ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Έρχεται και το χάπι για τον κορωνοϊό – Pfizer: «Θα το παίρνετε δύο φορές την ημέρα μαζί με το εμβόλιο»

· Κατοχικά Νέα

Το νέο χάπι θα είναι έτοιμο στο τέλος του έτους και ενδέχεται να γίνει υποχρεωτικό

Ο φαρμακευτικός κολοσσός Pfizer εκτός από ένα νέο εμβόλιο που ετοιμάζει σκοπεύει να δίνει παράλληλα στον πληθυσμό και το χάπι για τον κορωνοϊό, το οποίο θα πρέπει μάλιστα να λαμβάνεται δύο φορές την ημέρα!

Το νέο χάπι, θα είναι έτοιμο στο τέλος του έτους και θα είναι υποχρεωτικό να το λαμβάνει κάποιος δύο φορές την ημέρα, πέρα από το εμβόλιο, με το οποίο θα δρα συνεργατικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η επιτυχία κατά του COVID-19 θα απαιτήσει μάλλον τόσο το εμβόλια όσο και θεραπείες», δήλωσε σχετικά ο CEO της Pfizer Albert Bourla:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι αρχίσαμε την έρευνα της δεύτερης από τις τρεις φάσεις για το αντιικό χάπι ειδικά σχεδιασμένο κατά του SARS-CoV-2 για ενήλικους χαμηλού ρίσκου εκτός νοσοκομείου», συμπλήρωσε ο CEO της Pfizer.

Η Pfizer εξέδωσε μάλιστα και σχετική ανακοίνωση Τύπου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Εάν πετύχει η έρευνα για το χάπι, αυτό θα έχει τη δυναμική να δημιουργήσει μια νέα θεραπεία που θα μπορούσε να συνταγογραφηθεί με το πρώτο σημάδι μόλυνσης, χωρίς να απαιτείται νοσηλεία».

Η εταιρεία περιγράφει το χάπι ως μια «ερευνητική από του στόματος χορηγούμενη αντιιική θεραπεία αναστολέα πρωτεάσης (ή ή πρωτεϊνάσης) που σχεδιάστηκε ειδικά για την καταπολέμηση του COVID -19 σε μη νοσηλευόμενους, συμπτωματικούς ενήλικες που έχουν επιβεβαιωμένη διάγνωση λοίμωξης SARS -CoV -2, αλλά δεν διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο η μόλυνση αυτή να εξελιχθεί σε σοβαρή ασθένεια, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε νοσηλεία ή θάνατο».

Μάλιστα όπως περιγράφουν πολλά ΜΜΕ στην Pfizer είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με το χάπι αυτό και ελπίζουν ότι σύντομα θα το εγκρίνουν και θα το κάνουν υποχρεωτικό, όπως και το εμβόλιο και μάλιστα η εταιρεία φέρεται να έχει ξεκινήσει ή να ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή πριν το τέλος των κλινικών ερευνών.

Εδώ πρέπει να σημειωθεί πως η Pfizer αναφέρει πως το χάπι έχει έννοια μόνο σε συνδυασμό με το εμβόλιο και όχι χωρίς αυτό. Μέχρι στιγμής αναφέρει ότι αυτό θα λαμβάνεται από όσους έχουν παρουσιάσει συμπτώματα κορωνοϊού αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι μελλοντικά και ενόψει νέων μεταλλάξεων αυτό να λαμβάνεται προληπτικά δύο φορές την ημέρα και μάλιστα υποχρεωτικά όπως και το εμβόλιο,

Πολλοί πάντως αναφέρουν πως το χάπι της Pfizer είναι μια έκδοση του φαρμάκου ivermectin χωρίς να το ονομάζει έτσι για ευνόητους λόγους.

pronews.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Αρχαίο ελληνικό άγαλμα στο header των Κατοχικών ΝέωνFEATURED

Τα Κατοχικά Νέα αλλάζουν: Πώς λειτουργούν πλέον το BREAKING, το LIVE, τα στατιστικά, η συμμετοχή — και τι έρχεται στη συνέχεια

ΔΙΕΘΝΗ

Ο κόσμος χωρίς εφεδρείες: Η αθέατη ενεργειακή κρίση που μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητά μας

ΚΑΤΟΧΙΚΑ

Η Συμπαντική Καταγωγή του Χριστού και η Μεγαλύτερη Γενετική Σκευωρία της Ιστορίας

2 απαντήσεις στο “Έρχεται και το χάπι για τον κορωνοϊό – Pfizer: «Θα το παίρνετε δύο φορές την ημέρα μαζί με το εμβόλιο»”

  1. Τι σας έλεγα πριν μήνες ότι θα σας πουλήσουν και το χάπι μετά για όσα οι ίδιοι σας δημιούργησαν? Άντε καλή μας όρεξη τώρα… .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά