Γράφεται ιστορία! «Σεισμός» στο ιταλικό κοινοβούλιο: «Μετανάστευση τέλος!» – «Σύμμαχος η Μόσχα» – Το βίντεο που σόκαρε τις Βρυξέλλες

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

«Τύμπανα πολέμου» από την Ρώμη προς το κονκλάβιο των Βρυξελλών από την νέα πατριωτική κυβέρνηση της Ιταλίας.

Ο νέος Ιταλός πρωθυπουργός Giuseppe Conte δηλώνει ορθά και κατηγορηματικά ότι έως τώρα η μεταναστευτική πολιτική της Ευρώπης ήταν μια τεράστια «αποτυχία» και απαίτησε να γίνει επαναδιαπραγμάτευση και νέα συμφωνία για το θέμα, αλλιώς θα υπάρξουν αντίποινα, αναφέρει ο βρετανικός τύπος που σιγοντάρει οτιδήποτε έχει σχέση με μια πιθανή διάλυση της ΕΕ.

Ορθώς πράττει ο Ιταλός πολιτικός που ανέλαβε τα ηνία της χώρας πριν μερικές ημέρες , θέλοντας να επαναδιαπραγματευθεί το περιβόητο‘ Δουβλίνο -2, το οποίο αποδέχθηκαν ελληνικές κυβερνήσεις αμάσητο, χωρίς να συνυπολογίσουν το πραγματικό κόστος προς την ελληνική κοινωνία, κάνοντας την χώρα μας μια τεράστια «αποθήκη ψυχών» .

Σε μια ομιλία του την Τρίτη, ο Giuseppe Conte δήλωσε ότι «θέτει τέλος στην ανεξέλεγκτη μετανάστευση», κάτι που ήταν εκτός ελέγχου “με το πρόσχημα της αλληλεγγύης”.

Περιέγραψε ο ίδιος επίσης την νέα ατζέντα για τη χάραξη μιας πολιτικής και απαίτησε τον τερματισμό των κυρώσεων στην Ρωσία, διότι από αυτές η χώρα του χάνει πολλά εκατομμύρια ευρώ , τα οποία λείπουν τώρα από την ιταλική οικονομία

Η Ιταλία με λίγα λόγια πλέον δείχνει τον δρόμο, καθώς αντιδρά σφόδρα στο σχέδιο εθνολογικής αλλοίωσης, που υλοποιείται από το 2015 από συγκεκριμένα κέντρα με συγκεκριμένο στόχο , εισάγοντας χιλιάδες μουσουλμάνους μετανάστες σε μεγάλους αριθμούς μέσα σε χριστιανικές κοινωνίες

Ο Ιταλός πρωθυπουργός είναι μόνο η αρχή διότι η «αλλοπρόσαλλη» πολιτική του κονκλαβίου των Βρυξελλών θα αλλάξει τον πολιτικό χάρτη σε ολόκληρη την Ευρώπη άρδην μέσα ελάχιστα χρόνια.

Τα προβλήματα πλέον των Ευρωπαίων πολιτών είναι φανερά και δυσεπίλυτα , ανεργία , φτώχεια, εγκληματικότητα, ρατσισμός, βία κά. και όλα είναι αποτέλεσμα της πολιτικής της ΕΕ εδώ και 20 χρόνια.

Ο Conte απαντώντας στις ανησυχίες σχετικά με ξενοφοβική ρητορική του πολιτικού συνδέσμου του , επιμένει ότι η κυβέρνηση του «δεν είναι ρατσιστές» και αποδέχεται τις ευθύνες του στο θέμα της υποδοχής και της ενσωμάτωσης των νόμιμων προσφύγων .

Αλλά ο ίδιος τόνισε ότι η υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να αναλάβει ένα μεγάλο βάρος της υποδοχής των προσφύγων, καθώς και της διαπραγμάτευσης με τις χώρες καταγωγής των μεταναστών, βοηθώντας την επαναπροώθηση τους πίσω όλων αυτών που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για άσυλο.

Ο κ. Conte ζήτησε επίσης την «υποχρεωτική» και «αυτόματη» ανακατανομή των εγκριθέντων ασύλου στα κράτη μέλη της ΕΕ , και αφορούν όσους τις αιτήσεις επεξεργάστηκαν οι ιταλικές αρχές .

Σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες, οι χώρες όπου οι μετανάστες πρέπει να υποβάλουν αιτήσεις ασύλου, είναι η Ιταλία, η Ελλάδα και η Ισπανία που είναι τα κύρια σημεία εισόδου στην Ευρώπη.

Με λίγα λόγια ο Ιταλός πρωθυπουργός διαμήνυσε σε Γερμανούς , Γάλλους και λοιπούς τα αυτονόητα σχετικά με την πολιτική αυτή , την ανεξέλεγκτη ροή μεταναστών και τα πλείστα προβλήματα, αλλά φοβόμαστε ότι απάντηση δεν θα δοθεί από κανέναν διότι ο καθένα εδώ και μεγάλο διάστημα με προεξάρχοντες τους Γερμανούς, όλοι τους κοιτούν μόνο τα συμφέροντα τους.

Μια Γερμανία που θέλει να δημιουργήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης υπό γερμανική διοίκηση , δηλαδή θέλει να επιτύχει το Βερολίνο αυτό που δεν πέτυχαν οι σιδερόφρακτες στρατιές της Βέρμαχτ πριν 73 χρόνια , με όπλο τώρα την οικονομία και το ευρώ.

Δείτε σε βίντεο την εκπληκτική του ομιλία:

pentapostagma.gr

Loading...

3 thoughts on “Γράφεται ιστορία! «Σεισμός» στο ιταλικό κοινοβούλιο: «Μετανάστευση τέλος!» – «Σύμμαχος η Μόσχα» – Το βίντεο που σόκαρε τις Βρυξέλλες

  1. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ says:

    ΡΕ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΤΟΝ ΝΑΖΙ ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΙΤΑΛΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝ! ΤΣΚ ΤΣΚ ΕΔΩ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΈΝΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛ6 – ΠΙΝΟΚΙΟ ΤΟΝ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΤΟ ΚΚ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ! ΕΛΛΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ! ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ

  2. ΕΛΕΑΝΝΑ says:

    Ας ξυπνήσουμε και στις επόμενες εκλογές να ακολουθήσουμε το παράδειγμα των Ιταλών, όχι Αλεξοκουλοφώφηδες αν δεν θέλουμε να μεταναστεύσουμε όλοι στο Πακιστάν μιας και όλο το Πακιστάν θα είναι εδώ.

  3. John says:

    Γράφεται ιστορία! «Σεισμός» στο ιταλικό κοινοβούλιο: «ΝΑΤΟϊκή εισβολή/κατοχή τέλος!» – Η κυβέρνηση της Λέγκας αποφασίζει το οριστικό λουκέτο στην αμερικανική βάση του Αβιάνο, το σφράγισμα όλων πρεσβείων των φίλα προσκείμενων στις ΗΠΑ κρατών και την απαγόρευση της χρήση του ιταλικού εναέριου χώρου στα αμερικανικά ψεκαστικά και βομβαρδιστικά μαχητικά – «Σύμμαχοι η Μόσχα και το Πεκίνο!» – Το βίντεο που σόκαρε Ουάσιγκτον, Βερολίνο και Βρυξέλλες – Οι ερπετοσιωΝΑΖΙ υπόσχονται αντίποινα απειλώντας την Ιταλία με ενεργοποίηση όλων των ηφαιστείων που βρίσκονται διάσπαρτες στη χώρα, αρχής γενομένης από την Αίτνα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *