Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ???
ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΥΦΩΝ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.

Δεν το υιοθετούμε στο 100%, έρχεται όμως από αξιόπιστες πηγές…

Ένα εντυπωσιακό από διάφορες απόψεις άρθρο εμφανίστηκε σε γνωστό ρωσικό φιλοκυβερνητικό ιστοχώρο Взгляд (VZGLYAD), που θεωρούμε ότι αξίζει τον κόπο να αναγνωσθεί με προσοχή στην Ελλάδα, καθώς προσφέρεται για μια σειρά από ενδιαφέροντα συμπεράσματα. Από το πόσο επιφανειακά και εν τέλει διαστρεβλωτικά προσεγγίζεται η ελληνοτουρκική διένεξη στο στρατιωτικό πεδίο. Από τις αριθμητικές συγκρίσεις χωρίς εξέταση ποιοτικών παραμέτρων, έως τον τρόπο με τον οποίο η εξέλιξη των ελληνοτουρκικών αλληλεπιδρά με τη διένεξη στο ανώτατο στρατηγικό επίπεδο, αυτό του γεωστρατηγικού πλανητικού ανταγωνισμού Ηνωμένων Πολιτειών και Ρωσίας…
Η μετάφραση είναι κατά προσέγγιση μέσω της πλατφόρμας Google.

«Τι έρχεται – Τι γίνεται.Τι συμβαίνει. Έχω πέσει έξω ποτέ; Όχι. γιατί; Έχω τρομερές πηγές που δεν φαντάζεστε… Ξέρω μέχρι και την ώρα που θα γίνει ή θα πουν κάτι. Ας αρχίσουμε από το τι έρχεται τι γίνεται με την Τουρκία.

Έρχεται πόλεμος. Άμεσα.

πως θα γίνει..

Στην Ελλάδα η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει συμφωνήσει με την Τουρκία σε συνεκμετάλλευση του Αιγαίου και της Μεσογείου από πέρυσι τον Οκτώβριο. Η Τουρκία σε συνεργασία με την Γερμανία είπαν στην Ελλάδα όλα μισά μισά. Ο Μητσοτάκης είπε «πως μα πως θα το δώσω αυτό στο λαό; Θα με ρίξουν» . Η Γερμανία διοικεί την Ε.Ε. που σας έδωσε δάνεια. Αυτή τη στιγμή χρωστάτε 220 δις. Έχετε υπογράψει την παράδοση εθνικής κυριαρχίας μέχρι και να ξεχρεώσετε δηλ. για 100 χρόνια. Άρα δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα αν δε πάρετε εντολή από τη Γερμανία, αλλιώς θα πτωχεύσετε αμέσως.

Ο Μητσοτάκης δέχθηκε αλλά το θέμα είναι πως να τα πει στο κόσμο, θα γίνει χαμός. Αποφάσισε λοιπόν, να γίνει και καλά συζήτηση με την Τουρκία, να γίνουν συνομιλίες αλλά;;; Μόνο για τα δικά σας όπως ζητάει η Τουρκία κι όχι για τα δικά της. Όμως η Τουρκία όταν κατάλαβε τον φόβο σας ζητάει κάθε μέρα και πιο πολλά.

Αποφάσισαν όλοι Ελλάδα, Τουρκία, Γερμανία να γίνει ένα πολύ θερμό επεισόδιο με νεκρούς για να μπορέσει ο Μητσοτάκης να κάνει διάγγελμα και να πει θα πάμε σε συνομιλίες με τη Τουρκία για να μη γίνει γενικός πόλεμος. Έτσι ο κόσμος ο φοβισμένος κόσμος μη χάσει τα παιδιά του θα το δεχτεί καλύτερα, άρα;

Έρχεται θερμό επεισόδιο με νεκρούς πολλούς.

Θα μπει η Γερμανία στη μέση θα πει στοπ πάμε σε συνομιλίες.

Αυτό είναι το σχέδιο, κλειδωμένο!!!

Ειδατε πως η Ελλάδα έκανε ΑΟΖ με την Αίγυπτο κι άφησαν έξω το Καστελόριζο!!! Είδατε το σχέδιο;;;;; έκαναν ΑΟΖ ως τον 28ο παράλληλο!!! Η Τουρκία ζήτησε και πήρε από τον 28ο παράλληλο και ανατολικά!!! Ναι, το πήρε!!! Και το Καστελόριζο πήρε φυσικά !!!!

Όμως!!!!!!

Ο Τραμπ που είναι πατριώτης και φιλέλληνας αντέδρασε, θα το δούμε πιο κάτω! Μάθατε ότι πήρε δύο φορές τηλέφωνο το Μητσοτάκη;; τι του είπε;;; Ακριβώς αυτό.. Μην πουλάς τη πατρίδα σου, δεν σου ανήκει!!!! Ξέρω τα σχέδια σας του είπε και σταματά τώρα!!! Ο Τραμπ έχει μένος με τη Γερμανία για αυτό!!!! Και με την Τουρκία!!! Η Γαλλία είναι μαζί μας φαινομενικά γιατί θέλει οι εταιρείες της να μπουν για γεωτρήσεις κάτι που δε θέλει η Τουρκία!!! Ο Μητσοτάκης αρνήθηκε στον Τραμπ να κάνει αυτά που του ζήτησε.. να μη πουλήσει δηλ. το μισό Αιγαίο!!! Την δεύτερη φορά ο Τραμπ του είπε, κάνε επίθεση στη Τουρκία πρώτος, είναι πολύ αδύναμη αυτή τη στιγμή! Θα κερδίσεις του είπε!!!! Και φυσικά τον τρόμαξε, λέγοντάς του ότι αν δε το κάνει θα έχει απέναντι του τις ΗΠΑ.

Ο Μητσοτάκης προχθές έκανε συμβούλιο αν μπορεί να κάνει πρώτος χτύπημα!!!! Οι στρατηγοί οι Έλληνες του είπαν ακριβώς ότι σε μια μέρα η Τουρκία δεν θα υπάρχει!!! Ο Μητσοτάκης αρνήθηκε!!!!

Προδοσία!!!!

Η Τουρκία το έμαθε αυτό από τη Γερμανία και έχει λυσάξει. Ειδατε τώρα ζητάει και τα Δωδεκάνησα. Έχει μαζί της την Γερμανία.

Τις τελευταίες ημέρες ο Ερντογάν βγάζει από τη φυλακή όλους αυτούς τους στρατιωτικούς που είχε συλλάβει στο πραξικόπημα,

γιατί;

Γιατί δεν έχει πιλότους, ναυτικούς, δεν έχει τίποτα. Αυτό είναι πρωτοφανές να βγάζει ισοβίτες στρατιωτικούς.

Γιατί;

Ετοιμάζει επίθεση εντός των ημερών!!!!!

Με τη βοήθεια της Γερμανίας!!!!

Η Αμερική δεν εμπλέκεται γιατί ο Μητσοτάκης αρνήθηκε στον Τραμπ ότι του είπε, δηλ. να μη πουλήσει την πατρίδα του και να χτυπήσει πρώτος γιατί έχει πληροφόρηση η Αμερική, ότι η Τουρκία ετοιμάζει επίθεση.

Προδότης;;;;;;

Ο Μητσοτάκης;;;

Κάπως έτσι …

Ο Τραμπ είναι ο μόνος πρόεδρος που δεν έχει κάνει πόλεμο ποτέ!!! Όλοι οι πρόεδροι αν δείτε έχουν κάνει 6-8 πολέμους ο Τραμπ ποτέ κανέναν. Γι’αυτό δεν τον θέλουν. Εχουν γίνει 11 απόπειρες εναντίον του. Θέλουν να τον ρίξουν.

Αν δε βγει ο Τραμπ τώρα τον Νοέμβριο θα ξεκινήσει παγκόσμιος πόλεμος αμέσως. Αν βγει το πρώτο που θα κάνει είναι η καταστροφή της Τουρκίας. Δεν είναι φίλος του Ερντογάν. Απλά η Αμερική έχει πυρηνικές κεφαλές στο Ιντσιρλίκ κι ο Ερντογάν τις έχει δεσμεύσει!!!!!!!

Τον Τραμπ και τα μάτια σας. Μην ακούτε τι λένε.

Είμαι Ρώσος και είμαι αντίθετος στη ΝΤΠ αυτοί οι άθλιοι νεοταξίτες θέλουν να τον ρίξουν.
Άρα όπως σας είπα και πριν, πάτε σε πόλεμο αμέσως.

Πρώτα ένα μεγάλο θερμό επεισόδιο τώρα σε λίγες μέρες από σήμερα. Για να κάτσετε στο τραπέζι να μοιράστε τα δικά σας!

Αυτό ο Μητσοτάκης μπορεί να το διαχειριστεί.

Πώς;

Με τον ψευτοϊό!!!!

Αυξάνει τα κρούσματα, τους νεκρούς, κλείνει τα πάντα, τα παιδιά στο σχολείο θα τα βγάζουν θετικά, θα τα πάνε σε δομές θα γίνουν μακελειά στην Ελλάδα, ο κόσμος τρομαγμένος θα ασχοληθεί με ιό, μάσκες, παιδιά, κι έτσι θα περάσει το μοίρασμα του Αιγαίου εν μέσω καραντίνας, όμορφα κι ωραία…

Όμως….

οι Έλληνες στρατηγοί δεν το δέχονται και είπαν ότι θα αντιδράσουν!!!!

Και θα έχετε γενικό πόλεμο!!!!

Πρώτα θερμό επεισόδιο πιθανόν και μέσα στο Σεπτέμβρη και γενικό πόλεμο πριν τις εκλογές των ΗΠΑ 3 Νοεμβρίου.

Άρα θερμό επεισόδιο τώρα σύντομα και γενικός πόλεμος τον Οκτώβριο.

Κλειδωμένες οι πληροφορίες μου.

Ξέρω ακριβώς μέρα κλπ.

Εισβολή σε τρία νησιά, για να πάρουν τα δύο: Καστελόριζο και Αγαθονήσι !!!!

Σσσσσστ.

Αυτά είναι τα μυστικά των μυστικών. Σας είπα ποτέ κάτι που δεν έγινε;;;; Ξέρω πιο πολλά άλλα όλα στην ώρα τους. Τώρα.

Θα πάτε σε πόλεμο, κλείνουν τα πάντα μαγαζιά, τράπεζες, και γίνεται πτώχευση.»

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΙ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ :

diodotos-k-tΕπιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

 1. ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ.ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ.

 2. Ιερός ιππότης 09/12/2020 @ 4:56 ΜΜ

  Το άρθρο είναι fake.

 3. Ξέρεις πολύ θα ήθελα έναν πόλεμο αλλά δεν…

  https://youtu.be/no-kIB7fOoo δείτε εδώ το διαφημίζει το YouTube .. Πάλι ξεβρακωτοι στους δρόμους θα γυρίσουν θα χουφτονονται και θα γλωσοφιλιονται σαν σιχαματα (λιαξξξ) θα γυρίζουν και τον κ#λο στους αστυνομικούς και στους υπόλοιπους πολίτες και όλα οκ! Οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι βέβαια δεν κατεβαίνουν καν σε αυτό το αισχος ούτε συμφωνούν… Κατά τα άλλα το σύστημα “ψοφαει” για κάτι τέτοια… Όλο και χειρότερα…

 4. Αν θες βάλε λινκ γιατί εγώ μπήκα στο.σαιτ που ανέφερες αλλά δεν υπάρχει τέτοιο άρθρο η τουλάχιστον δεν βρίσκω εγώ.

 5. Αυτος ο χρονος εχει διπλη ταυτοχρονη χρονικη ανωμαλια κι αν ο κυριαρχος χρονος εξακολουθει ακομα να ειναι αυτος που μπηκε τον Ιουλη σαν 2η χρονικη ανωμαλια τοτε θα βρεθει ο θυσαυρος κι οταν αυτος βρεθει θα γινει θερμο επεισοδιο ή πολεμος μεταξυ Ελλαδας Τουρκιας μεταξυ τελη Σεπτεμβρη και οκτωβρη αναμενεται το θερμο επεισοδιο κι αν εχει και θυσαυρο η υποθεση τοτε και Νοεμβρης και επεμβαση απο 3ους που θα ενδιαφερονται για τον θυσαυρο στο χρονικο σημειο του θερμου επεισοδιου.
  Μπορει και παγκοσμιος αν μυριστουν κι αλλοι την υποθεση με τον θυσαυρο.
  Η χωρα που θα εχει τον θυσαυρο θα υποστει τις μεγαλυτερες ζημιες.
  Δεν ειναι προφητεια αυτο που λεω αλλα επαναληψη χρονου κατι που δεν εγινε στο παρελθον.
  Βεβαια παιζει ακομα ο χρονος με τον ιο η πρωτη χρονικη ανωμαλια του χρονου κι αν υπερισχυσει αυτος τοτε δεν θα γινει τιποτα.
  Εγω απο την μερια μου θελω να βρεθει ο θυσαυρος και να βρισκεται στην αλλη χωρα γιατι μετα απο αυτο τα πραγματα θα φτιαξουν.
  Θα σταματησουν να μας τρομοκρατουν οι μπουληδες και θα εχουμε ηρεμησει τουλαχιστον απο αυτους.
  Παιζει βεβαια να μπει και τριτη χρονικη ανωμαλια τον Οκτωβριο ισχυρη κι αυτη θα δειξει ολα ειναι πιθανα φετος γινεται ο χαμος του χαμου απο τις χρονικες ανωμαλιες.

 6. Νίκος Σ 09/12/2020 @ 6:59 ΜΜ

  Μπορείτε παρακαλώ να μας ανεβάσετε την διεύθυνση της συγκεκριμένης ανάρτησης;

 7. το ζαλησες με πολλα λογια 09/12/2020 @ 9:03 ΜΜ

  ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΛΑΊΤΕ ..ΛΥΠΆΜΑΙ ΑΛΛΆ ΤΑ ΘΈΛΕΙ Ο ΠΙΣΙΝΟΣ ΣΑΣ..ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΥΡΆ ΤΩΝ ΤΟΎΡΚΩΝ …ΘΑ ΠΆΡΟΥΝ ΥΠΟΥΛΑ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΌΡΙΖΟ (και οχι μονο)..Η ΔΙΑΤΑΓΉ ΑΠΟ ΕΜΆΣ (καραβανάδες υπηρετες) ΘΑ ΕΊΝΑΙ ….ΟΥΔΕΜΊΑ ΑΝΤΊΣΤΑΣΗ .

  ΒΈΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΈΧΕΙ ΕΦΕ ..ΚΆΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΙΜΆΝΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΘΑ ΠΈΣΟΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΊΔΟΣ …..ΤΟΤΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΠΕΙ …..ΠΑΜΕ ΧΆΓΗ …ΣΑΣ ΈΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΠΑΚΕΤΆΚΙ ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΚΥΡΙΑΡΧΊΑΣ ΩΣ ΔΩΡΟ …ΤΗΝ ΔΏΣΑΜΕ ΉΔΗ ΑΝΑΊΜΑΚΤΑ ΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΎΣ , ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΙΓΎΠΤΙΟΥΣ …ΓΙΑΤΊ ΝΑ ΜΗΝ ΠΆΡΕΙ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΊΑ ΕΝΑ ΔΩΡΆΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ

  • το σενάριο ειναι μαλον αληθινο… γιατι αυτο το σενάριο εχουμε ολοι στο μυαλό μας… αυτο συναδει με το παρελθον της ελιτ(παπουλια μπενακη) το παρον(Αοζ αιγυπτου Ιταλία) μα και συμφωνουν με ολες τις προφητειες… σιγουρα οι ρεμοουπλικανοι στις ΗΠΑ μας ευνοουν εστω με ουδέτεροι.. η Γαλλία ειναι και στις προφητειες η Ρωσία.. απλως θα κανει χωεις ελςος αυτο που ειναι να κανει οχι για εμας αλλα. μας συμφέρει… μη ξεχνατε και την κοντη κομουνιστρια που έβαλες μνημονιο νομιμο και πρεσπες επισης γι αυτο ειναι προεδρος οι στρατιωτικοι οι μασωνοι ειναι δεμενοι αλλα ποτε μη λες ποτε… το ιχωρ ειναι δυνατο.. η ορθοδοξια επισης… το αλογο στο χωραφι η στο αλωνι.. και τα σπανακια… ειναι ατιμο ο στρατιωτικος να μη αντιδρασει να μη σηκώσει τον δικεφαλο αετο του βυζαντιου και να μην ανοιξει πυρ… η Σαλαμινα ολη η ιστορία δειχνει το δρομο για το καθηκον και την δοξα.. ειναι δύσκολο για κινιμα και γουδι… αλλα την καταλληλη στιγμη….. με ενεργειες διακριτικες σπρωχνεις τα πραγμαρα οπως στη Σαλαμίνα.. παραδειγμα ευκαιρία να διωξουμε τα ισλαμοορκ..λογω κορονοιου και εθνικης ασφαλείας η ναρκοθετηση και το κλεισιμο συνορων με τουεκια ανακαλεση πρεσβη το τελείωνε… ενα ανταρτικο στην αλβανια να το βουλωσει ο γενιτσαρος ελληνας ραμα.. τα σκοπια θα αυτοδιαλυθουν…. επανεξοπλισμος ευρωπαικος στρατος και ουδετετοτητα απι εμας.. να δπρωξουμε τους γερμανους να αντιπαρατεθουν κμε τους παλιοτουρκους ουνοι εναντιων γοτθων.. βασικα πιστευω πως ολα γίνονται ετσι ωστε στο τελος να εξελιχθουν οπως πρεπε.. αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως θα παρουν με τις πέτρες τους προδοτες ο λαος γιατι θα το κάνει ειναι αδυνατον να παμε σε νεο βυζαντιο με αυτη την ελιτ πολιτικη αξαδημαηκη ορθοδοξοι και στρατιοτικομασωνικη… θα κανονισει ο Θεός.. παμε για σεισμο… ηδη οι αλκυονιδες μιλησαν… παμε για λοκ νταουν.. εξαμηνο απο Νοεμβρίου.. για θερμο καταλειψη σίγουρα καστελοριζι γιατι και μονο αυτο να παρει η τουρκια νικησε πηρε ολη την ενέργεια.. αποβαση νοτια κρητη αοο λυβυη.. και ροδο πολεμο κυπρο καθως και εβρο απασ οληση νομιζω θα δεχθουμε μετωπικη επιθεση απο πανω έως κατω.. μοναδικη που θα πολεμησουν ειναι οι Γάλλοι.. και οι Ρωσία θα είναι ηλιθια αν δεν την εξαερωσει.. πιστεύω πως θα έρθει ευρωοαικος στρατός δηθεν… θα επιτεθουν ταυτόχρονα το ισεαηλ στο ιραν πιστευω γενικη αναφλεξη και συμετοχη της κινας… Ουδετεροτητα γινετε κεντημα ψηλοβελονια απι τον απομηχανης θεο της Ελλάδας .. κινουμενη αμμος.. ακομη κι ο φλωρις αν γινονταν αντρας βαρυς και μαγκας δεν ξερω αν ηταν σωστο να κινηθεί στη λαθος στιγμη… πρεχουν καραμπολες… και πολκα άλλα.. αυτο το κουβαρι ο γορδιος δεσμος μονο με ενα σοαθι κοβεται απο τον Αρχων της ελλαδις του Μανταμαδου… θα κανονισει ο θεος.. οχι καμια εμιστοσυνη σε κουλη οου εχει καρικατουρα της οαναγιας στο προθυπουργικο γραφειο στην κοντή καρικατουρα οου το προεδρικο το ρβαψε κοκκινο και σιγουρα οχι στον αθεο ψευτη πιυ το οχι το εκανε ναι.. το κιναλ ειναι για τα ξυναρια το πασοκ αποτελει υβρεις μετα την Γαπ εποχη ο κοτσουμπαςς δεν εσυανεται ελληνας αλλα τον ισλαμοορκ τουρκικι το ειπε οι ιδιος.. παντως οπως και να εχει αν ημουν στρατιωτικος η αστυνομικος κι ειχα απεναντι μαχητικο φρεγατα η τζιχαντιστη απο μορια θα αμυνομουν με την οποια εντολη.. οσο για τις εντολες… καποιοι πολεμησαν και γλυτωσαν απι κυπρο οταν γυρισαν για οαραδειγμα οι κυπατζιδες επρεπε να κανουν οτι εκανε η μοσαντ στους ναζι.. η ατημορισια γεννα την προδοσια.. βαλε και τη μασωνια κι εχεις μια χωρα μπο@ρδελο., τρολοκομειο.. ολη η μεταπολιτευση πρεπει να δικαστει για εγκληματικη προδοτικη συνεργειια εσχατης προδοσιας αν αληθευουν αυτα.. που μαλλον αληυευουν.

 8. ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,ΧΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ.
  ΙΣΧΝ

 9. ονειρευτης 09/12/2020 @ 11:25 ΜΜ

  ειχε γραφτει και παλαιοτερα εδω στο κατοχικα ενα αρθρο που μηλαγε για θερμο επισοδιο χασιμο νησιδων πτωχευση πτωση της κυβερνησης νεα κυβερνηση ελληνοκεντρικη/εθνικη δραχμη κ.α
  αν δωθει η εγγυηση ατην τουρκια οτι θα παρει καστελοριζο και οτι αλλο για να “δεσει”
  το τουρκολυβικο μνημονιο,το παραπανω σεναριο μπορει να βγει δεδομενου οτι ειμαστε πολυ κοντα για θερμο επισοδιο [δλδ δωστε κατι στον τουρκο και θα παρεται πτωχευση/διαγραφη χρεων, νεα εθνικη κυβερνηση,δραχμη [το καλο σεναριο]
  τωρα υπαρχει και το [κακο] σεναριο της χαγης [για να μην μας διαγραψουν τα χρεη και να παραμεινει ο κουλης και εμεις στην στρουγκα της ΕΕ] κι αυτο θα γινει μονο με θερμο επισοδιο και νεκρους προσεκτικα και ελενχομενα για να μην γενικευθει ο πολεμος..
  το αν αντιδρασουν οι στρατιωτικοι στο δευτερο αυτο κακο σεναριο του δικαστηριου της χαγης και δρασουν αυτοβουλα [εναντι της προδοσιας κανοντας πολεμο] δεν το ξερω αλλα δεν μπορω να το αποκλεισω δεδομενου οτι ειναι πολλα τα δεινα των τελευταιων ετων συσσωρευμενα στις ψυχες των ελληνων στρατιωτικων και μη…

 10. Artemisia Gogou 09/13/2020 @ 12:09 ΠΜ

  Ειναι επιβεβαιωμενη η ειδηση αυτη ???

 11. το σενάριο ειναι μαλον αληθινο… γιατι αυτο το σενάριο εχουμε ολοι στο μυαλό μας… αυτο συναδει με το παρελθον της ελιτ(παπουλια μπενακη) το παρον(Αοζ αιγυπτου Ιταλία) μα και συμφωνουν με ολες τις προφητειες… σιγουρα οι ρεμοουπλικανοι στις ΗΠΑ μας ευνοουν εστω με ουδέτεροι.. η Γαλλία ειναι και στις προφητειες η Ρωσία.. απλως θα κανει χωεις ελςος αυτο που ειναι να κανει οχι για εμας αλλα. μας συμφέρει… μη ξεχνατε και την κοντη κομουνιστρια που έβαλες μνημονιο νομιμο και πρεσπες επισης γι αυτο ειναι προεδρος οι στρατιωτικοι οι μασωνοι ειναι δεμενοι αλλα ποτε μη λες ποτε… το ιχωρ ειναι δυνατο.. η ορθοδοξια επισης… το αλογο στο χωραφι η στο αλωνι.. και τα σπανακια… ειναι ατιμο ο στρατιωτικος να μη αντιδρασει να μη σηκώσει τον δικεφαλο αετο του βυζαντιου και να μην ανοιξει πυρ… η Σαλαμινα ολη η ιστορία δειχνει το δρομο για το καθηκον και την δοξα.. ειναι δύσκολο για κινιμα και γουδι… αλλα την καταλληλη στιγμη….. με ενεργειες διακριτικες σπρωχνεις τα πραγμαρα οπως στη Σαλαμίνα.. παραδειγμα ευκαιρία να διωξουμε τα ισλαμοορκ..λογω κορονοιου και εθνικης ασφαλείας η ναρκοθετηση και το κλεισιμο συνορων με τουεκια ανακαλεση πρεσβη το τελείωνε… ενα ανταρτικο στην αλβανια να το βουλωσει ο γενιτσαρος ελληνας ραμα.. τα σκοπια θα αυτοδιαλυθουν…. επανεξοπλισμος ευρωπαικος στρατος και ουδετετοτητα απι εμας.. να δπρωξουμε τους γερμανους να αντιπαρατεθουν κμε τους παλιοτουρκους ουνοι εναντιων γοτθων.. βασικα πιστευω πως ολα γίνονται ετσι ωστε στο τελος να εξελιχθουν οπως πρεπε.. αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως θα παρουν με τις πέτρες τους προδοτες ο λαος γιατι θα το κάνει ειναι αδυνατον να παμε σε νεο βυζαντιο με αυτη την ελιτ πολιτικη αξαδημαηκη ορθοδοξοι και στρατιοτικομασωνικη… θα κανονισει ο Θεός.. παμε για σεισμο… ηδη οι αλκυονιδες μιλησαν… παμε για λοκ νταουν.. εξαμηνο απο Νοεμβρίου.. για θερμο καταλειψη σίγουρα καστελοριζι γιατι και μονο αυτο να παρει η τουρκια νικησε πηρε ολη την ενέργεια.. αποβαση νοτια κρητη αοο λυβυη.. και ροδο πολεμο κυπρο καθως και εβρο απασ οληση νομιζω θα δεχθουμε μετωπικη επιθεση απο πανω έως κατω.. μοναδικη που θα πολεμησουν ειναι οι Γάλλοι.. και οι Ρωσία θα είναι ηλιθια αν δεν την εξαερωσει.. πιστεύω πως θα έρθει ευρωοαικος στρατός δηθεν… θα επιτεθουν ταυτόχρονα το ισεαηλ στο ιραν πιστευω γενικη αναφλεξη και συμετοχη της κινας… Ουδετεροτητα γινετε κεντημα ψηλοβελονια απι τον απομηχανης θεο της Ελλάδας .. κινουμενη αμμος.. ακομη κι ο φλωρις αν γινονταν αντρας βαρυς και μαγκας δεν ξερω αν ηταν σωστο να κινηθεί στη λαθος στιγμη… πρεχουν καραμπολες… και πολκα άλλα.. αυτο το κουβαρι ο γορδιος δεσμος μονο με ενα σοαθι κοβεται απο τον Αρχων της ελλαδις του Μανταμαδου… θα κανονισει ο θεος.. οχι καμια εμιστοσυνη σε κουλη οου εχει καρικατουρα της οαναγιας στο προθυπουργικο γραφειο στην κοντή καρικατουρα οου το προεδρικο το ρβαψε κοκκινο και σιγουρα οχι στον αθεο ψευτη πιυ το οχι το εκανε ναι.. το κιναλ ειναι για τα ξυναρια το πασοκ αποτελει υβρεις μετα την Γαπ εποχη ο κοτσουμπαςς δεν εσυανεται ελληνας αλλα τον ισλαμοορκ τουρκικι το ειπε οι ιδιος.. παντως οπως και να εχει αν ημουν στρατιωτικος η αστυνομικος κι ειχα απεναντι μαχητικο φρεγατα η τζιχαντιστη απο μορια θα αμυνομουν με την οποια εντολη.. οσο για τις εντολες… καποιοι πολεμησαν και γλυτωσαν απι κυπρο οταν γυρισαν για οαραδειγμα οι κυπατζιδες επρεπε να κανουν οτι εκανε η μοσαντ στους ναζι.. η ατημορισια γεννα την προδοσια.. βαλε και τη μασωνια κι εχεις μια χωρα μπο@ρδελο., τρολοκομειο.. ολη η μεταπολιτευση πρεπει να δικαστει για εγκληματικη προδοτικη συνεργειια εσχατης προδοσιας αν αληθευουν αυτα.. που μαλλον αληυευουν.

 12. Σταματήστε να είσαστε Ρωσσολάγνοι πεμπτοφαλαγγίτες. Νισάφι η αγάπη σας για τους Σλάβους…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*