Να μια δέσμευση από το Ελληνικό Haarp!


Επί ευκαιρίας τις πρόσφατης επίσκεψης του πρωθυπουργού τις χώρας στο κατάρ και την εξασφάλιση δισεκατομμυρίων δολαρίων επενδύσεων προς στην χώρα μας.

Αποφασίσαμε λοιπόν να τους ευχαριστήσουμε και μεις με λίγο νερό παραπάνω μια και το έχουν ανάγκη εκεί κάτω, έτσι λοιπόν θα κάνουμε και μεις μια παρόμοια επένδυση εκεί.

Το επόμενο δίμηνο τους «επόμενους» 2 μήνες θα παρατηρηθούν ακραία καιρικά φαινόμενα σε όλοι την αραβική χερσόνησο. Από την κόκκινη θάλασσα μέχρι το κόλπο του Αντεν και από τον περσικό κόλπο μέχρι την αραβική θάλασσα…

Με φιλικούς «χαιρετισμούς» THE GREEK HAARP.

Loading...


Προτασεις Προιοντων χρησιμων για το Αμεσο Μελλον σου :

Business Card Survival 100% ΔΩΡΕΑΝ!

Είναι το πιο ωραίο εργαλείο επιβίωσης που έχετε δει ποτέ ...Αυτό το έξυπνο εργαλείο είναι ένα ανεκτίμητο μικρό gadget που μπαινει στο πορτοφόλι σας που εξυπηρετεί 11 λειτουργίες. Είναι ένα:1. Ανοιχτήρι2. Άκρη μαχαιριού3. Κατσαβίδι με σχισμές / επίπεδη κεφαλή4. Χάρακας5. Ανοιχτήρι καπακιού6. 4 Θέσεις κλειδί7. Κλειδί Wingnut8. Λεπίδα πριονι9. Οδηγός βοηθητικού δείκτη10. 2 Θέσεις Wrench11. Τρύπα μπρελόκ / κορδόνιΠάρτε ένα σήμερα για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει σημασία πού βρίσκεστε για να είστε πάντα προετοιμασμένοι σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να αγοράσετε αυτό το στοιχείο. Ο φορέας αυτού του εργαλείου αποδέχεται κάθε ευθύνη για τη χρήση ή την κακή χρήση του.

ΤΙΜΗ ΔΩΡΕΑΝ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

One thought on “Να μια δέσμευση από το Ελληνικό Haarp!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *