ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

New York Times: Το τετραήμερο της αργίας του Πάσχα πιθανή χρεοκοπία της Ελλάδας!

· Κατοχικά Νέα

Για το πότε θα μπορούσε να επέλθει η ρήξη της Ελλάδας με τους δανειστές αναφέρεται με άρθρο του στους New York Times ο αρθρογράφος Hugo Dixon.

Σύμφωνα με την ανάλυση που κάνει μια τέτοια ρήξη, θα μπορούσε να συμβεί στις 9 Απριλίου (Μεγάλη Πέμπτη), την ημερομηνία που Ελλάδα θα πρέπει να καταβάλει μια δόση στο ΔΝΤ, ύψους 448 εκατομμυρίων ευρώ.

Παράλληλα τη Μεγάλη Τετάρτη το ελληνικό Δημόσιο προχωρά στην έκδοση εντόκων, αλλά είναι αμφίβολο αν θα πετύχει την κάλυψη. Η έκδοση γίνεται διότι στις 14 του μηνός πρέπει να αναχρηματοδοτηθούν λήξεις γραμματίων ύψους 1,4 δισ. ευρώ. Περισσότερα από τα μισά από αυτά τα ομόλογα βρίσκονται σε ξένες τράπεζες, και πρέπει να πληρωθούν.

Κατά συνέπεια στις 8 Απριλίου, ζητούνται επειγόντως περίπου 750 εκατ. ευρώ, αλλά είναι άγνωστο, μέχρι στιγμής, από που θα βρεθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι εάν μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη 9 Απριλίου δεν έχει βρεθεί λύση με την ρευστότητα της ελληνικής οικονομίας θα κηρυχτεί χρεοκοπία και άμεσα θα τεθούν περιορισμοί στις κινήσεις κεφαλαίων που συμπίπτει με την τετραήμερη αργία του ελληνορθόδοξου Πάσχα, όπως σημειώνει η εφημερίδα!

ΠΗΓΗ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Πυρκαγιά και καπνοί - εικόνα αρχείου για τη φωτιά στη ΜάνδραΕΚΤΑΚΤΑ-BREAKING NEWS

ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ – Μάνδρα: Υπό έλεγχο η φωτιά στο Ξηροπήγαδο – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία

Σχολικά βιβλία: Νέα αντιπαράθεση για τις αναφορές σε οικογένειες με ομόφυλους γονείςΕΛΛΑΔΑ

Σχολικά βιβλία: Νέα αντιπαράθεση για τις αναφορές σε οικογένειες με ομόφυλους γονείς

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική, Εύβοια, Αιγαίο και ΚρήτηΕΛΛΑΔΑ

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική, Εύβοια, Αιγαίο και Κρήτη

10 απαντήσεις στο “New York Times: Το τετραήμερο της αργίας του Πάσχα πιθανή χρεοκοπία της Ελλάδας!”

    • έλα να κλείσουμε ραντεβού να σου βγάλω τα φρύδια να δουμε τη αντράκη είσαι λούγκρα.

    • Τα δικα σου παντως , με το σκ@το που εχει φτασει στην καλτσα , βαση του σχολιου σου , τα βγαζεις προ πολλου ελληνοφωνο απολιφαδι .

    • ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ . ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΛΑΜΠΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ ΠΙΑ …ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ .

  1. ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ; ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ; ΜΟΝΟ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

  2. Ο ΒΡΕΓΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΒΑΤΑΙ !!
    Αλιμονο στις κυριες με το χτενισμενο μαλι ..και τα πασουμια !!!
    Βλεπε ΓερμανοΓαλλιδουλες !!!!

  3. ΚΑΛΕ ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ…. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΡΘΗ ΘΕ ΝΑ ΡΘΕΙ ΑΛΛΙΩΣ …. ΘΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ…. ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ/ΣΑΣ

  4. Πάλι τα ίδια; Όποτε έχουμε γιορτή και σχόλη "χρεωκοπούμε". Έχουν γίνει εντελώς προβλέψιμοι πια. Καμία καινούρια ιδέα;;;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά