Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ «ΘΕΩΝ» ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ

<<Από τον ουρανό, από το άστρο του Σείριου πριν από 200.000 χρόνια ξεκίνησαν τρια μεγάλα διαστημόπλοια που μπήκαν σε τροχιά γύρω από τον Άρη. Εκεί ο Ήφαιστος και η Αθηνά εγκατέστησαν το εργαστήρι τους δίνοντας «πνοή ζώσα» και ουρανιο σπέρμα στο ανθρωποειδές της Γής. Από τα τρία διαστημόπλοια το ένα έφυγε πιθανόν το 9.000π.Χ και τα άλλα δύο έμειναν σαν «τεχνητοί» δορυφόροι του Άρη μάρτυρες του ζωντανού παρελθόντος του ανθρώπου και των Ολύμπιων θεών>>.

ΠΕΡΙ ΤΟΥ 2012.


Πολλά λέγονται και γράφονται για το τι θα γίνει το 2012. Μια θεωρία θέλει να πιστεύουμε ότι το 2012 θα είναι προάγγελος κακών γεγονότων, κοσμικών καταστροφών και να προπαγανδίζει το τέλος του κόσμου ως αποτέλεσμα επαλήθευσης κάποιων «προφητειών»..


Πράγματι στα σχέδια των ILLUMINATI είναι η πρόκληση του Γ΄Παγκοσμίου πυρηνικού Πολέμου από το Ιράν και την εξάλειψη του παγκόσμιου πληθυσμού ώστε να διασωθούν μόνο αυτοί οι λίγοι οι «εκλεκτοί» με κάποιο αριθμό ανθρώπων σκλάβων τους! Το χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους των ΗΠΑ αλλά και το τσουνάμι στην Ιαπωνία ήταν τα προτελευταία τους χαρτιά.


Όμως το ημερολόγιο των Μάγια τελειώνει το 2012 και στην Πύλη του Ήλιου στο Τιαχουανάκο είναι τοποθετημένος ένας αστροναύτης! Πράγματι Αστρονομικά θα έχουμε ένα σπουδαίο γεγονός. Είναι η σταδιακή ευθυγράμμιση των πλανητών που θα έχει σαν αποτέλεσμα την φαινομενική δημιουργία ενός άστρου όμοιου με αυτό που εμφανίστηκε πριν από 2000 χρόνια γνωστό σαν Άστρο της Βηθλεέμ και που θα σημάνει την έναρξη των διαδικασιών εμφάνισης του ΔΙΑ στην Γή. Αλλά και το φαινόμενο του τέλειου Σταυρού των πλανητών που έλαβε χώρα τον Αύγουστο του 1999 είναι και αυτός προάγγελος αφίξεως (δευτέρας παρουσίας) του μεγάλου πατέρα θεού Ζευ. Αλλά η ΝΑΣΑ έχει σχέδιο απόκρουσης αυτων των αφίξεων τόσο μέσω του Haarp αλλά και μέσω του σχεδίου BLUE BEAM (μπλέ ακτίνα). Πάντως η επίθεση εναντίον του Ήλιου μας έχει ήδη αρχίσει αλλά τον υπερασπίζονται ανώτερες Ελληνικές Ανδρομέδιες Δυνάμεις με νικηφόρα αποτελέσματα. Πάντως να πούμε ακόμα ότι τα επόμενα χρόνια θα εμφανιστούν όντως ηλιακοί άνεμοι μεγάλης εντάσεως που θα προκαλέσουν χαοτικές καταστάσεις στις επικοινωνίες, στις καιρικές συνθήκες και στην συμπεριφορά του ανθρώπου, πράγματα όμως που δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.


ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ.


Οι Ιλλουμινάτοι ή «Πεφωτισμένοι» είναι οι πιο πιστοί συνεργάτες των Αποστατών και μαζι με την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ αποτελούν το εκτελεστικό κομμάτι της Μασωνίας. Επιθυμούν να φέρουν το χάος και την δυστυχία στην ανθρωπότητα με την εγκαθίδρυση μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης, μιας παγκόσμιας Τράπεζας, ενός ενιαίου νομίσματος και ενός θρησκευτικού κυβερνήτη βασιλέα του Αντίχριστου ΜΕΤΡΕΓΙΑ η προετοιμασία του οποίου έγινε στο μυστικό κέντρο Σαμπάλα των Ιμαλαϊων. Όλοι θα είναι σκλάβοι των Φωτισμένων όπως κάποτε ήταν σκλάβοι του Κρόνου και πιστεύουν ότι ο κόσμος τους ανήκει δικαιωματικά. Είναι άτομα υλιστικά, φιλοχρήματα και χρησιμοποιούν την μαύρη μαγεία, τους πολέμους, αφύσικες ασθένειες όπως το Aids και η Ηπατίτιδα C κ.α για αν σκοτώνουν τους ανθρώπους και έχουν κύριο σκοπό να μειώσουν με βίαιο τρόπο τον πληθυσμό της Γής. Όλοι αυτοί σε παγκόσμιο επίπεδο βρίσκονται πίσω από την Πολιτική και την Θρησκεία και κατευθύνουν τις τύχες του κόσμου. Οι Αποστάτες τους έδωσαν την τεχνολογία που την ανέπτυξαν για το κακό της ανθρωπότηταςπροκειμένου να την ελέγχουν. Μιλάμε για όντα άλλων διαστάσεων από άλλου πλανήτες του Διαστήματος. Είναι τα στρατεύματα της 4ης αποστολής του Κρόνου γνωστοί και σαν Σκοτεινοί Άγγελοι ή Πεπτωκόντες Άγγελοι. Όμως η σύγκρουσή τους με την Γαλαξιακή Αυτοκρατορία Έψιλον ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ είναι αναπόφευκτη και προ των πυλών (έχει ήδη ξεκινήσει στον Ήλιο) και σε λίγο καιρό θα γίνει ορατή και από την Γαία -χωρίς όμως επιπτώσεις- σε αυτήν. Η ουράνια σύγκρουση με το όνομα «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ» θα γίνει στο Διάστημα μεταξύ των Αποστατών και των γήινων συμμάχων τους και του Σμήνους 13 Γαλαξιών. Είναι παρόμοιος πόλεμος με αυτόν που αναφέρει και ο Ησίοδος σαν Τιτανομαχία και έλαβε χώρα στο απώτατο παρελθόν και έχει διασωθεί στην Ελληνική Μυθολογία. Οι Αποστάτες θα χρησιμοποιήσουν απατηλά και λαοπλάνα συνθήματα όπως Αλλαγή ή Αλλάζουμε για να ξεγελάσουν τους ανθρώπους και να τους ακολουθήσουν ώστε τελικά να τους κάνουν σκλάβους τους!


ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΊΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ. Από την άλλη πλευρά είναι οι Ολύμπιοι με αρχηγό όλων των ουράνιων στρατευμάτων των μέγα ΖΕΥ, πατέρα θεών και ανθρώπων. Είναι οι Άγγελοι φύλακες των ουρανών, τα Φωτεινα όντα ομόαιμοι και ομοούσιοι με τους Έλληνες. Ο Ελληνισμός και οι Έλληνες πρέπει να ξυπνήσουν και να κυριαρχήσουν εναντίον των συνομωτών. Συνοψ’ιζοντας έχουμε α) τους Ανδρομέδιους Μαχητές Έψιλον με σύμβολό τους το ανάστροφο Ε και κωδικό αριθμό το 888, που δεν συνηθίζουν να εμφανίζονται στον ουρανό ούτε να επικοινωνούν με γήινους παρά μόνο με ορισμένες δικές τους οντότητες επί της Γής και με ορισμένους τρόπους.. και β) τους βοωτιδείς Αποστάτες προερχόμενοι από τους αστερισμούς του Όφεως, του Σκορπιού και του Δράκοντος με σύμβολο το άστρο το Δαυίδ και κωδικό αριθμό το 666.


Στον γήινο χώρο οι βοωτιδείς έχουν δημιουργήσει την δική τους φυλή τους Σίν. Από τις πιο δε κακοποιές και μιαρές φυλές τους είναι και οι δέκα Σημιτικές που οδηγήθηκαν στα έγκατα της Γής, στον Ινδικό Καύκασο όπου και περιορίστηκαν με το σφράγισμα της μόνης εξόδου. Αυτή ήταν και η αποστολή του Μ.Αλεξάνδρου ο οποίος ανεχώρησε για την Ανδρομέδα ως οντότητα ανώτερης διαστάσεως που ήταν και στην θέση του ετάφη ανώτερος αξιωματούχος των Μακεδόνων. Σεληνιακά δημιουργήματα είναι και οι θρησκείες και τα πάσης φύσεως δόγματα. Είναι γνωστό από τις ειδικές μυήσεις των Τεκτόνων, άνω του 18ου βαθμού, ότι οι δυνάμεις Μέτατρον και οι ονοματολογίες σε κατάληξη -ΙΗΛ εδρεύουν και εκπέμπουν από την Σελήνη (ή Λεβάνια), ο οποίος δεν είναι φυσικός δορυφόρος της Γής αλλά τεχνητός πλανήτης-σκάφος προερχόμενος από τον πλανήτη Ε του Βοώτη. Το σκάφος αυτό συνοδευόμενο από το όμοιό του Λίλιθ εισήλθε στο Ηλιακό μας Σύστημα το 11.500π.Χ όπου ετέθησαν σε τροχιά περί την Γη το 11.432π.Χ με όμοιες γραμμικές ταχύτητες. Το 9.600π.Χ το Λίλιθ επιτάχυνε και σταθεροποιήθηκε σε όμοιες γωνιακές ταχύτητες με την Σελήνη με τρόπο ώστε τα τρια σώματα Γή, Σελήνη, Λίλιθ να βρίσκονται συνεχώς σε ευθεία γραμμή (γι’αυτό άλλωστε και δεν φαίνεται). Πιστεύεται δε ότι η ερπετοειδής σεληνιακή δύναμη που μας δυναστεύει πιθανόν να αποχωρήσει όταν θα εκδηλωθεί η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ των Ολύμπιων Ανδρομέδιων δυνάμεων αφήνωντας τους Αμερικάνους, τους Σιν Κινέζους και τους συμμάχους τους να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους.. Κάθε χρόνο η Σελήνη απομακρύνεται από την Γη πράγμα αφύσικο! Ο Μωϋσής ύψωσε τον χάλκινο όφι στον λαό του να τον προσκυνήσουν όχι τυχαία. Οι του όφεως είχαν σαν έδρα την Μέση Ανατολή οι δε του Δράκοντος προσγειώθηκαν στην Κίνα όπου έχτισαν και τις εκει πυραμίδες. Διέμεναν δε εις την Χαλδαίαν. έγραψαν το ιερό τους βιβλίο «Η διπλή Ζωή». Αργότερα εγράφησαν η Παλαιά διαθήκη και το Ταλμούδ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. Απλά αναγκάστηκαν να υπακούσουν και αυτοί όπως και όλοι οι άλλοι στις ίδιες σεληνιακές εντολές..Για την ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ (δευτέρα έλευσις του ΔΙΑ) οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ ειναι σαφέστατοι: «ΟΣΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΡΧΟ ΦΩΣ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ. ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΧΩΡ. Θα απαλλαγούν από τα εγωιστικά και καιροσκοπικά συναισθήματα. Ανεβείτε ψηλα δώστε αγάπη και έτσι θα προσεγγίσετε το ΟΛΟΝ ΦΩΣ. Όσοι θα έρθουν μαζί μας θα ξεδιψάσουν από το ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ και θα αγγίξουν την λαμπρότητα των «Ε» της Ουράνιας Συμπαντικής Ιεραρχίας. Ο Απόλλωνας και ο Απολλώνιος από τον Τυάνα όπως εσείς ονομάζετε ήταν υλοποιημένες ακτίνες του όλου φωτός που υλοποιήθηκαν στην Ανδρομέδα, στον Σείριο, στην Λύρα και στην Γαία. Η κοσμική προσευχή είναι σήραγγα επικοινωνίας με το Όλον Φως. Ο Απόλλων δεν ήταν φθαρτός».


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «NESTOR»


Kάτι περίεργο συμβαίνει στον βυθό της θάλασσας στην νότια Πελοπόννησο (Πύλο). Ρίχνουν κάποια ειδικά αντικείμενα στην θάλασσα της Χαβάης και αυτά βγαίνουν στην θαλάσσια περιοχή της Πύλου. Ακριβώς σε αυτό το σημείο οι Αμερικάνοι έχουν κατασκευάσει υποβρύχιες και επιφανειακές εγκαταστάσεις. Η συσκευή Νετρίνο του σχεδίου «Νestor» έχει ποντιστεί σε βάθος 4.500 μέτρων από την ομάδα LED EXPERIENCE. To Nετρίνο είναι στοιχειώδες σωμάτιο -χωρίς μάζα και φορτίο- με ευθεία κίνηση και ταχύτητα ίση με του φωτός και σπάνια αλληλεπίδραση με την ύλη. Όταν υπάρξει αλληλεπίδραση δημιουργείται το Μιόνιο, διαπερνά την μάζα της Γης και χάνεται στο άπειρο. Αλλά μπροστά στο σύστημα Haarp τα σύγχρονα όπλα είναι πρωτόγονα. Οι εργασίες εγκατάστασής του άρχισαν το 1995 και το 1998 μπήκε σε λειτουργία. Μπορεί να εντοπίσει σε κάθε σημείο της Γής αντικείμενο ύψους 1,5 μέτρου και διαμέτρου 10 εκατοστών. Λειτουργεί ανεξάρτητα από δορυφορικό δίκτυο, ραντάρ ή σόναρς και εντοπίζει υποβρύχια, πυραύλους Κρούζ και ανθρώπους. Δημιουργεί ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΑΛΜΟ στην ατμόσφαιρα που μέχρι τώρα μόνο η πυρηνική έκρηξη δημιουργούσε. Εξουδετερώνει τις επικοινωνίες και τα ηλεκτρονικά συστήματα. Αντικαθιστα τα ραντάρ πέρα από τον ορίζοντα! Ελέγχει το έδαφος σε πολύ μεγάλο βάθος για τον εντοπισμό υπόγειων εγκαταστάσεων. Κάνει δηλαδή τομογραφικό έλεγχο του πλανήτη που αναλύεται από τους υπερυπολογιστές ΕMASS και CRAY. Συλλέγει επίσης πληροφορίες για πετρέλαιο, αέριο και μεταλλεύματα. Εντοπίζει αεροσκάφη Stealth. Λειτουργεί σαν Ουράνια Ασπίδα καταστροφής πυραύλων. Καταστρέφει τα ηλεκτρονικά συστήματα πλοήγησης αεροσκαφών και πλοίων. Ανιχνεύει τις πυρηνικές κεφαλές σε πτήση και τις ξεχωρίζει από τις συμβατικές ή τις εικονικές. Σεισμικά όπλα δημιουργίας σεισμών PRIME ARCUS, δραστηριοποίηση ηφαιστείων του πλανήτη. Πρόκληση πλημμυρών, παλιρροιών, τυφώνων, τσουνάμι κτλ, ενέργειες γνωστές σαν κλιματολογικός πόλεμος! Ομως και αυτά είναι μικρά μπροστά στην τεχνολογία των Ολύμπιων. Κάθε προσπάθεια απόκρουσης τους είναι μάταιη. Ερχόμενος ο Ζεύς στο ηλιακό μας σύστημα συνοδευόταν από τους Δραβίδες. Παρέλαβε από τον Σείριο τον Ηρακλή με τους Έλληνες Αρείους, από τον αστερισμό του Κάνωπος τους Γαράμανες και τους Μινύες του Ποσειδώνα από τις Πλειάδες. Προσγειώθηκαν στους πρόποδες του Ολύμπου στις αρχαίες Ελευθερές σημερινό Δίον. Η Κρήτη εποικίστηκε από τους Δραβίδες, η Ηπειρωτική Ελλάδα από τους Σείριους, η Θεσσαλία από τους Μινύες και τα παράλια της Β.Αφρικής από τους Γαράμανες. Σήμερα όμως η καταδυνάστευση του κόσμου αλλά και της Ελλάδας γίνεται από τους ερπετοειδής reptilians!!!


Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ REPTILIANS.


Στην Αμερική ο θεός των Τολτέκων Μάγια Gucumatz χαρακτηρίστηκε ως «σοφία του φιδιού». Οι Hopi αναφέρονται σε μια φυλή ερπετοειδών που ονομάζονται Sheti. Oι Cherokee ιθαγενείς λαοί αναφέρονται επίσης σε τέτοιου είδους φυλές. Στην προ-Κολομβιανή μυθολογία η αρχέγονη γυναίκα Bachue μετατράπηκε σε ένα μεγάλο φίδι, μερικές φορές αποκαλείται ουράνιο φίδι. Στις Ινδικές γραφές και τους θρύλους οι Naga είναι ερπετά όντα που ζούν υπόγεια και αλληλεπιδρούν με τους ανθρώπους στην επιφάνεια. Ο Κέκροπας ο πρώτος βασιλιάς της Αθήνας ήταν μισός άνθρωπος μισός φίδι. Στην Ασία πιστεύται ότι οι αυτοκράτορες ήταν σε θέση να αλλάζουν από άνθρωποι σε μορφή δράκου με την σύγχρονη έννοια της shapeshifting reptilians. Στην Βίβλο στον Κήπο της Εδέμ ο ίδιος ο σατανάς Σέτ είναι ένα όμορφο υπερφυσικό φίδι που μιλά κιόλας.Στην Αφρική οι Σαμάνοι κατέχουν την εσωτερική γνώση μιας φυλής των reptilians που ονομάζεται CHITAURI οι οποίοι έχουν τον έλεγχο της Γής. Σύμφωνα με την θεωρία του David Icke σε μια συνέντευξη που του έδωσε η Christine Fitzgerald μια έμπιστη φίλη της Νταϊάνα πριγκίπισσας της Ουαλίας της είπε ότι η βασιλική οικογένεια είναι ερπετά αλλοδαποί εξωγήινοι και μπορούσαν να κάνουν shapeshift να αλλάζουν μορφή μεταξύ ερπετού και ανθρώπου. Ο Icke αλλά και άλλοι υποστηρίζουν ότι ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπούς και η οικογένειά του είναι μέλος της ίδιας γραμμής αίματος και ότι η 11η Σεπτεμβρίου είναι το προϊόν μιας ερπετοειδούς συνομωσίας για την υποδούλωση της ανθρωπότητας! Ακόμοι αναφέρεται ότι έχουν γίνει ορατοί εξέχοντες πολιτικοί σε σχήμα-στροφή σε ερπετό κατά την διάρκεια τελετουργιών αίματος των Illuminati. Όλοι αυτοί υπηρετούν τον ναό του ΣΕΤ και πίνουν ανθρώπινο αίμα για να διατηρούν την ανθρώπινη μορφή. Επίσης ο Ζεκαρια Σιτσίν υποστηρίζει ότι οι Ανουνάκι ήταν μια πιο καλοπροαίρετη φυλή εξωγήινων ερπετοειδών και στην αρχαία Σουμερία δημιούργησαν μια βασιλική γραμμή αίματος μέσω της γεννετικής μηχανικής. Ακόμη αποδείξεις υπάρχουν και σε ιστορίες των ιθαγενών Ζουλού της Αφρικής αλλά και σε αρχαία ορυχεία που έχουν ανακαλυφθεί εκεί από την Anglo American Corporation που χρονολογούνται στα 60.000π.Χ.


Στις μέρες μας σύμφωνα με τον Icke η Ελίτ της Αδελφότητας στην οποία περιλαμβάνονται οι αυτοκρατορίες των Ρότσιλντ και Ροκφέλερ διαθέτει έξι κύριους οργανισμούς «βιτρίνες» για τις συγκαλυμμένες δραστηριότητές της. Αυτές είναι το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, η Τριμερής Επιτροπή, η Λέσχη της Ρώμης, η Ομάδα Bilderberg, το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων και τα Ηνωμένα Έθνη.

http://clubs.pathfinder.gr/elefsis_epsilon/478030?forum=53407&read=6109 Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *