07:10 - 19/10/2013

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ: Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΟΧΙ;

Η Διεθνής Επιτροπή αντικαρκινικού αγώνα δήλωσε την Πέμπτη ότι η ατμοσφαιρική ρύπανση προκαλεί καρκίνο, παράλληλα με τους γνωστούς κινδύνους, όπως ο αμίαντος, ο καπνός και η υπεριώδη ακτινοβολία.

Η απόφαση ήρθε μετά από διαβούλευση με ομάδα εμπειρογνωμόνων που οργανώθηκε από την IARC, τον οργανισμό καρκίνου της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας, η οποία βασίζεται στη Λυών της Γαλλίας.

“Ο αέρας που οι περισσότεροι άνθρωποι αναπνέουν είναι μολυσμένος με ένα περίπλοκο μείγμα καρκινογόνων ουσιών», δήλωσε ο Kurt Straif, επικεφαλής του τμήματος IARC που αξιολογεί τις καρκινογόνες ουσίες. Είπε ότι ο οργανισμός θεωρεί πλέον τη ρύπανση ως “το σημαντικότερο περιβαλλοντικό καρκινογόνο,” που προηγείται του παθητικού καπνίσματος και του καπνού πούρων.

Η IARC είχε θεωρήσει στο παρελθόν μερικά από τα συστατικά της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, όπως τις αναθυμιάσεις πετρελαίου ως καρκινογόνες ουσίες, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που έχει κατατάξει την ατμοσφαιρική ρύπανση στο σύνολό της, ότι προκαλεί καρκίνο.
Το ερώτημα είναι: Γιατί αυτή η επιτροπή δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ να επισημάνει τη θανατηφόρα μόλυνση που δημιουργείται σε παγκόσμιο επίπεδο απο τις χημικές ουρές των αεροπλάνων;

Απο τότε που έχουν ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια πιό εντατικά σε όλο τον πλανήτη οι αεροψεκασμοί, έχουν αυξηθεί και οι θανάτοι απο καρκινο. Αυτό βέβαια δεν ενδιαφέρει την αντικαρκινική ομάδα εμπειρογνωμόνων διότι θεωρείται μια θεωρία συνομοσίας, και εμείς εμπιστευόμαστε το κράτος που μας λέει ότι αυτά τα πράγματα τα λένε κάποιοι τρομολάγνοι που θέλουν να τρομοκρατούν τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 10/19/2013 @ 8:33 ΠΜ

    ελα τωρα…θα γυρισουν και θα πουνε σας ψεκαζουμε για να μειωσουμε την ρυπανση και τους καρκινους! τα σκουλικια

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh