ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κυριακή, 08 Νοεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Obama: «Θα απαντήσουμε στη βομβιστική επίθεση»

· Κατοχικά Νέα

O Πρόεδρος των Η.Π.Α Barack Obama ορκίσθηκε ότι θα “απαντήσει” στη διπλή βομβιστική επίθεση που πραγματοποιήθηκε χθές κατά τον τερματισμό του ετήσιου Μαραθωνοδρόμου της Βοστώνης.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ανακρίνεται ήδη από τις αρχές ένας Σαουδάραβας, ο οποίος είχε προηγουμένως μεταφερθεί στο νοσοκομείο με τραύματα.

Ο Obama έκανε ξεκάθαρες τις προθέσεις του: “Έχω ήδη μιλήσει με τον Διευθυντή του FBI, Robert Mueller και την Janet Napolitano (Τμήμα Εσωτερικής Ασφάλειας) και έχουν ήδη κινητοποιήσει τους απαραίτητους πόρους για την διερεύνηση της υπόθεσης και την απάντησή μας”, δήλωσε ο Πρόεδρος των Η.Π.Α σε χθεσινή συνέντευξη τύπου.

ΠΗΓΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Κτίριο στο Παρίσι – φωτογραφία αρχείου, όχι το φερόμενο καταφύγιοΔΙΕΘΝΗ

ΜΑΚΡΟΝ: ΒΙΒΛΙΟ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΗΛΥΣΙΑ – ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ

Βιομηχανικές δεξαμενές – συμβολική φωτογραφία, όχι συγκεκριμένη ευρωπαϊκή εγκατάσταση αερίουΔΙΕΘΝΗ

ΕΥΡΩΠΗ: ΜΕ ΜΟΛΙΣ 73% ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΑΕΡΙΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ – Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΟ 59,5%

Λεωφορείο σε δρόμο – συμβολική φωτογραφία, όχι το δυστύχημα στην ΚροατίαΔΙΕΘΝΗ

ΚΡΟΑΤΙΑ: ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 33 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΣΤΟΝ Α3 – ΕΞΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

3 απαντήσεις στο “Obama: «Θα απαντήσουμε στη βομβιστική επίθεση»”

  1. O Πρόεδρος των Η.Π.Α Barack Obama ορκίσθηκε ότι θα “απαντήσει” στη διπλή βομβιστική επίθεση

    Εεεεεεεεελααααααα !!!!!
    θα "απαντησετε" συγκεκριμενα ήήήή…..ξερω¨γω …οτι ¨ναναι ?????????????

  2. Ναι, ναι ναι…
    Όπως στην περίπτωση των τρομοκρατών μετά τους δίδυμους πύργους όπου είπαν ότι και καλά βρήκαν τα διαβατήριά τους (τα οποία επιβίωσαν της καταστροφής στο αεροπλάνο!) ενώ οι φερόμενοι τρομοκράτες ήταν σε διαφορετικά μέρη του κόσμου την μέρα του χτυπήματος.
    Και υποθέτω επίσης ότι θα αποσπάσουν πληροφορίες από τον "υπεύθυνο – Σαουδάραβα" και θα οδηγηθούν στο συμπέρασμα ότι το Ιράν κρύβεται πίσω από το μακελειό. Και έτσι επαναλαμβάνεται ο γνωστός γνώριμος κύκλος όπου αρχίζουν οι προετοιμασίες για επέμβαση στο Ιράν και σύλληψη των ενόχων.
    Το ίδιο ακριβώς παραμύθι.

    ^Ω^

  3. Παιδιά μήν ξεγελιέστε κάποιο λάκκο έχει ή φάβα . Βρωμάει ή δουλειά καί δυστυχώς τήν πληρώνουν αθώοι άνθρωποι . Μηχανή στημένη πού λένε καί οί ρεμπέτες μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *