Υπάρχει ελληνικό haarp?

Εδώ και μέρες έχουμε λάβει κάποια μηνύματα για το Ελληνικό haarp .

Είχαμε λάβει και προειδοποίηση για τσουναμι στον Ειρηνικό. Ποιο κάτω είναι τα μηνύματα που μας είχαν στείλει …δεν αναφέρουμε το ονομα του αποστολεα για προστασία δική του!

Εμείς θα το ερευνήσουμε σε βάθος από εδώ και πέρα να αναμένεται πολλά στοιχεία ακόμα ..εσείς μέχρι ώρας βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα από τα μηνύματα !

Πρωτο Μηνυμα 16-12-2012

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ.M.X

TSUNAMI COMING IN PACIFIC OCEAN TILL END JANUARY ONLY WHO IS THERE BE READY. M.X

Κατοχικα :Αποτελεσμα με Με εξη μερες καθυστερηση…

Δευτερο μηνυμα

22/12/2012

ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΑ ΣΤΟ TSAK.ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ? ΑΡΧΗ?ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΑ ΕΔΩΣΑ ΟΛΑ.

ΨΑΧΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ MEGA ΧΟΡΗΓΟ ΝΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΧΟΡΗΓΟΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΑ ΒΡΕΧΕΙ.ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΘΑ ΒΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΧΤΙΝΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 100ΝΤΑΝΤΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ «ΟΠΟΤΕΣ» ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ.ΓΕΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΙΣ «ΚΑΘΕΣ» ΧΩΡΑΣ.

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΤΗΝ AUSTRALIA ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΚΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΝΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ?ΟΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 40 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΛΙΓΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 40 ΜΕΡΕΣ …ΚΑΤΟΧΙΚΑ 🙁 ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 40 ΗΜΕΡΩΝ….. )

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΠΡΙΝ «ΣΒΙΣΟΥΝ» ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ.M.X
22/12/2012

STRANGER … ΑΠΛΑ ΘΑ ΜΑΘΩ ΣΥΝΤΟΜΑ….

Loading...

3 thoughts on “Υπάρχει ελληνικό haarp?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *