ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

· Κατοχικά Νέα

«Οι Νομοθέτες της Ρωσικής Ομοσπονδίας θα συζητήσουν το Φεβρουάριο ένα νομοσχέδιο που θα παρουσιάζει ότι τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια θα χάνουν την επιμέλεια των παιδιών τους, σύμφωνα με κοινοβουλευτικά έγγραφα που παρουσιάστηκαν την Τετάρτη.

Η συζήτηση κατά πάσα πιθανότητα θα συμπέσει με τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες το 2014 στο Σότσι που έχουν ήδη αμαυρωθεί από κλήσεις μποϊκοτάζ πάνω στην αμφιλεγόμενη νέα αντι-gay νομοθεσία της Ρωσίας.

Το νομοσχέδιο, που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της Δούμας της Ρωσίας, αναφέρει ότι το κράτος μπορεί να αφαιρέσει απο τους γονείς την επιμέλεια, εφόσον ασκούν «μη παραδοσιακές σεξουαλικές σχέσεις,” ο όρος που χρησιμοποιείται στους ρωσικούς νόμους για να περιγράψει τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις.

ΠΗΓΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Κίεβο: Δέκα τραυματίες από ρωσική επίθεση – αναμένονται συνομιλίες με απεσταλμένους των ΗΠΑΔΙΕΘΝΗ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ρωσικοί βαλλιστικοί πύραυλοι χτύπησαν το Κίεβο μετά την αναχώρηση Αμερικανών απεσταλμένων

Βηρυτός, Λίβανος - εικόνα αρχείου, Ramy Kabalan / UnsplashΔΙΕΘΝΗ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Νότιος Λίβανος: 12 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στο Kfar Rumman – Ανάμεσά τους παιδιά και γυναίκες

WMO: Το Ελ Νίνιο μπορεί να γίνει ισχυρότερο από κάθε προηγούμενο εδώ και δεκαετίεςΔΙΕΘΝΗ

El Niño 2026: Οι πολίτες καλούνται να ετοιμάσουν κιτ έκτακτης ανάγκης – Τι πρέπει να υπάρχει σε κάθε σπίτι

8 απαντήσεις στο “ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ”

  1. Οταν εχεις γκαγκαλα και να θες να τα κρυψεις δεν κρυβονται πως να το κανουμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οπως και το αντιθετο αλλωστε . Οχι οπως την Ελλαδα που την καταντησανε μια απεραντη πουστοφωλια .

  2. Γειά σου Βλαδίμηρε,εδώ μας έχουν πρήξει τ @ρχίδι@ με τις π@λιόπουστeς,θα γίνουμε εμείς οι ανώμαλοι σε λίγο..πάρτους και τα παιδιά και βγάλτους στην Σιβηρία να στρώσουν άσφαλτο..

  3. kataplilktiko skoupidi to site kai o titlos vevea teriastos….oso gia tous sholiazontes…as doun ti kanoun ta eterofila ageloudia goneis pou agorazoun ke pouloun,pou kakopioun viazoun ke thanatonoun pedia kathimerina…gia su vladimire…gia sas filou mu.(pou vevea tha pite pos ki ego kamia anomalh poustara ime…o efkolos tropos na midenisis ton alon…horis epihirimata.).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά