MATRIX!!! ΟΙ ΓΗΙΝΟΙ HΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΙ ΔΙΑΥΛΟΙ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ!!! ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ‘ΝΤΑΒΕΛΗ’ ΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ!!!

Μια Ινδική παράδοση αναφέρει ότι οι ψυχές που πρόκειται να μετενσαρκωθούν πέφτουν από τον ουρανό με την βροχή και αναγεννιούνται υπό την μορφή σπόρων…

Ο Διογένης ο Λαέρτιος στο ζήτημα αυτό, προσθέτει πως η ατμόσφαιρα είναι όλη πλήρη από ψυχές που πλανώνται δια μέσου του αέρος. (De musica III).

Ενώ ο Μακρόβιος (De somnium soiplonis, I, 10) αναφέρει ότι:

Κατερχόμενες οι ψυχές προς την γη, διέρχονται από διάφορες αστρικές περιοχές παραλαμβάνοντας εξ’ αυτών ένα κατάλληλο ένδυμα φθάνοντας στη γη. Το ένδυμα αυτό αποτελείται από διάφορες ουσίες λεπτοφυών αιθερικών περιβλημάτων. Και μετά το φυσικό θάνατο όλα αυτά θα παραδοθούν ξανά και θα αποδυθούν στους πλανήτες απ’ όπου είχαν παραληφθεί.

Αλλά ας δούμε ποιες είναι αυτές οι αστρικές περιοχές και πως δημιουργούνται;

Το νερό της βροχής παίρνοντας τον ουράνιο ηλεκτρομαγνητισμό κι από το έδαφος τις διάφορες μεταλλικές ουσίες, οδηγείται στις ιαματικές πηγές του πλανήτη.

Οι ποσότητες αυτές συναντούν τα υπόγεια νερά, που μεταφέρουν τον γήινο ηλεκρομαγνητισμό, διαμορφώνοντας τα λεγόμενα τελλουρικά ρεύματα.

Τα τελλουρικά ρεύματα φθάνουν σταδιακά στους Ομφάλιους Λίθους, όπου από τα πανάρχαια χρόνια έχουν στηθεί Αρχαίοι ναοί, Μεγαλιθικά, Πυραμίδες κ.ά.

Πρόκειται για έναν Παγκόσμιο Λαβύρινθο του Γεωδαιτικού Συστήματος, που συνδέονται οι γήινες και ουράνιες δυνάμεις μεταξύ τους, με διαφορετικά κέντρα διαφορετικής αξίας και, σε συγκεκριμένες ημερομηνίες οι τιμές των τελλουρικών παλμών μεγιστοποιούνται αποκτώντας ιδιαίτερη αξία (Βλ. εικόνα πάνω).

Οι αστρικές αυτές περιοχές της γης συνδέονται δια μέσου των τελλουρικών ηλεκτρομαγνητικών διαύλων και επικοινωνούν με τον ουράνιο ηλεκτρομαγνητισμό (Βλ. εικόνα κάτω).

Τα μαγνητικά τούνελ που σχηματίζονται από τις δίνες στα σημεία τομής των τελλουρικών ρευμάτων είναι φορείς της ζωτικής ενέργειας των λεπτοφυών αιθερικών σωμάτων των ψυχών, όπου την μεταφέρουν εντός και εκτός της γήινης σφαίρας (Ουράνιες πύλες).

Στα σημεία αυτά πέραν των άλλων υπήρχαν στην αρχαιότητα τα λεγόμενα νεκρομαντεία και οι πύλες του Άδη.

Ο Πορφύριος εις το » Άντρον των νυμφών», σχετικά με τις πύλες του Ουρανού, όπου κατέρχονται οι ψυχές προς τη γη και ανέρχονται από αυτή, εκφράζει πως η κάθοδο των ψυχών προς τη γη γίνεται δια του Αιγόκερου και η άνοδος και η άνοδο προς τον ουρανό γίνεται δια του Καρκίνου, κειμένου εις μεσημβρίαν (Νότον).

Ο Πλάτων (Πολιτεία, Χ, 621, D) επί του θέματος λέει:

«ΒΡΟΝΤΑ ΟΣΑΚΙΣ ΑΙ ΨΥΧΑΙ ΚΑΤΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΔΙΑ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΟΥΝ…»

Ουσιαστικά οι πύλες-δίνες αυτές επικοινωνούν μ’ ένα παράλληλο κόσμο, όπου οι ψυχές παραμένουν μέχρι να αποδομηθούν τα αστρικά περιβλήματα τους, ώστε να αποδοθούν εκεί απ’ όπου είχαν παραληφθεί*.

Κατόπιν λαμβάνει χώρα η άνοδος των ψυχών δια μέσου των διαύλων και των ουράνιων πυλών.Πολλά φαινόμενα που είναι ανεξήγητα, όπως στη σπηλιά του «Νταβέλη» της Πεντέλης, αλλά και αλλού, συνδέονται με τέτοιου είδους τελλουρικά ρεύματα, που διέρχονται τον πλανήτη και είναι αποδέκτες διαφόρων φαινομένων που προέρχονται από τις ηλεκτρομαγνητικές δίνες σε άλλα γεωδαιτικά σημεία της Ελλάδος ή και αλλού.

Σε όλο τούτο το γήινο τριπλό ενεργειακό δίκτυο, όπως έχει στηθεί σήμερα το λεγόμενο matrix της γήινης χοάνης και ο έλεγχος της εκσωμάτωσης και πολλών άλλων…

Δεν είναι τυχαίο όπου εκεί που σχηματίζονται οι πανίσχυρες ενεργειακές δίνες υπάρχουν μυστικές στρατιωτικές βάσεις με αφάνταστη εξελιγμένη τεχνολογία…

Αλλά δεν θα επεκταθώ περισσότερο για ευνόητους λόγους…

* Αυτός είναι ο λεγόμενος καθαρμός των ψυχών, περισσότερα βλ. στο βιβλίο μου: «Μετουσίωση».

ΠΗΓΗ

Loading...

9 thoughts on “MATRIX!!! ΟΙ ΓΗΙΝΟΙ HΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΙ ΔΙΑΥΛΟΙ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ!!! ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ‘ΝΤΑΒΕΛΗ’ ΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ!!!

 1. Ανώνυμος says:

  ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ,ΜΟΝΟ Η Ο.Ε.Α. ΞΕΡΕΙ,ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΓΙΔΕΣ ΨΥΧΩΝ.ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΡΜΟΝΙΑ,ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΤΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΡ …ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΚΤΩΡΕΣ ΤΟΥΡ ΟΠΕΡΕΙΤΟΡ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΑΣ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ.
  24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24 ΩΡΩ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ …ΣΑΣ ΠΕΘΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΉΣΟΥΜΕ
  ΤΗΛ 666.666.666.666

  • Ανώνυμος says:

   ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟ-ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΑ 10:29

   Ο Ελληνας ιστορικος ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ, και ατυχως ιερεας του Ελληνικου Δωδεκαθεου, εγραψε οτι οι “ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ”. Απο τις ψυχες των πεντε δισεκατομμυριων γενοκτονημενων του Γ’ Π.Π. η’ “ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΟΣ”, αυτες που θα ουρλιαζουν περισσοτερο θα ειναι αυτες των ΠΡΟΣΤΥΧΩΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΩΝ – ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ – ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΙΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ!!!

  • Ανώνυμος says:

   Ανώνυμος31 Μαρτίου 2015 – 10:47 π.μ.

   ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΕ ΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ?ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ,ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.Η ΜΟΝΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ "ΠΑΠΑΣ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ.ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΠΟΙΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΦΡΑΝΣΑΙΖ.
   ΔΩΣΕ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ,ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ.

   ΘΕΛΩ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ!

 2. Ανώνυμος says:

  Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 11 ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ 2…ΟΠΩΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΕΙΠΕ Η ΒΙΚΥ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΥΤΟΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΟΥΝ ΤΑ ΒΛΕΜΑΤΑ [ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ] …

  ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥΣ [ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥΣ ] ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΑ…

  ΤΟ 11 ΗΤΑΝ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ…ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΒΑΒΥΛΩΝΙΟΥΣ..ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΥΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΥΠΗΡΞΑΝ ΟΙ 11 ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΡΟΥΝΤΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ..

  Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΠΥΡΓΩΝ…9/11 = 11…Η 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΗΤΑΝ Η 254 ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ [ 254 = 11 ]…ΜΕΤΑ ΤΗΝ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΝΟΥΝ 111 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ…

  ΤΟ 119 [ 1 ΣΥΝ 1 ΣΥΝ 9 = 11 ] ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΙΡΑΝ ΙΡΑΚ…Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΕΙΝΑΙ= 98 [ 9 ΣΥΝ 8 =17 ] …ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΡΑΚ 964 [ 9 ΣΥΝ 6 ΣΥΝ 4 = 19 ]…ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΡΓΩΝ…

  ΟΙ ΔΥΟ ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ 11…ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΠΤΗΣΗ 11 [ AMERIKAN AIRLINES [ AA =11 ]…H NEA YORKH HTAN H 11 ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ…

  ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ US ENTERPRISE ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΝΗΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟΥ ΗΤΑΝ 65Ν [ 6 ΣΥΝ 5 = 11 ]…

  THE PENTAGON TO [ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ] = 11 ΓΡΑΜΜΑΤΑ… Η ΠΤΗΣΗ 11 ΕΙΧΕ 92 [ = 11 ] ΕΠΙΒΑΤΕΣ …Η ΠΤΗΣΗ 77 ΕΙΧΕ 65 = [ 11 ] ΕΠΙΒΑΤΕΣ…ΟΙ ΟΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΠΥΡΓΟΥ 110 = [11 ] ΟΡΟΦΟΙ ]Ι ..O ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ EINAI 10001= [11 ]…

  ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕ 11 ΓΡΑΜΜΑΤΑ…GEORGE W BOYS … .AIR FORCE ONE …BILL CLINTON …ΚΛΠ

  ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  ΥΓ. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΕ ΒΡΥΧΖΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑ-ΞΕΦΤΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΚΛΟΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟ ΕΔΩ ΕΔΩ ΣΧΟΛΙΟ PLEASE..

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΠΡΑΚΤΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ E-MAIL ΜΟΥ… ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ …ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΕΤΕ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *