ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Πατέρας χάνει τα παιδιά του από το κράτος…

· Ιάσονας

Ο Θοδωρής Καρακούσης είναι ο πατέρας 6 παιδιών από την Αλιστράτη Σερρών, που άδικα δυσφημίζεται από την πλειοψηφεία των μέσων “ενημέρωσης” της τηλεόρασης και του διαδικτύου. Το βίντεο αυτό είναι μια ηχογραφημένη συνομιλία μας από το τηλέφωνο, κατά την οποία μιλήσαμε για διάφορα, και μεταξύ αυτών φυσικά, την υπόθεσή του. Η κυβέρνηση με προτροπή και του διευθυντή, προσπαθεί να πάρει την κηδεμονία 4 (από τα 6) παιδιών του Θοδωρή και της γυναίκας του, της Χριστίνας. Ο λόγος;;; Ο Θοδωρής και η Χριστίνα αποφάσισαν ότι δεν θέλουν τα παιδιά τους να φοράνε μάσκες και να κάνουν τεστ για να πάνε στο σχολείο.

Κάτι που είναι δικαίωμά τους, αλλά που η κυβέρνηση δεν θέλει να αναγνωρίσει, σε πλήρη αντίφαση του δικαίου και των αυτονόητων δικαιωμάτων υγείας που αφορούν ιατρικές πράξεις και συναίνεση. Ελπίζω αν σας άρεσε η κουβέντα, να την διαδώσετε γιατί δεν έχουμε τους πόρους των μεγάλων καναλιών και της Τατιάνας Στεφανίδου, που προσπάθησε να ξεφτιλίσει την οικογένεια για την προσπάθειά τους. Μόνο με την βοήυθειά σας θα δημοσιεύσουμε την κουβέντα με τον Θοδωρή ώστε περισσότεροι Συνέλληνες να την ακούσουν. Ευχαριστώ!

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ -ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ-18-10-2026

Παλαιά σιδηροδρομικά βαγόνια, φωτογραφία αρχείου, όχι ο Οδοντωτός Διακοπτού ΚαλαβρύτωνΕΛΛΑΔΑ

ΟΔΟΝΤΩΤΟΣ – 118 ΦΟΡΕΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Τελεσίγραφο για τη γραμμή Διακοπτού–Καλαβρύτων και απειλή κινητοποιήσεων

Θαλάσσιο τοπίο, ενδεικτική φωτογραφία αρχείου, όχι το επίκεντρο του σεισμούΕΛΛΑΔΑ

ΣΕΙΣΜΟΣ 4,6 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: Αισθητός μέχρι τη Θεσσαλονίκη – Τι δείχνουν τα στοιχεία του Γεωδυναμικού

Μία απάντηση στο “Πατέρας χάνει τα παιδιά του από το κράτος…”

  1. Ενα παιδι μπορει να φοιτησει συνολικα 9 χρονια-Δικηγορος ειχε αναφερθει σε αυτο,ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ, σχετικα με το γεγονος οτι ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΜΑΘΗΣΗ ΕΚΕΙ,ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΙΛΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ-ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ-ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΙΚΑΙΩΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *