in ,

FortyTwo 42 this number is for you !!!!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Μην ασχολείσαι , ένα μικρο ποιηματάκι μερικών λέξεων να ακούσει το πεδίο !

Έτσι και αλλιώς τα μάτια αυξήθηκαν και κοιτούν κατά δω !

Μιλώντας των γλώσσα των τρελών ποτέ δεν κινδυνεύεις !

Όλα είναι αριθμοί …!

Που σαν σκέψεις που γεννιούνται στην Πηγή, θέλουν να επιβιώσουν ….άλλα εσύ είσαι μακριά από την πηγή και οι αριθμοί τρομάζουν από το σοκ της γέννησης τους!

Αποφασίζουν λοιπόν να έρθουν αλλοιωμένοι και ενισχυμένοι με οτιδήποτε μπορούν ώστε να είναι σίγουροι ότι θα τους προσέξεις !

Κάποιοι ειναι οι βοσκοί των αριθμών , σπάνια φυλή που φέρνει φόβο στους κλειδοκράτορες …!

Το πεδίο μια παιδική χαρά μέσα σε μια μεγάλη πλατεία , εκεί καρτερούν οι σκοτεινοί με εντολή να αλλάξουν ξανά την δόνηση … εκεί θα ειμαστε και εμείς ….

Fortytwo 42 this number is for you!

Να σαι καλά…

Stranger….

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

18 Comments

Leave a Reply
 1. Stranger , τι είναι για σένα το πεδίο ; Αν δεν σου κάνει κόπο , θα ήθελα να μου πείς . Θέλω να καταλάβω . Να είσαι και εσύ καλά . Μια ανώνυμη φίλη

 2. “There is a theory which states that if ever anyone discovers exactly what the Universe is for and why it is here, it will instantly disappear and be replaced by something even more bizarre and inexplicable. There is another theory which states that this has already happened.” By Douglas Adams

  as noticed 613 × 913 = 4213

 3. 42 = Cizre – Sirnak (κουρδικές περιοχές Ανατολικής Ανατολίας), ρήγμα Ανατολίας (περιοχή Μαρμαρά – Κωνσταντινούπολη και περίχωρα – παράλια Πόντου) = ΑΝΑΤΟΛΙΑ

 4. ΚΆΘΕ ΑΡΤΙΟΣ ΑΡΙΘΜΌΣ ΜΠΟΡΕΊ…

  ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΊ..

  ΣΑΝ ΆΘΡΟΙΣΜΑ ΔΎΟ

  ΠΡΏΤΩΝ

  ΑΡΙΘΜΏΝ…

  42

  37+5

  37

  5

  ΕΙΚΑΣΊΑ

  ΙΚΕΣΊΑ..

  ΦΑΕΘΩΝ

  ΣΥ

  ΠΥΡ

  ΕΊΔΟΝ

  ΓΑΙΑΣ ΤΈΚΝΑ

  ΑΜΥΝΟΥ

  37

  5

  ΓΚΟΛΝΤΜΠΑΧ

 5. Ό,τι κι αν εννοείς Νικόλα με την παιδική χαρά, θα προσευχθούμε να μη γίνει. Κι εσύ να 'σαι καλά.

  • Και ο 2:30 εννοεί την Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ (γερμανικά: Borussia Mönchengladbach) ή Γκλάντμπαχ.

   ΖΦΝΤ (Πράκτορας – Γερμανικού ποδοσφαίρου)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ – ΝΕΑ ΙΜΙΑ:Το χτύπησαν οι Τούρκοι σαν πουλί!

Τουρκικές Δυνάμεις Έτοιμες για Απόβαση σε Ελληνικό Νησί! Σφυρίζει αδιάφορα το ΥΠΕΞ !