συμμετοχή — και τι έρχεται στη συνέχεια

ΔΙΕΘΝΗ

Ο κόσμος χωρίς εφεδρείες: Η αθέατη ενεργειακή κρίση που μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητά μας

ΚΑΤΟΧΙΚΑ

Η Συμπαντική Καταγωγή του Χριστού και η Μεγαλύτερη Γενετική Σκευωρία της Ιστορίας

3 απαντήσεις στο “Ο ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΤΟΥ BORIS NEMTSOV”

  1. ΠΑΛΙΟΣ ΓΝΩΡΙΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΠ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΙΑ.ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΕΣ.

  2. και τον γρηγοροπουλο αυτος εβαλε και τον σκοτωσαν , η οι αμερικανοι [βλ. φωτιες ] για να φερουν το δ.ν.τ. μεσω του αποβρασματος του γαπ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά