Διαφημίσεις

Ανώνυμος Εωσφοριστής: «Σήμερα στις 22/07/2013, με Πανσέληνο, γεννήθηκε ο Μεσσίας». Δηλαδή ο Αντίχριστος;;;

Αγαπητοί αναγνώστες το παρακάτω email, μας έχει σταλεί από ανώνυμο, ο οποίο αυτοαποκαλείται «εωσφοριστής». Αν και δεν αξίζει τόσο την προσοχή μας και την ενασχόληση μας με το θέμα αποφασίσαμε να το δημοσιεύσουμε προς προβληματισμό, ακόμα και αν είναι μια πλάκα αυτό το email(το πιο πιθανό).

Αν προσπαθούσαμε όμως να φανταστούμε και να περιγράψουμε τον τρόπο με τον οποίο θα υποδέχονταν οι άνθρωποι όλης της γης τον Αντίχριστο θα ήταν κάπως έτσι. Σήμερα όλος ο παγκόσμιος πληθυσμός γνωρίζει τη γέννηση του νέου παιδιού της βασιλικής οικογένειας. Ακόμα και τα Ελληνικά δελτία Ειδήσεων αφιέρωσαν πάρα πολύ χρόνο για να μεταδώσουν το χαρμόσυνο μήνυμα όπου μερικοί δημοσιογράφοι είχαν το θράσος να παρομοιάσουν τον ερχομό του Βασιλικού βρέφους με τον ερχομό του Νυμφίου!!!!!

Τα σχόλια είναι περιττά. Κάπως έτσι δεν θα είναι και ο ερχομός του μέγα βασιλέα; Λέτε ο αντίχριστος να γεννηθεί μέσα σε φτωχική φάτνη όπως γεννήθηκε ο Ένας και Μοναδικός Κύριος και Χριστός μας; Μα όχι φυσικά, ο Αντίχριστος θα είναι μέγας Βασιλιάς όπου όλη η γη θα τον αναγνωρίζει και θα τον καλοδεχτεί, όπως τώρα καλή ώρα υποδέχεται όλη η γη των νέο Πρίγκιπα και μελλοντικό βασιλιά. Όλα αυτά απλά για προβληματισμό και ανταλλαγή απόψεων…

Παρακάτω είναι το email του ανωνύμου Εωσφοριστή:

Η Γέννεσις του Νέου Θεού!Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι:
Σήμερα στις 22/07/2013, με Πανσέληνο, γεννήθηκε ο Μεσσίας. Είναι γιος βασιλικής οικογένειας, μίας από τις 13 Οικογένειες που ελέγχουν τον πλανήτη.
Το έτος 2013 με λεξάριθμο ίσο με την πρόταση “Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΗΛΘΕΝ” σήμαινε τη γέννησή του και όχι την εμφάνισή του.
Ζήτω, ο Δράκων ο Μέγας που θα φέρει την Αγάπη σε όλο τον κόσμο, διότι η Αγάπη είναι το Θέλημά Του, η Αγάπη σε αυτούς που την αξίζουν.
Ave, Luciferi!
Hail, Satan!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

35 σχόλια στο “Ανώνυμος Εωσφοριστής: «Σήμερα στις 22/07/2013, με Πανσέληνο, γεννήθηκε ο Μεσσίας». Δηλαδή ο Αντίχριστος;;;”
  1. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΛΑ. ΕΧΕΙ ΤΟ 666 ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ !!!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΟΣ..ΕΡΧΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  2. Ήδη αυτό το μωρό έχει στο ιστορικό του μιά θυσία ανθρώπου.
    Την άμοιρη την νοσοκόμα που αυτοκτόνησε στις αρχές της εγκυμοσύνης της μάνας του.

  3. Καλα κρασια, μεχρι να γινει βασιλιας αυτος δεν θα ζει κανεις απο μας, ουτε αυτοι που υποτιθεται τον λατρευουν ως τον Αντιχριστο. Πεθανετε ηρεμοι παιδια γιατι δεν θα τον δουν τα ματια σας. Εδω η μπαμπογρια θα φτασει 120 χρονων και μετα ο Καρολος, και μετα ο γιος του, και τρεχα γυρευε. Εσεις που τον θεωρειτε μεσσια με τη χαρα θα μεινετε.

  4. γεννηθηκε νωριτερα το βρεφος απ την ημερα που μας ειπανε. Απλως το ανακοινωσαν κατα την πανσεληνο για συμβολικους λογους, και δευτερον η λεχώνα σηκώθηκε την επομένη (της λεγόμενης "γέννας") κ αποχώρησε απο το μαιευτήριο?? οχι βεβαια γιατι η γεννα εγινε μερες πριν.

  5. ναι , να κερασει και τιποτα ομως αφου εχει χαρες . Ετσι θα την βγαλει ο "πεφωτισμενος" ;

  6. Εωσφορος= αυτος που φερνει το ΦΩΣ!!!
    Ελληνικη μυθολογια που των κανανε οι χριστιανοι κακω οπως φυσικα ολους τους προγονους μας!!! ΑΛΛΑ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ!!!

  7. Τι έχουν πει γι αυτό το μωρό……..Ας είναι γερό όπως και όλα τα παιδιά του κόσμου και εύχομαι να μεγαλώσει και να γίνει χρήσιμος άνθρωπος!

  8. Πολυ σωστο το πιο πανω σχολειο.Ήδη αυτό το μωρό έχει στο ιστορικό του μιά θυσία ανθρώπου.
    Την άμοιρη την νοσοκόμα που αυτοκτόνησε στις αρχές της εγκυμοσύνης της μάνας του.

  9. 12:58 μ.μ.
    ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  10. Η ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΤΗ ΦΑΓΑΝΕ.ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΚΕΙΤ,ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΡΥΒΑΝΕ,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΓΚΥΟΣ?

  11. Το θεμα ειναι να σκεφτεις εαν αυτοι που βλεπεις ειναι πραγματικοι βασιλιαδες και εαν οχι, ποιοι ειναι οι πραγματικοι και αν οι ιδιοι το γνωριζουν η το κρυβουν καποιοι πολυ καλα…μια σκεψη κανω μονο.Θα ηθελα να γραψει καποιος γι'αυτο εαν τολμαει φυσικα.

  12. 11.00΄ αυτό δε λέει κάτι,…και γώ σηκώθηκα μιά χαρά μισή ώρα μετά που γέννησα το παιδί μου στο ίδιο ακριβώς βάρος με το δικό της. Άλλωστε στις ξένες χώρες δεν κρατάνε λεχωνιές όπως εμείς. 40 μέρες μη μας δεί ξένο μάτι και τέτοια…Τη μιά μέρα γεννάνε την άλλη είναι στα πάρκα…αλλά και μένα μου φάνηκε κάτι παράξενο στην όλη εικόνα τους.Θυμάμαι που της είχε ξεφύγει σε μιά δημόσια εμφάνισή της οτι θα έκανε κορίτσι. Περίεργα πράγματα.
    Και όπως είπατε…το μωρό έχει ήδη μιά ανθρωποθυσία στο ιστορικό του.

  13. καθε παιδι που γεννιετε πανσεληνο ειναι αντιχριστος?πω πω πω πολλοι αντιχριστοι δεν μαζευτηκαν ρε παιδια?

  14. loipon pera apo th plaka paizei ontos na einai o antixristos diki mou gnomi ok i apokalupsi tou ioanni pou tou thn edose o theos dinei para polla stoixeia gia ton antixristo to mono omos pou den dinei einai pote tha erthei an krinoume apo ta osa zoume mexri tora kai ayta pou tha erthoun an krinoume oti tha exei th hlikia tou xristou 33 eton diladi pou tha kyvernisei mi apokleite loipon se 33 xronia na ton doume na ma kuvernaei opos vlepoume pou vadizoume kai valte olo ayto pou egine otan genithike poy to giortasan se olo to kosmo kai to mathane mexri kai oi nekroi opote tipota mi apokleioume paidia

  15. …τελικα ρε mister εισαι "απαικτος" και παντα καταφερνεις να εχεις πληθος σχολιων.Ολα καλα με τους βασιλοντολμαδες και τα βασιλοντολμαδουλια που γεννιενται αλλα οι δωσιλογοι μας ετοιμαζουν νεες εκπληξεις στη
    U.S.A. Ο μαυρος…μαλον θα τραβηξει τ αυτια τον
    καλαματιανο…για…ψαξτο mister!

  16. 24 Ιουλίου 2013 – 11:00 π.μ.
    καλά τα λες και φυσικά δεν θα γινόταν γνωστή η ημερομηνία και κυρίως η ώρα γιατί -για όποιον ξέρει- είναι φωτιά αυτή η πληροφορία (αν ξέρεις και έχεις και τη δύναμη να την διαχειριστείς βέβαια)
    Η γνώμη μου είναι ότι: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ (και είπαμε, όποιος ξέρει καταλαβαίνει) ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕ, ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ.

    24 Ιουλίου 2013 – 10:51 π.μ.
    όχι φίλε, ο Κάρολος έχει πει ότι παραχωρεί τη σειρά του στο γιό του, οπότε μετά τη μπάμπω (η οποία όμως είναι απέθαντη!!) έχουμε Γουίλιαμ

    24 Ιουλίου 2013 – 3:14 μ.μ.
    και αυτό σωστό……

  17. DEN PARATHREISATE KATI………SAN ANUPOPSIASTOI KAI AGNWMONES…………..TON LEEI DRAKO EPEIDH EINAI DRAKOEIDHS……………………..ALLA TO SUMANTIKOTERO EINAI OTI STO TELOS LEEI THA DWSEI AGAPH…..SE OSOUS TO AKSIZOUN!!!XAXAXA!!!

  18. ο τιποτας θα γεννηθει απο γενια ΔΑΝ ΔΑΝ ΔΑΝ και που..να μανα. Ο καρολος και η νταιανα δεν ειναι ΕΒΡΑΙΟΙ ουτε η κουκλα του γιου.Αντε να δουμε την βαπτιση αλα μπισκοτο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek