07:11 - 01/05/2014

ΣΤΟΙΒΑΖΟΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ FEMA ΒΙΝΤΕΟ

ΣΤΟΙΒΑΖΟΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ FEMA ΒΙΝΤΕΟ

Λόγω της υψηλής πυκνότητας του πληθυσμού της πόλης και την επιθυμία να μετεγκατασταθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι κάτοικοι στις πρώην γειτονιές τους, η OEM και το Τμήμα Σχεδιασμού και Κατασκευών (DDC) αναπτύσσουν μια νέα προσέγγιση για προσωρινή στέγαση που προσφέρει χώρους υψηλής πυκνότητας από τα σπίτια ενός νοικοκυριού ή ρυμουλκούμενα που χρησιμοποιούνται συνήθως για στέγαση μετά από μια καταστροφή.

Το πρωτότυπο περιλαμβάνει έπιπλα και χώρους για μαγείρεμα, μπάνιο, καθιστικό και υπνοδωμάτιο. Αξιωματούχοι λένε ότι τα στοιβαγμένα διαμερίσματα είναι ιδανικά για την πυκνοκατοικημένη πόλη.

Η τοποθεσία επιλέχθηκε γιατί παρουσιάζει πολλές προκλήσεις για ανάπτυξη κατοικιών μετά την καταστροφή σε αστικές περιοχές.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Καταστάσεων (FEMA) όπου είναι όργανο των Illuminati, θα παρέχει την καθοδήγηση και το συντονισμό ενός σχεδιασμού μαζικής θνησιμότητας , καθώς και για άλλους σκοπούς.

Δηλαδή ένα πολύ δυνατό τρομοκρατικό χτύπημα απο τους Illuminati όπου θα μειώσουν την αύξηση του πληθυσμού και θα αφανίσουν εκατομμύρια ανθρώπους χωρίς κανένα πόλεμο, όπως ορίζει εδω και δεκαετίες το Σχέδιο Σιδερένιο Βουνό.

Ολα αυτά , στα πρότυπα της Ατζέντας 21, καθώς προβλέπουν στο όραμά τους για το άμεσο μέλλον, όπου ο ανθρώπινος πληθυσμός θα μειωθεί σημαντικά και η ανθρώπινη δραστηριότητα θα πρέπει να περιοριστεί σε αυστηρά αστικές περιοχές.

Το υπόλοιπο του πλανήτη θα μείνει στη φύση. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, θα γίνει μαζική μεταβίβαση της γης από ιδιώτες ιδιοκτήτες γης στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση που θα είναι απαραίτητο.

Δείτε το βίντεο

ΠΗΓΗ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. Ανώνυμος 1 Μαΐου 2014 @ 08:09
  0
  0
  σκουρα τα πραγματα……….
 2. Ανώνυμος 1 Μαΐου 2014 @ 11:00
  0
  0
  Τι είναι αυτά που γράφεις πάλι περι Illuminati και ατζέντες 21 ρε βούρλο…
  Το βίντεο άυτό είνα από την δοκιμή αυτής της πατέντας των stackable-homes που θα αντικαταστήσουν τα αντίσκοινα.
 3. 0
  0
  Ναι βεβαίως ..βεβαίως..!!!
  Έχουν τέτοιο μένος με την καταστροφή των ανθρώπων,ώστε να τους έχουν και κλιματισμό στο διαμερισματακι…!!! η κάνω λάθος..???
  Μήπως έχετε δει τα σπιτάκια των σχιστοματιδων…?? Εκεί επίσης έχουν ξενοδοχεία αμπούλες ,για να κοιμούνται όταν δεν μπορούν να επιστρέψουν σπίτι το βράδυ. Πρακτικά πράγματα !! Τώρα γιατί αυτό πρέπει να το παρουσιάζετε σαν κάτι κακό ντε και καλά,..δεν το καταλαβαίνω.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί