Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
05:26 - 09/09/2013

Σημειώσεις του Don Bradley για τους Ερπετοειδείς.

Το δεξί μάτι ακτινοβολεί αγάπη και το αριστερό την ακτίνα της θελήσεως. Σε πολύ προχωρημένες ψυχές και τα δυο είναι σε ισορροπία και λάμπουν πολύ. Ακόμη και κάποιος που δεν διαθέτει την ειδική όραση μπορεί εύκολα να το δει.

Τώρα στις σκοτεινότερες ψυχές και σε αυτές που βρίσκονται σε σατανικό μονοπάτι, το δεξί μάτι τεμπελιάζει με τα χρόνια, και τελικά «πεθαίνει».
Μετά από λίγο καιρό δεν έχει την ίδια πορεία με το κυρίαρχο αριστερό μάτι, που εκφράζει την ενέργεια της θέλησης. Αυτό ταιριάζει, γιατί το κύριο μέλημα του σατανικού τρόπου έχει ένα νόμο και ένα νόμο μόνον: Do what thou wilt shall be the whole law. Και η λέξη wilt, είναι από τα αρχαία Αγγλικά και σημαίνει ΘΕΛΗΣΗ, Ekhart Tolie.

Την στιγμή που το δεξιό μάτι είναι νεκρό, τότε όλη η αγάπη σε αυτό το πρόσωπο είναι νεκρή επίσης. Μπορεί να είναι καλοί ηθοποιοί, ακόμη και μεγάλοι ηθοποιοί, αλλά η ικανότητα τους να αγαπάνε πραγματικά έχει αντικατασταθεί από την εμφάνιση της αγάπης. Δεν έχει σημασία τι λένε ή τι γράφουνε, αυτό που μετράει είναι ο ΕΑΥΤΟΣ τους. Είναι αυτό που πραγματικά ακτινοβολούν ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ. Πάντοτε.

Για την ιστορία, όταν ένας ερπετοειδής η συγγενικό είδος αρχίζει να μεταμορφώνεται το φαινόμενο ξεκινά πρώτα από τα μάτια. Είτε με εσωτερικές σχισμές, είτε με εξωτερικές σχισμές, αυτό εξαρτάται από την αγνότητα του Dna της φυλής τους, το επίπεδο της δαιμονικής καταλήψεως και περιαυτολογικούς λόγους. Αυτή είναι η πρώτη φάση. Συμβαίνει κάθε φορά. Έχετε προσέξει ότι κάποιοι φοράνε γυαλιά ηλίου την νύχτα σε εσωτερικούς χώρους;

Μαντέψτε …
Εάν τα μάτια γίνονται τελείως μαύρα (όλο το μάτι), αυτό δείχνει ότι η ψυχή κατέχεται δαιμονικά από πολλούς δαίμονες η ίδια η ψυχή είναι τελείως μαύρη, συνήθως έχει καταληφθεί σε μια δαιμονική τελετουργία, σχεδιασμένη να προσελκύει μαύρες ψυχές στην οικογένεια. Υπάρχουν πολλοί τριγύρω.
Μερικές φορές είναι συνδυασμοί. Κάποιες φορές το λευκό τμήμα του ματιού γίνεται κίτρινο η κόκκινο, έχω δει και τα δύο, εξαρτάται από το πόση οργή διατρέχει εσωτερικά το ερπετοειδές. Επίσης έχω δει το κέντρο του ματιού να γίνεται κόκκινο, συνήθως όταν διακατέχονται από τυφλή οργή.
Ο θυμός, η λαγνεία, το μίσος και τα συναφή κάνουν την μεταμόρφωση πιο πιθανή.

Έχω παρατηρήσει αυτό από κοντά και βρήκα ότι όταν αφήνουν το μυαλό τους να περιπλανιέται στο οργιαστικό σεξ, ενώ κάνουν μια βάναυση πράξη, ή βυθίζονται σε πλήρη περιφρόνηση, αυτό εξαναγκάζει τα μάτια τους να γίνονται σχισμές. Για να το πολεμήσουν χρησιμοποιούν δοκιμασμένες από τον χρόνο τρόπους αυτό-υπνώσεως και νοητικού ελέγχου για να κρατήσουν τα πράγματα υπό έλεγχο. Κάποιες φορές απλώς δεν μπορούν να βοηθήσουν τους εαυτούς τους.

Στην δεύτερη φάση φαίνεται μια ελαφρά πράσινη ομίχλη γύρω από την γραμμή του σαγονιού κάτω από τα αυτιά. Αυτό δείχνει ότι ετοιμάζονται να μεταμορφωθούν στα ερπετοειδή τους χαρακτηριστικά. Εάν βρίσκονται σε δημόσιο χώρο, και έχουν προβλήματα αυτοελέγχου, συνήθως δικαιολογούνται στα γρήγορα και αποχωρούν. Επίσης κατά την διάρκεια της δεύτερης φάσεως θα παρατηρήσετε ότι η γλώσσα τους γίνεται πολύ φιδίσια, ικανή να προεκτείνεται πολύ πέρα από τα χείλη και να κινείται γρήγορα. Πράγμα που είναι απολύτως ένα ξεχωριστό θέαμα.

Μετά από αυτό το σημείο έρχεται η τρίτη φάση. Αυτό τινάζει το μυαλό σας στην αρχή. Αλλά αφού το βιώσετε μια ντουζίνα φορές γίνεται πολύ κοινό. Το δέρμα τους στο πρόσωπο, τα χέρια, κλπ, αρχίζουν να αναπτύσσουν γραμμές, σαν να γερνά πολύ γρήγορα μπροστά στα μάτια σας. Το ομαλό δέρμα αρχίζει να ρυτιδώνει, και αλλάζει σχήμα γύρω από την αρχική δομή των οστών. Αυτό γίνεται πολύ γρήγορα.

Σε χρόνο όσο ένα ανοιγόκλεισμα του ματιού θα δυσκολευτείτε να το δείτε σε δημόσιο χώρο. Σε αυτό το σημείο ξέρουν πολύ καλά ότι βρίσκονται σε φάση μεταμορφώσεως. Εάν βρίσκονται ανάμεσα σε συγγενείς τους δεν ενδιαφέρονται. Σκεφτείτε τα «ιδιωτικά πάρτι» και θα πάρετε μια ιδέα.
Στην τέταρτη φάση γίνονται τελείως ερπετοειδής. Πλέον δεν φαίνονται ως άνθρωποι με κανένα μέτρο της αποδεκτής μας πραγματικότητας. Η ομιλία τους ακούγεται σφυριχτή. Τα μάτια τους αστράφτουν. Ακριβώς έτσι. Το έχω δει αρκετές φορές, όταν δεν ξέρανε ότι τους έβλεπα.

Πηγή.

ΠΗΓΗ

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. Ανώνυμος 09/09/2013 @ 7:01 ΠΜ

  Mhdenow < Μηδενος εξερουμενου ολοι εχουν προδιαθεση να γινουν σαυρες το γονιδιο δεν φευγει μονο παραλυει κι οταν παραλυσει αρκετα τοτε καταλαβαινεις τι συμβαινε ι δ α ρ β ιν και ελεγχεις την κατασταση.Η εξωτερικη μορφη δεν γινετε ναλλαξει εκτος απο ορισμενες περιπτωσεις οπου εμφανιζονται συμπτωματα λεπρας η λοgo αντιστα σης σα υτο φυματιωση καφκα face(διαβασε τον πυργο αποτΥπονοντε το συστημα πυραμις απο νωρις).Το καταστατικο σκληροτητας της ζωης καλιεργει και ενωνει τους ενιαιους ιστους της χλωροφυλης στα ζωντα ετσι συντηρητε ενος τυπου παλεας η παγιας η σταθερης φωτοσυνθεσης πουα κομη δεν θελουνα ξεπερασουν απο συμφερον; απο αγνοια; απο βλαχια; απο φοβο ; τι μηκος κυμματος εχει η φωτοσυνθεση εκτος pra σι νου κλαιωτιδια τι κανει το κλαμα αδειαζει thn phgh

 2. Ανώνυμος 09/09/2013 @ 7:05 ΠΜ

  TI EGINE PRIN THN ELLHNIKH EPANASTASH TOY 21 TI PIOS O SKOPOS THS MOLDOBLAXIAS

 3. Ανώνυμος 09/09/2013 @ 7:32 ΠΜ

  ΟΙ διαταραχες της κορης η ολου του οφθ αλμου ειναι δυνατον να προκυψουν αρχικα με ερυθροτητα διαστολη της κορης εκ των εσω και σκουρυνσι του λευκου αυτης μαυρο μονο με τατου που συνηθιζετε τωρα τελευταια λογω μεταβολη ψυχικου κοσμου.Η αποτομη συστολη της κορης κανει το ματι σχισ τοειδες το φαινομενο κλεψ υδρα μα τοτε το νευρικο συστημα ειναι πολυ διαταραγμενο γη αλι ζει.ΣΤη χωρα των θαυματων

  ALIKH STH

 4. Ανώνυμος 09/09/2013 @ 8:49 ΠΜ

  υψηλα ψευδhαργυρου μεταβλητων enose ων υδροθειο καδ μιο υδρογειο υδροg

 5. Ανώνυμος 09/09/2013 @ 10:54 ΠΜ

  le dοκτορ aorti k

 6. ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΜΑΥΡΗ ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΤΟΥΝΕΛ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΟΠΟΥ ΑΝ ΜΠΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ!!!! ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ……….

 7. Ανώνυμος 09/09/2013 @ 10:35 ΜΜ

  Maria Vaia πραγματικά έγραψες!! Λογικά εάν μπεις σε αυτό το τούνελ τότε μπορεί να βγεις από κάποια άλλη χρονοπύλη του σύμπαντος! Μάλιστα για να το πετύχει αυτό η βασίλισσα, κοιτάζει απλώς στον καθρέπτη, κι όταν δεν θέλει να πάει στην άλλη άκρη της πύλης ρωτάει ποια είναι η ποιο όμορφη: "αυτή ή η Χιονάτη". Έτσι η απάντηση που παίρνει είναι "η Χιονάτη" και τότε η βασίλισσα παίρνει νευρική το βλέμμα της από τον καθρέπτη ώστε να μην βλέπει την ασχήμια της και ουσιαστικά με τον τρόπο αυτό αποτρέπει την μετάβασή της μέσα στην πύλη από το τούνελ των ματιών της… Αυτό το κάνει επειδή μια φορά κατά λάθος είχε μεταβεί στην φωλιά των ΕΛ και έπαθε πανικό. Από τότε δεν μπορεί να ελέγξει σε ποιο σημείο θέλει να την οδηγήσει το τούνελ γι' αυτό και το αποφεύγει.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*