12:24 - 04/08/2019

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ – 5G

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Στις 10/07/2018 ο δήμος Καλαμάτας υπέγραψε με το Υπουργείο ψηφιακής πολιτικής συμφωνία για την τοποθέτηση 5G κεραιών πιλοτικά στην πόλη της Καλαμάτας.

Επίσης δεν έχουν γίνει γνωστά τα κριτήρια αξιολόγησης της πιλοτικής εφαρμογής προφανώς.

Όσοι υπέγραψαν την απόφαση 447/2018 του δήμου Καλαμάτας δεν γνώριζαν την επικινδυνότητα της τεχνολογίας 5G για την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία .

Υπολογίζεται ότι υπάρχουν δέκα χιλιάδες(10.000) τεκμηριωμένες επιστημονικές μελέτες για τις επιπτώσεις στην υγεία μας.

Έτσι λοιπόν κάποιοι ενεργοί πολίτες αποφάσισαν να μάθουν τι επιπτώσεις θα έχει στην υγεία τους η τοποθέτηση κεραιών 5G.

Την Παρασκευή 2 Αυγούστου του 2019 πραγματοποιήθηκε στο εργατοϋπαλληλικό κέντρο Καλαμάτα εγινε ομιλία για την ενημέρωση του κόσμου σχετικά με τις επιπτώσεις του 5G στην υγεία μας.

Ομιλητής ήταν ο καθηγητής Dr.Θεόδωρος Μέτσης.

Μαζί με τον κύριο καθηγητή είχαν έρθει και πολίτες από την Αθήνα όπου είχαν προσωπικές εμπειρίες στο τι προκαλεί το ασύρματο και οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας στην υγεία μας.

Στην περιοχή τους υπήρχε πάρκο κεραιών όπου πάρα πολλοί άνθρωποι πέθαναν από καρκίνο και να φανταστείτε ότι δεν ήταν ούτε καν 4G.

Θα πρέπει όλοι οι πολίτες να καταλάβουμε ότι η τεχνολογία έχει και θετικά και αρνητικά.

Με τον εθισμό που μας έχουνε δώσει με τα κινητά και αυτήν την τεχνολογία θα είναι πολύ δύσκολο να αποδεχτούμε ότι η τεχνολογία 5g καθώς και οι έξυπνες ηλεκτρονικές συσκευές,τα έξυπνα ρολόγια της ΔΕΗ που θα λειτουργούν ασύρματα μέσα στο σπίτι μας θα ανεβάσουν κατακόρυφα της καρκινογένεσης.

θα πρέπει Επιτέλους όλοι μας να αντισταθούμε στις ορέξεις της κάθε πολυεθνικής εταιρείας.

θα πρέπει όλοι να αφήσουμε τις πολιτικές μας πεποιθήσεις καθώς και ότι μας σερβίρουν να το τρώμε αμάσητο.

Πρέπει να σταματήσει Επιτέλους όλη αυτή η κατρακύλα που έχουμε πάρει σαν έθνος σε όλα τα επίπεδα και αυτό έχει να κάνει Ακόμη και με το 5G.

Κλείνοντας θα ήθελα να επισημάνω ότι επιζητούν τον αφανισμό των Ελλήνων αυτοί που μας κυβερνάνε και επιτρέπουν να χρησιμοποιούνται τέτοιες τεχνολογίες μας μισούν και μας λοιδορούν πρέπει κάποτε να σταματήσει αυτό το παιχνίδι που είναι εις βάρος μας.

Υ.Γ. Στην ομιλία είχαν προσκληθεί ο απερχόμενος δήμαρχος κ Νίκας ο οποίος έχει υπογράψει και τη σχετική σύμβαση καθώς και ο νέος δήμαρχος Αθανάσιος Βασιλόπουλος καθώς και όλο το δημοτικό συμβούλιο της πόλης.

Είχαν σταλεί Επίσης προσκλήσεις και σε όλους τους υποψηφίους δημάρχους.

Το ότι δεν προσήλθαν , μόνο ο κύριος Μάκαρης ήρθε να ενημερωθεί,αυτό και μόνο θα πρέπει να μας προβληματίσει τι είδους δημοτικό συμβούλιο έχουμε καθώς και ποιοι ηταν υποψήφιοι στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.

ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ:ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΡΕΑΣ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*