REUTERS ΤΩΡΑ!!! ΕΚΤ ΤΕΛΟΣ!!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ!!! ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!! Μπαράζ μυστικών συσκέψεων στο υπουργείο Οικονομικών!!!

Σχεδόν σε καθημερινή βάση, πλέον, οι εταίροι και δανειστές προειδοποιούν την Ελλάδα ότι τυχόν αθέτηση πληρωμής υποχρεώσεων ισοδυναμεί αυτόματα με πιστωτικό γεγονός και πτώχευση. Η ελληνική κυβέρνηση ως σήμερα δεν δείχνει να έχει λάβει στα σοβαρά αυτές τις προειδοποιήσεις και η κατάσταση συνεχώς επιδεινώνεται, τόσο οικονομικά όσο και πολιτικά.

Είναι ενδεικτικό ότι η τελευταία δήλωση σε αυτό το θέμα ανήκει στον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη, ο οποίος σημείωνε ότι «δεν θα μας αφήσουν να πτωχεύσουμε για 400 εκατ. ευρώ»!

Μεγάλες χρηματοπιστωτικές ανάγκες

Πηγές που είναι σε θέση να γνωρίζουν την ένταση και το βάρος του χρηματοδοτικού προβλήματος του κράτους κατά τον μήνα Μάρτιο προειδοποιούν ευθέως πως αν δεν υπάρξουν έγκαιρα κινήσεις και ενέργειες από το σύνολο της νέας κυβέρνησης, επαπειλείται πιστωτικό γεγονός, ικανό να επιφέρει την πτώχευση.

Ας σημειωθεί ότι οι χρηματοδοτικές ανάγκες του κράτους υπολογίζονται σε περίπου 7 δισ. ευρώ για τον τρέχοντα μήνα. Από αυτά, περίπου 3,2 δισ. ευρώ αφορούν σε δόσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και πληρωμές ομολόγων (κουρεμένων από το PSI) που κατέχουν ιδιώτες του εξωτερικού. Τα υπόλοιπα περίπου 3,8 δισ. ευρώ αφορούν έντοκα γραμμάτια του Δημοσίου που κατέχουν κρατικοί οργανισμοί και εγχώριες τράπεζες.

Βαρουφάκης: Θα πληρώσουμε το ΔΝΤ, αλλά την ΕΚΤ…


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μιλώντας στο πρακτορείο Assοciated Press, ο κ. Βαρουφάκης διαβεβαίωσε ότι θα πληρωθούν τα χρέη προς το ΔΝΤ, ωστόσο για τα χρέη προς την ΕΚΤ είπε ότι τελούν υπό συζήτηση. «Στις αποπληρωμές στο ΔΝΤ φυσικά πρόκειται να δώσουμε προτεραιότητα. Δεν πρόκειται να είμαστε η πρώτη χώρα που δεν θα τηρήσει τις υποχρεώσεις της προς το ΔΝΤ. Θα βγάλουμε από τη μύγα ξίγκι αν χρειαστεί να το κάνουμε αυτό μόνοι μας, και θα το κάνουμε».

Για τα χρέη προς την ΕΚΤ είπε πως ανήκουν σε άλλη κατηγορία. «Θα πρέπει να το καθορίσουμε αυτό σε συνεργασία με τους εταίρους μας και τους θεσμούς», τόνισε. Η Ελλάδα βρίσκεται ενώπιον αποπληρωμών προς το ΔΝΤ τον Μάρτιο, ύψους περίπου 1,5 δισ. ευρώ, και σχεδόν 6,7 δισ. ευρώ προς την ΕΚΤ το καλοκαίρι. Αλλά αντιμετωπίζει κρίση ρευστότητας και δυσκολεύεται με τις προγραμματισμένες αποπληρωμές του χρέους της, αναφέρει το πρακτορείο

.

Πώς δανείζεται σήμερα η Ελλάδα;
Επειδή οι αγορές έχουν κλείσει για την Ελλάδα και οι δανειστές έκλεισαν τη στρόφιγγα ώσπου η νέα κυβέρνηση να πραγματοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις για τις οποίες δεσμεύτηκε, μόνο με έντοκα γραμμάτια (δανεισμός από ελληνικές τράπεζες) το ελληνικό κράτος καλύπτει τις βραχυχρόνιες ανάγκες του

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προαναγγείλει ότι θα χρησιμοποιήσει τα έντοκα με στόχο να καλύψει τις βραχυχρόνιες ανάγκες, χωρίς μάλιστα να αποκλείεται και υπέρβαση του ορίου των 15 δισ. Ωστόσο, τα μηνύματα που έρχονται από τους δανειστές είναι αποκαρδιωτικά και για δανεισμό από έντοκα γραμμάτια.

Reuters: Απίθανο ο Ντράγκι να αφήσει την Ελλάδα να εκδώσει έντοκα άνω των 15 δισ.

Σήμερα σύμφωνα με το iefimerida, μηνύματα μέσω του Reuters στέλνει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα στην Αθήνα, η οποία ζητά να αυξηθεί το ποσό έκδοσης εντόκων γραμματίων πάνω από 15 δισ. ευρώ. Σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου, είναι εξαιρετικά απίθανο να άρει η ΕΚΤ τον περιορισμό της έκδοσης εντόκων γραμματίων στην Ελλάδα πέραν των 15 δισ. ευρώ.

Όπως σημειώνει το Reuters, αν και η ΕΚΤ θέλει να αποφύγει να παίξει αποφασιστικό ρόλο στο μέλλον της Ελλάδας, αξιωματούχοι της Κεντρικής Τράπεζας φοβούνται, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ότι μπορεί να προκληθεί έξοδος της χώρας απ” τη Νομισματική Ένωση μέσω ενός ατυχήματος το οποίο μπορεί να συμβεί από μία στάση πληρωμών που δεν θα υποστηρίζεται όμως από ένα εναλλακτικό σχέδιο.

Ήδη ο Έλληνας υπ. Οικονομικών, όπως σημειώνει το πρακτορείο, έχει μιλήσει για το θέμα με τον Μάριο Ντράγκι και άλλους κορυφαίους αξιωματούχους της ΕΚΤ, όταν είχαν συναντηθεί στις αρχές του περασμένου μήνα. Όπως έλεγε ανώνυμα αξιωματούχος της ΕΚΤ στο πρακτορείο, «θα συμφωνήσω με τη θεωρία ότι εάν ξεφορτωθείς ένα σάπιο μήλο, τότε θα επωφεληθούν τα υπόλοιπα», δίνοντας το στίγμα των προσθέσεων της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Και ο Σόιμπλε απείλησε με πιστωτικό γεγονός

Την ίδια ώρα, δεν έχουν τέλος τα πυρά και οι απειλές από τους εταίρους προς την ελληνική κυβέρνηση, με το Βερολίνο και τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε να μιλούν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ακόμα και για πιστωτικό γεγονός.

Νωρίτερα το μεσημέρι εκπρόσωπος του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις Σόιμπλε πως αν η Ελλάδα δεν ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της θα βρεθεί αντιμέτωπη με πιστωτικό γεγονός, είπε πως «ο κ. Σόιμπλε εννοεί αυτά που λέει. Δεν απειλεί, απλώς περιγράφει μία κατάσταση».

Μάλιστα το Βερολίνο εξέφρασε για μία ακόμα φορά τη δυσαρέσκειά του για την επιλογή του Ελληνα υπουργού Οικονομικών να μιλάει συνεχώς στα ΜΜΕ. «Ο κ. Βαρουφάκης έδωσε τόσες συνεντεύξεις μέσα στο Σαββατοκύριακο που χάσαμε τον λογαριασμό».

Παράλληλα, εκνευρισμός και δυσφορία φαίνεται πως προκάλεσε η επίθεση του Αλέξη Τσίπρα σε Ισπανία και Πορτογαλία για μέτωπο κατά της Ελλάδας. Το σχόλιο από το Βερολίνο ήταν πως «στην Ευρώπη δεν μπορείς να κατηγορείς τους εταίρους σου», ενώ επισημαίνεται πως τις τελευταίες εβδομάδες έχει χαθεί η εμπιστοσύνη προς την Ελλάδα.

Σόιμπλε: Πιστωτικό γεγονός η μη πληρωμή των υποχρεώσεων στην ΕΚΤ

Υπενθυμίζεται πως απαντώντας σε ερώτηση στο πρώτο κανάλι της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ARD εάν η δήλωση του Γιάνη Βαρουφάκη σε σχέση με τις πληρωμές της Ελλάδας στην ΕΚΤ αποτελούν απειλή ή ακόμη και εκβιασμό, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε τονίζει: «Ούτε το ένα ούτε το άλλο, διότι έχει υπογράψει ότι η Ελλάδα θα τηρήσει όλες τις υποχρεώσεις της πλήρως και έγκαιρα. Γνωρίζει -πρέπει να το γνωρίζει, διότι είναι υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας και καθηγητής Οικονομίας, άρα τα ξέρει όλα αυτά- ότι τη στιγμή που δεν θα πληρώσει εγκαίρως την πρώτη δόση, αυτό σημαίνει πιστωτικό γεγονός. Αν συμβεί κάτι τέτοιο στην Ελλάδα, δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του και να ευθύνομαι γι” αυτό».

Η Ελλάδα εκτός δημοπρασιών

Εξάλλου υπενθυμίζεται πως την Πέμπτη το Συμβούλιο της ΕΚΤ θα ανακοινώσει τους όρους και τα χρονοδιαγράμματα για την εκκίνηση του προγράμματος ποσοτικής χαλάρωσης στις χώρες της Ευρωζώνης. Αυτό θα ξεκινήσει – εκτός απροόπτου – την Δευτέρα 9/3 και η μοναδική χώρα που δεν θα συμμετέχει σ’ αυτό από την Ευρωζώνη είναι η Ελλάδα.

Το «πρόγραμμα» προβλέπει αγορές της τάξης των 60 δις. ευρω από τα οποία τα 45 δισ. ευρω θα αφορούν σε αγορές κρατικών τίτλων μεσοσταθμικής διάρκειας περίπου 7,5 ετών. Οι αγορές θα γίνουν με δημοπρασίες στις οποίες εκ των προτέρων – την Πέμπτη – θα έχει ορισθεί το ύψος, η διάρκεια και το είδος των τίτλων που θα αγοράσει η κάθε κεντρική τράπεζα, εκτός της ΤτΕ.

Μπαράζ μυστικών συσκέψεων στο υπουργείο Οικονομικών

Την ίδια ώρα στην Αθήνα στο υπουργείο Οικονομικών πραγματοποιούνται από το πρωί συνεχείς συσκέψεις. Το μπαράζ των συσκέψεων ξεκίνησε το πρωί όταν στο υπουργείο βρέθηκε ο πρόεδρος του ΟΔΔΗΧ Στέλιος Παπαδόπουλος, ενώ λίγο μετά τις 14:00 στο Οικονομικών έφτασαν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας, αλλά και η σύμβουλος του Γιάνη Βαρουφάκη, Ελενα Παναρίτη.

Επιπλέον σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης θα διεξαχθεί στις 18:00 υπό την ηγεσία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη.

ΑΝΕΛ: Ο κ. Σόιμπλε δεν έχει δικαίωμα να συνεχίσει να απειλεί τον ελληνικό λαό

Τη δική τους απάντηση στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έδωσαν οι ΑΝΕΛ και με δήλωση της εκπροσώπου του κόμματος του Πάνου Καμμένου, Μαρίνας Χρυσοβελώνη αναφέρουν πως ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών δεν έχει δικαίωμα να συνεχίσει να απειλεί τον ελληνικό λαό.

«Οι συνεχείς απειλές του κ. Σόιμπλε και οι κινδυνολογικοί ισχυρισμοί του περί ενδεχόμενου πιστωτικού γεγονότος σε σχέση με τις υποχρεώσεις της χώρας μας προς τους πιστωτές της, δεν συνάδουν με τις έννοιες της κοινοτικής αλληλεγγύης και της καλόπιστης συνεργασίας μεταξύ των κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ πλήττουν τον πυρήνα των θεμελιωδών δημοκρατικών αξιών της.

Ο κ. Σόιμπλε πρέπει, επιτέλους, να κατανοήσει ότι δεν έχει δικαίωμα να συνεχίσει να απειλεί τον ελληνικό λαό, που για πέντε ολόκληρα χρόνια υφίσταται στο πετσί του τις οδυνηρές συνέπειες της βιβλικής μνημονιακής καταστροφής. Και ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίζει την Ελλάδα σαν μια αποικία χρέους, όπως συνέβαινε τα χρόνια της μνημονιακής διακυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου».

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Θα αποπληρώσουμε όλες τις υποχρεώσεις του Μαρτίου

Σε μια προσπάθεια να καθησυχάσει την αγορά αλλά και την κοινή γνώμη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης κυβέρνηση διαβεβαίωσε σήμερα ότι η κυβέρνηση θα αποπληρώσει όλες τις χρηματοδοτικές υποχρεώσεις του Μαρτίου, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real.

«Δεν πρέπει να ανησυχεί η κοινή γνώμη. Η ελληνική κυβέρνηση, όλες αυτές τις ημέρες εξετάζει τις λύσεις και έχει προωθήσει αυτήν τη στιγμή λύσεις έτσι ώστε να μην υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα σε σχέση και με την αποπληρωμή προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, αλλά και όλες τις άλλες χρηματοδοτικές υποχρεώσεις της χώρας μέσα στον Μάρτιο» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σακελλαρίδης.

Όπως είπε, το οικονομικό επιτελείο βρίσκεται σε επαφές και με επενδυτές σε σχέση με τις εκδόσεις που θα γίνουν την εβδομάδα για τα έντοκα γραμμάτια του ελληνικού δημοσίου, αλλά και με τους εταίρους ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα.

ΠΗΓΗ

Loading...

14 thoughts on “REUTERS ΤΩΡΑ!!! ΕΚΤ ΤΕΛΟΣ!!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ!!! ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!! Μπαράζ μυστικών συσκέψεων στο υπουργείο Οικονομικών!!!

 1. Ανώνυμος says:

  «θα συμφωνήσω με τη θεωρία ότι εάν ξεφορτωθείς ένα σάπιο μήλο, τότε θα επωφεληθούν τα υπόλοιπα»
  θα διώξουν την γερμανία από την ε.ε; Καιρός είναι….

  …….

 2. Ανώνυμος says:

  Παρακαλείται ό κύριος μπαρουφ-ολόγος νά μήν ξεζουμίσει τίς μύιγες, αλλά τά συριζομπαρουφάκια του. Άς ξεκινήσει από αυτούς πού χοροπηδούσαν καί ζητωκραύγαζαν γιά ψεύτικες ''εθνικές υπερηφάνειες''. Τώρα πού δηλώνει ότι οί δόσεις στό εβραικό ΔΝΤ θά πληρωθούν, σημαίνει ότι τά μνημόνια τά ΄κανε κομμάτια έτσι? Λίγο μυαλό στό κεφ'αλι τους εάν είχαν, καί τήν στοιχειώδη υπομονή νά πιστούν πού τό πάνε οί προδότες πού ψήφισαν, δέν θά είχαν γίνει τόσο πολύ ρόμπες. Τώρα τσιμουδιά γιά ''εθνικές υπηφάνειες''. Πού νά δείτε τί ''εθνική υπερηφανεια'' μάς ετοιμάζουν………..

 3. George Kaminis says:

  Πάμε ή για θεαματική κωλοτούμπα ή στάση πληρωμών. Προσωπικά πιστεύω θα επικρατήσει η κωλοτούμπα κι αν όχι πάμε σε μια αχρήματη κοινωνία και στον απόλυτο κομμουνισμό. Αν επικρατήσει η στάση πληρωμών, η πάλαι ποτέ ΕΣΣΔ θα μοιάζει παιδική χαρά μπροστά σ'αυτό που θα μας φέρουν.

 4. Ανώνυμος says:

  Μη γράφετε ότι σας κατέβει στο κεφάλι εδώ υπάρχουν συμπολίτες μας που δεν έχουν τα καθημερινά και θα στεναχωρεθούν άν γίνει χρεοκοπία; Αμάν πια σοβαρευτείτε η προσγειωθείτε στην πραγματικότητα. Επίσης οι Γερμανοί που μας κουνάνε το δάκτυλο και το παίζουν άνετοι έχουν πιο σοβαρά προβλήματα απο εμάς και ούτε χρήματα έχουν όπως φαντάζονται κάποιοι.

  • Ανώνυμος says:

   ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΜΥΑΛΟ!! Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΗΔΗ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ 85% ΤΟΥ ΑΕΠ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΤΜΟΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΑΛΛΟ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΝΟΤΙΕΣ ΦΤΩΧΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ….ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ…Η ΚΙΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ , ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΨΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΜΟΝΟ Η Ο.Ε.Α. ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ… Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ…ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΚΙΝΑ. Η ΚΙΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ 100 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ….
   ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ "CHINA TRIUMPH AND TURMOIL 2012"…STRANGER ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ…ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΚΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΙΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΩΝΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ…ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΕΑ…ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ

 5. Ανώνυμος says:

  2 ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. – ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ

  TO 1985 Η Ο.Ε.Α. ΠΡΟΒΛΕΨΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ Ε.Σ.Σ.Δ. 7 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟ ΕΤΟΣ 1992.

  ΚΑΙ ΤΟ 1988 Η Ο.Ε.Α. ΠΡΟΒΛΕΨΕ ΟΤΙ Ο 21ΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΩΝΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ 2002 ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.

  ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΩ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980 ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΓΙΑ ΓΥΦΤΟΥΛΕΣ…ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΤΟΤΕ..
  Η Ο.Ε.Α. ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΙΑ'1988 ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ 1985 – 72 ΣΕΛΙΔΩΝ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ

  ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
  ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

 6. Ανώνυμος says:

  ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΠΟΡΡΩ,ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΑΡΑΓΕ ΜΑΣ ΠΥΡΠΟΛΥΤΕ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ;
  ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.ΤΟΣΟ ΧΡΩΜΑ,ΣΑΛΤΣΑ,ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΠΕΣ ΤΟ ,ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΩ….
  ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ.
  ΝΑ ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΨΕΥΤΙΚΑ…….
  ΤΙ ΝΑ ΠΩ;
  ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ ΒΟΣΚΟ;Ή ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;

 7. Ανώνυμος says:

  Ευρω, δραχμη, ευρω2, το δίλημμα ειναι πλασματικό. Ακομα και σε μια ενδεχόμενη χρεοκοπία εντος ευρώ, την επόμενη μέρα τα ίδια κέντρα εξουσίας θα ελέγχουν το νεο νομισμα. Το θέμα ειναι ο ανθρωπος…Χ. Μπ

 8. Ανώνυμος says:

  ΟΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ–ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ—ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΝΟ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ—

 9. Ανώνυμος says:

  Ο ΒΡΕΓΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ !!!!!!!

  ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ…..ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!!!!

  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ……….ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΑΣ @ΜΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ !!!!!!!!! και να το παιζει και αντρας το βαμπιρ SS Σο'ιμπλε !!!!!! Ε…., αυτο δεν αντεχεται με τιποτα ρε συνελληνες !!!!!!
  Χιλιες φορες Ζαλογγος και Κουγκι…παρα το μαρτυριο τουτο !!!!!!!
  Να τρεχουμε δηλ.., μπροστα εμεις …και να ερχεται με ναζι…ο ΝΑΖΙ Σο'ιμπλε με το καροτσακι και με το αιμοβορο υφος του……να μας πηδηξει !!!!!!!
  Στα οοπλαααααα ρεεεεεεεεεεε……….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *