00:13 - 10/04/2018

ΌΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΆΦΕΡΕ Η CIA ΚΑΤΆΦΕΡΕ Ο ΜΆΡΚ ΖΟΎΚΕΜΠΕΡΓΚ ΜΈΣΑ ΣΕ 7 ΧΡΟΝΆΚΙΑ ΜΕ ΤΟ FB

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

ΌΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΆΦΕΡΕ Η CIA ΚΑΤΆΦΕΡΕ Ο ΜΆΡΚ ΖΟΎΚΕΜΠΕΡΓΚ ΜΈΣΑ ΣΕ 7 ΧΡΟΝΆΚΙΑ ΜΕ ΤΟ FB

Και όταν οι μυστικές υπηρεσίες δεν καταφέρνουν να φακελώσουν όλο τον παγκόσμιο πληθυσμό, το καταφέρνουν οι Χαζάροι του Μάρκ Ζούκεμπεργκ με το Facebook μέσα σε 7 χρονάκια…

Το Facebook έχει αναδειχθεί ως πνευματικό τέκνο του Μάρκ ενός χαζάρου που φυσικά δεν ήταν τόσο έξυπνος από μόνος του αλλά εκτελεί το έργο της χαζάρικης μαφίας που εκπροσωπεί. Το Facebook είναι ένα από τα προγραμματισμένα διαδυκτικά μέσα και διαδραματίζει ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην ψηφιακή φυλακή της ανθρωπότητας.

Όλα τα μέσα στο διαδύκτιο κινούνται και ελέγχονται από την ίδια την χαζάρικη μαφία με μία μόνο προοπτική, τον απόλυτο έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού. Για χάρη των πραγματικών ιδιοκτητών της γης. Η κλίκα που βρίσκεται πίσω από τον Μάρκ, είναι μεταξύ άλλων, αυτοί που έχουν τον έλεγχο των κεντρικών τραπεζών και αποτελούν μια σατανική ελίτ: τους Χαζάρους.

Αυτή η σατανική ελίτ είναι γνωστή με το όνομα Sabbateans ή η σέκτα του Πανόπτη Οφθαλμού (Sect of All Seeing Eye).

Οι Χαζάροι ήταν αρχικά νομαδοι Τούρκοι που έχουν ασπαστεί τον Ιουδαϊσμό.
Ο σημερινός εβραϊκός λαός αποτελείται από ένα μείγμα απογόνων των Χαζάρων και των αρχικών πραγματικών Εβραίων, με την πρώτη ομάδα να είναι η μεγαλύτερη.

Ένα μεγάλο μέρος τους είναι η σατανική ελίτ οι Σαββατιστές (Sabbateans) με απογόνους σαν τον Μάρκ, επίσης γνωστή και ως χαζάρικη μαφία, ο Σόρος και άλλοι πλούσιοι εγκληματίες που σκοπό έχουν να ελέγχουν τον κόσμο. Με τον συμβολισμό του Πανόπτη, τα μάτια από ψηλά, και έχουν τον απόλυτο έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους του κόσμου. Τα χεράκια τους είναι παντού, μέσα στα Οικονομικά θέματα, κοινωνικά, επιστημονικά, φαρμακευτικά και ότι τα γκοίμ θεωρούν εξέλιξη και πέφτουν με τα μούτρα.

Όπως βλέπετε όλα τα σύμβολα τους προβάλλονται καθημερινά μπροστά σας. Το Facebook είναι επίσης το κατασκεύασμα τους, με σαν πρώτο πρόσωπο, αν και υπάρχουν πολύ από πίσω που δεν βλέπει κανείς να κλέβουν τα προσωπικά δεδομένα εκατομμυρίων γκοίμ.

Γιατί το κάνουν; γιατί θεωρούν όλους τους ανθρώπους δούλους τους και όπως γράφουν και τα ιερά τους βιβλία και οι στοές τους έρχεται ο Μεσσίας τους που πρέπει να γνωρίζει τα πάντα για την προσωπική ζωή όλων των ανθρώπων!!!

Γιατί άραγε;;

Γιατί είναι ανώμαλα κτήνη, είναι ψυχικά διεστραμένοι και άρρωστοι, μια μαφία επικίνδυνη για τον πλανήτη τον μοντέρνο άνθρωπο και τα δικαιώματα του και πρέπει να τσιπαριστεί σαν κατοικίδιο ζωάκι που είναι.

Είστε τα κατοικίδια τους και δεν το γνωρίζατε εεεε;;;

Όταν ανεβάζετε κάτι στο Facebook από εδώ και στο εξής θα γνωρίζετε καλύτερα τους συμβολισμούς τους, τον αντίχειρα των στοών, και παρακολουθούν ότι κατέβει στον εγκέφαλο σας…γιατί πιστεύουν ότι είναι τα αφεντικά και οι ιδιοκτήτες των ιδεών και ιδανικών σας…

Εκεί φτάνει η ανωμαλία του Μάρκ του Χαζάρου δισεκατομμυριούχου και της σέκτας του Πανόπτη Οφθαλμού, ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ εκατομμυρίων ή δισεκατομμυρίων ατόμων στον πλανήτη..

Ότι δεν κατάφερε η CIA κατάφερε ο Μάρκ Ζούκεμπεργκ μέσα σε 7 χρονάκια με το fb!!!

KORAKS

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (8)

 1. Μόνο οι πέτρες ακόμη ασχολούνται με το fb…

 2. Σπάρτακος 04/10/2018 @ 12:30 ΠΜ

  μπράβο κόραξ! εξαιρετικο άρθρο. φτάνει πια με το παραμύθι το φουμπου κ του δήθεν ιδρυτή του.

 3. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ 04/10/2018 @ 6:22 ΠΜ

  Περιμένετε να δείτε τα αποτελεσματα,μηδέν απο μηδέν,πλην μηδέν για την Καμπάλα και την χαζαρομαφια των δράκων και των κρονιων.χεχεχεχε!έτσι γίνονταν,όλοι τους πλούσιοι!τους έχουμε χεσμενους!γιατί είναι ηδη και χεσμενοι και κατουρημενοι επανω τους.ΠΥΡΙΓΕΝΗΣ ΦΟΙΝΙΞ.

 4. Μπαστούνι του γκολφ και 2 μπαλάκια το Μασονικό “Two Ball Cane” παράφραση του “Tubal Cain” (Τουβάλ Κάιν)
  https://biblodiac.files.wordpress.com/2014/11/header.gif
  Ο Voulcan (Λατινικά : Volcānus ή Vulcānus) o αρχαίος ρωμαϊκός θεός της φωτιάς, των ηφαιστείων, της μεταλλουργίας και της σφυρηλασίας, λατρεύεται από τον τεκτονισμό υπό το όνομα “Tubal Cain”.
  Στο βιβλίο του Τεκτονικού Γρίφου, τίθεται το ερώτημα: “Ποιος είναι ο Tubal Cain;” Η απάντηση είναι: “Είναι ο Vulcan των παγανιστών.”
  https://redice.tv/a/i/n/06/243tubalcaingt.jpg
  στο βιβλίο της Γένεσης συναντάμε δυο πρόσωπα με το όνομα Ενώχ στο 4,17-18 και στο 5,18, που είναι μεταξύ τους τελείως ανόμοια και διαφορετικά. Ο πρώτος είναι ο γιος του Κάιν του αδελφοκτόνου, κι ο δεύτερος είναι ο γιος του Δίκαιου Ιάρεδ, ο εκλεκτός του Θεού Ενώχ.
  Στην εβραϊκή αγία γραφή, το γενεαλογικό δέντρο του Αδάμ, αναφέρεται ξεχωριστά από το γενεαλογικό δέντρο του Κάιν, ενώ τα ονόματα των απογόνων, είναι σχεδόν πανομοιότυπα με εκείνα του Αδάμ.
  Ένας από τους απογόνους του Κάιν, ήταν ο Θόβελ ή Τουβάλ, ο γενάρχης αυτών που επεξεργάζονται το χαλκό και το σίδερο (Γεν. 4,22), στην εκδοχή της βίβλου King James αναφέρεται ως Tubalcain ενώ στις εκδοχές New International Version και English Standard Version ως Tubal-cain. Εβραϊστή תובל קין (Tūḇal Qayin).
  https://media.giphy.com/media/jlLNWtu0Y8wco/giphy.gif
  Ασφαλώς υπάρχει σύνδεση F/b και Cern/ φαινόμενο Μαντέλα
  Ο γενάρχης Θόβελ ή Τουβάλ ή Βούλκαν των Τεκτόνων, ο απόγονος του «αδελφοκτόνου» Κάιν, ο λαός του οποίου είναι οι ΚΕΝΑΙΟΙ ή ΚΙΝΙΤΕΣ = CENI (λατινικά) = NICE = CERN σε δεσμό (=bond) με τη τη D- WAVE = The John Dee men … Dee = «du» = «μαύρος–σκοτεινός»

  φαινόμενο Μαντέλα και δεσμός (=bond) με τους παραπάνω μαύρους και σκοτεινούς… τους Μαντέλιανς.
  Α Κορ. 13,12 βλέπομεν γὰρ ἄρτι δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι, τότε δὲ πρόσωπον πρὸς πρόσωπον· ἄρτι γινώσκω ἐκ μέρους, τότε δὲ ἐπιγνώσομαι καθὼς καὶ ἐπεγνώσθην.
  Ρωμ. 11,18 μὴ κατακαυχῶ τῶν κλάδων· εἰ δὲ κατακαυχᾶσαι, οὐ σὺ τὴν ῥίζαν βαστάζεις, ἀλλ᾿ ἡ ῥίζα σέ.
  Διότι τώρα βλέπομεν σαν μέσα σε μεταλλινόν θαμπόν καθρέπτην θαμπά και ακαθόριστα … μη υπερηφανεύεσαι εις βάρος των κλάδων, που απεσπάσθησαν
  Nelson Rolihlahla Mandela
  Rolihlahla: “τραβώντας το κλαδί ενός δέντρου”, αλλά στην καθομιλουμένη σημαίνει «ταραχοποιός». Ο πατέρας του, του έδωσε αυτό το όνομα.
  nelsonmandela.org/content/page/names
  Mandela είναι μια παραλλαγή του αφρικανικού ονόματος Mandala που σημαίνει γυαλιά, δίοπτρα, ματογυαλιά
  babynamespedia.com/meaning/Mandela
  Βασίζονται στο όνομα Μαντέλα, τον «ταραχοποιό», ώστε να διορθώσει την όραση των πολλών με δίοπτρα ώστε να νομίζουν πως βλέπουν αλλαγές στο χρόνο και το χώρο.
  http://diarioporteño.com/wp-content/uploads/2017/10/facebook-630-1-630×400.jpg
  Αποτυγχάνουν να δουν τους εαυτούς τους για αυτό που πραγματικά είναι τα «μπολιασμένα κλαδιά» και αφήνονται να τραβηχτούν από το δέντρο της ελιάς.
  Οι καινούργιοι ανώτεροι ιερείς των οποίων το ευαγγέλιο είναι το Mandela Effect έχουν μια ατζέντα να καταστρέψουν την Αλήθεια. Παράσιτα προς αναζήτηση ξενιστών επικεντρωμένων σε θεωρίες . Που είναι πρόθυμοι να δεχτούν το επόμενο «Μιμίδιο». Αναγνωρίζονται από την αλαζονική τους αίσθηση του εαυτού τους – Αλαζονική άγνοια – τα κεφάλια τους φουσκώνουν με την παραληρητική υπερηφάνεια του αλάθητου τους, καθώς είναι περήφανοι για την «αρχική» ιδέα κάποιου άλλου.
  Memetics – Μιμητική
  Η μιμητική είναι θεωρία πνευματικού περιεχομένου που βασίζεται στη Δαρβινική εξέλιξη . Οι υποστηρικτές περιγράφουν τη μιμητική ως προσέγγιση των εξελικτικών μοντέλων μεταφοράς πολιτιστικών πληροφοριών . Η μιμητική χαρακτηριστικά παραμερίζει τις παραδοσιακές ανησυχίες για την αλήθεια των ιδεών και των πεποιθήσεων. Αντ ‘αυτού, ενδιαφέρεται για την επιτυχία τους.
  Ο όρος meme «Μιμίδιο» ως «μονάδα πολιτισμικής μεταβίβασης ή ως μονάδα μίμησης», εισήχθη από τον κοινωνιοβιολόγο Ρίτσαρντ Ντόκινς το 1976 με το έργο του « Εγωιστικό Γονίδιο».
  Το Mandela Effect, είναι ένα εγχειρίδιο «Μιμιδίου» μία PsyOp (psychological operation). Επιχείρηση ψυχολογικού πολέμου παραπληροφόρησης
  Δημιουργήθηκαν χιλιάδες επίδοξοι Επιστήμονες κβαντικής, απλά και μόνο βλέποντας μερικά βίντεο μολυσμένων ξενιστών. Φίλοι των κοσμικών Μαντελιανών. Προφήτες του Mandela Effect.
  Ποιος είναι ο κύκλος των φίλων που σχετίζονται οι Μαντελιανοί;
  https://pbs.twimg.com/media/Cd_5IPvWwAAtzJS.jpg
  Οι νέοι φίλοι που επηρεάζουν πολλούς οπαδούς του νέου δόγματος που ονομάζουν «Σύνδρομο Μαντέλα».
  http://www.agnosto.gr/index.php?topic=509.0
  Ψηφιακή μορφή “Zersetzung” – gang stalking (συμμορία παρενόχλησης)- Αποσύνθεση – αποδόμηση – διάσπαση – φθορά – διάλυση, με δύο λέξεις υβριδικός πόλεμος.
  Οι τεχνικές χειραγώγησης ήταν πάντα ίδιες. Οι ονομασίες και η μορφή αλλάζει μόνο. Για όσους λοιπόν δεν ακολουθούν, υπάρχουν πάντα οι συμμορίες με τους ρωμαϊκούς αντίχειρες.
  https://media.giphy.com/media/iJxHzcuNcCJXi/giphy.gif

 5. Έτσι…

 6. ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ 04/10/2018 @ 2:13 ΜΜ

  Θα ξεκινησω με ενα βιντεακι.

  Εγω θα ρωτησω. Και ποιος τουςε δωσε την δυναμη???? Ολοι εσεις που εχετε facebook. Γιατι ειχατε μαθει κ στο χωριο σας με facebook και δεν μπορειτε χωρις αυτο. Ολα στον βωμο της ματαιοδοξιας. Να μας πουν οι αλλοι ποσοι ομορφοι ειμαστε ποσο μας πανε τα ρουχα που θα παμε διακοπες με ποιους που πηγαμε για καφε ποτε γυρισαμε τι ψωνισαμε τι φαγαμε και τι ωρα τα βγαλαμε αυτα που φαγαμε.Ποιο ανικανοποιητο ‘εγω’ παροτρυνει τον καθενα σας να εχει facebook? Και να κανει ολα τα ανωθεν? Και μετα εχουμε διαμαρτυριες. Οχι αγαπητοι μου εσεις δινετε τα δικαιωματα να σας ξεσκονιζουν κ εξω και μεσα. Εσεις με τα αισθηματα κατωτεροτητος που σας διακατεχουν και που δημιουργουν την αναγκη να σας λενε ποσο μοντελα γεννηθηκατε σκεφτειτε το ΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ μπορειτε τι προκαλειτε στους ιδιους σας τους εαυτους

 7. Και φυσικά όλες σας οι πληροφορίες, φωτογραφίες και όλα τα άλλα, που έχετε βάλει κατά καιρούς στο facebook (όσοι έχετε βάλει), βρίσκονται κάπου στο Ισραήλ φυλαγμένα (αλλά και στις ΗΠΑ επίσης), έτοιμα να χρησιμοποιηθούν εναντίον σας αν ποτέ αποτελείτε απειλή για αυτούς.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*