Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
22:53 - 03/08/2022

ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΥΡΙΕ ΣΠΟΥΤΙΝΚ;;; – ΣΠΟΥΤΙΝΚ: “Δεν υπάρχουν νικητές σε έναν πυρηνικό πόλεμο” (1/8/2022)

ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΥΡΙΕ ΣΠΟΥΤΙΝΚ;;; – ΣΠΟΥΤΙΝΚ: “Δεν υπάρχουν νικητές σε έναν πυρηνικό πόλεμο” (1/8/2022)

Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι σε έναν πυρηνικό πόλεμο δεν υπάρχουν νικητές και τόνισε πως ένας τέτοιος πόλεμος δεν πρέπει καν να ξεκινήσει. Ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου διατύπωσε αυτήν τη θέση σε επιστολή του προς τους συμμετέχοντες στη διάσκεψη για τη συνθήκη μη διάδοσης των πυρηνικών όπλων, η οποία φιλοξενείται στην έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

«Ξεκινάμε από το γεγονός ότι δεν μπορούν να υπάρξουν νικητές σε έναν πυρηνικό πόλεμο και (ένας τέτοιος πόλεμος) δεν πρέπει ποτέ να ξεκινήσει», ανέφερε ο Πούτιν στην επιστολή του. 

ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ: From Russia with LOVE (το άρθρο το ανεβάσαμε στις 31/7/22 και ο κύριος Σπουτινκ εκανε την αναφορά στις 1/8/22, την επόμενη ημέρα)

KORAKAS NEWS

Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...!Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, τοτε το μήνυμα έχει δωθεί: Καθημερινό ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*