Την πτώχευση τρίτου τουριστικού πρακτορείου της Ρωσίας, Tour Operator Solvex, μετέδωσε τη Δευτέρα το πρακτορείο Ιnterfax. Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της διεύθυνσης Τουρισμού της Ρωσίας ο ταξιδιωτικός πράκτορας Solvex Tour, στην Αγία Πετρούπολη, ανέστειλε τη λειτουργία του. Να σημειωθεί ότι δύο ακόμα ρωσικά πρακτορεία ταξιδίων είχαν πτωχεύσει στο τέλος Ιουλίου.
Το συγκεκριμένο γραφείο φέρνει στην Κύπρο περίπου 15 χιλιάδες τουρίστες ετησίως.
Τώρα, στην Κύπρο βρίσκονται γύρω στους 700 πελάτες του και καταβάλλονται ήδη προσπάθειες για επιστροφή στην πατρίδα τους.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κόστος των ζημιών αναμένεται να καλύψουν τρεις ασφαλιστικές εταιρείες.
Είναι ξεκάθαρο ότι διανύουμε μία περίοδο αυξημένης επικινδυνότητας ως προς την πιθανότητα πτωχεύσεων στη ρωσική τουριστική αγορά.
ΠΗΓΗ
Στήριξε το έργο μας!
Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!


Tι νομιζετε η ρωσια ειναι σοβαρη χωρα????ολο το πρωην ανατολικο μπλοκ συνεχιζει να το κυβερνα η κατα τοπους μαφια…..
ΝΙΚΟΣ
τα σχόλια είναι κλειδωμένα.