Εξωγήινη πραγματικότητα και ανθρώπινη υβριδοποίηση, πέρα από την προπαγάνδα…Βίντεο

Παρακαλώ όποιος το κάνει copy paste, να κρατήσει ως έχει το άρθρο με τους συνδέσμους και την πηγή σε κοινή θέα, αλλιώς δεν του δίνουμε το δικαίωμα της αντιγραφής.

Επειδή κάποιοι μας προκαλούν με βίντεο και δημοσιεύσεις πως οι εξωγήινοι είναι ένα ψέμα της νέας τάξης, πέφτοντας έτσι ολοκληρωτικά στην προπαγάνδα του Blue Beam Project και μπερδεύοντας μας… Θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε μερικές αποδείξεις και να σας τις παρουσιάσουμε εδώ, στην Αφύπνιση συνείδησης, ώστε να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά, αφού έχουν ξεφύγει εντελώς!
Δώστε προσοχή σε αυτά που ακολουθούν:
Πρώτα να ξεκαθαρίσουμε πως κατά την γνώμη μας, το Blue Beam Project, είναι η ονομασία της προπαγάνδας για την ψεύτικη εισβολή των εξωγήινων στη Γη.Αυτή η εισβολή έγινε στην πραγματικότητα πριν από χιλιάδες χρόνια και είχε ως σκοπό την εξέλιξή μας ( υβριδοποίηση ) για να γίνουμε ΣΚΛΑΒΟΙ τους υλικά αλλά και ενεργειακά, πειράζοντας το ΔΝΑ (DNA) μας, τον εγκέφαλό μας ως λογισμικό και μετατρέποντας την δόνηση μας στα πλαίσια της δικής τους (ερπετοειδής) με σκοπό να τρέφονται ενεργειακά από εμάς.


Σήμερα, όπως γνωρίζει και ο τελευταίος άνθρωπος στη Γη, οι κυβερνήσεις μας έχουν τέτοια τεχνολογία που δεν μπορούν οι περισσότεροι να την καταλάβουν και είναι 44+ χρόνια μπροστά από ότι μας παρουσιάζουν, κρατώντας μας έτσι σε πλήρη άγνοια για το τι μας ετοιμάζουν.


Κάθε UFO δεν είναι εξωγήινο! Όλοι γνωρίζουμε πως ο Χίτλερ κατείχε οχήματα αντιβαρύτητας (HAUNEBU 1939-1945) όπου με τα χρόνια εξελίχθηκαν και έγιναν απόρρητα οχήματα και όπλα των NWO κυβερνήσεων … οι οποίοι μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας, μέσω των ΜΜΕ, για ΑΤΙΑ=ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ. Φυσικά και υπάρχουν εξωγήινοι με τέτοια και ανώτερη τεχνολογία (αστροπύλες κλπ)  αλλά το 90% είναι φτιαγμένα από ανθρώπους και τα χρησιμοποιούν άνθρωποι.


Για να τελειώνουμε με το  Blue Beam Project μία και καλή, θα σας πούμε με βεβαιότητα πως Εξωγήινοι υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν (σε άλλες διαστάσεις και εδώ). Οι κυβερνήσεις μας (NWO) τα έχουν βρει με κάποιους από αυτούς (ερπετά-γκρίζους δούλους) και μέσω της προπαγάνδας τους, προσπαθούν να μας κάνουν να πιστέψουμε τη ΝΕΑ ΕΙΣΒΟΛΗ, μετά από την απόκρυψη της ύπαρξής τους εδώ και  χιλιάδες χρόνια . Όσο για τα ολογράμματα που ακούμε… τι να πούμε ρε παιδιά; ΈΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ! Το έχετε σκεφτεί όμως το ενδεχόμενο μιας εισβολής και μέσω των παπαγάλων του συστήματος και της προπαγάνδας του  Blue Beam Project… να νομίζουμε πως μας κοροϊδεύουν και να μας την πέσουν κανονικά (να τους την πέσουν…εναντίων των ερπετοειδών) ; Άλλο αυτό, θέλει έρευνα πολύ μεγάλη… όχι έρευνα μέσω You tube αλλά στην πραγματική ζωή.


Πάμε τώρα στο κυρίως θέμα των εξωγήινων….


Χωρίς πολλά πολλά σχόλια αλλά με αρκετά ερωτήματα για το αυτονόητο που διαστρεβλώνεται από τους πραγματικούς συνομοσιολόγους του συστήματος.


Όπως μας λέτε κύριοι… οι εξωγήινοι είναι εφεύρεση της νέας τάξης πραγμάτων, άρα του τελευταίου αιώνα; 


Για απαντήστε μου σε μερικά ερωτήματα αφού γνωρίζεται τα πάντα γι’ αυτούς…


Λέει ψέματα η τοιχογραφία χιλιάδων χρόνων με το »ντου» των ΆΤΙΑ;όπως και η μάχη που ακολούθησε;Στην επόμενη φωτογραφία είναι ένας από τους θεούς των Σουμερίων … που φαίνεται μέσω του σκάφους του να ανοίγει ΠΥΛΗ και να μπαίνει στην διάστασή μας για πόλεμο…
Δείτε την διαφορά στην πύλη της επάνω φωτογραφίας με την κάτω…
Άνοιγαν αστροπύλες όπως τώρα:
Είναι ψέμα και αυτό;
Ολόγραμμα;
Μήπως δεν είναι;
Μήπως η harley davidson (o γιος του Δαβίδ) και η mini cooper, (και όχι μόνο αυτοί)  γνωρίζουν κάτι παραπάνω;
Δεν είναι τυχαία τα σύμβολά τους!
Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΟύτε βέβαια τυχαίο δεν είναι το εξώφυλλο, με τα ερπετά και τον δίσκο, από τους aerosmith!
Τα μηνύματα υπάρχουν παντού γύρω μας αλλά δεν μπορούν να τα αποκωδικοποιήσουν οι περισσότεροι λόγω έλλειψης γνώσης.
Ποιοι όμως ήρθαν με αυτή την τεχνολογία και τι έκαναν στη Γη;
Τα είδη των εξωγήινων είναι αρκετά αλλά από την καταγεγραμμένη ιστορία έχουμε λίγα ονόματα…
 Ολύμπιοι, ερπετοειδής (Αννουνάκι ,δρακονιανοί κλπ),  Ανδομέδιοι, από τον Σείριο και άλλοι.

Μήπως κύριοι αμφισβητείτε τα επόμενα στοιχεία που μας δίνουν οι Αρχαίοι μας πρόγονοι;
Γιατί αφού όπως λέτε οι εξωγήινοι είναι προπαγάνδα της Νέας Τάξης… υπάρχουν στοιχεία εδώ και χιλιάδες χρόνια; 
Προσωπικά αν πιστεύω κάποιον, αυτός σίγουρα δεν θα είναι ο σύγχρονος άνθρωπος της προπαγάνδας και της ξεφτίλας.
Ιδού λοιπόν οι Γκρίζοι δούλοι… ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ και όχι της σύγχρονης νέας τάξης.
Ιδού τα ερπετοειδή που φαγωθήκατε να μας βγάλετε φαντασμένους, αναμασώντας και μεταδίδοντας την προπαγάνδα της NWO περί μη ύπαρξής τους…
Ιδού τα ερπετοειδή (αννουνάκι)  που τα κυνηγά μια άλλη εκδοχή του Δία (προφανώς)
Ιδού και ο Δίας εναντίων των ερπετοειδών!
…Μέχρι και η εκκλησία έχει την μάχη εναντίων των ερπετοειδών, απλά τους λέει δαίμονες… εξ’ αιτίας μάλλον της αλλαγής διαστάσεων και την κατάληψη ορισμένων σωμάτων (μέσω γραμμής αίματος υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις)
Άρα όταν σε σχεδόν παγκόσμια κλίμακα οι αρχαίοι πολιτισμοί αναφέρουν τα ερπετοειδή, τους ιπτάμενους δίσκους κλπ…δεν σημαίνει πως ήταν όλοι τρελοί και δεν ήξεραν τι έλεγαν!
…γιατί αν προσέξετε, όταν ήταν να απεικονίσουν πχ έναν άνθρωπο ή ένα ζώο το έκανα τέλεια!
…όπως και τα ερπετά ή τους δίσκους τους.
Δείτε στο βίντεο τι πληροφορίες μας έχουν δώσει για τους εξωγήινους αρχαίοι πολιτισμοί χιλιάδων χρόνων πριν…και αν μπορείτε αμφισβητείστε το και αυτό! Μέχρι και μητρικά σκάφη έχουν χαράξει με γκρίζους πάνω!!!Άρα το ότι υπήρχαν και υπάρχουν δύσκολα μπορεί κάποιος που ερευνά, να αμφισβητήσει!
Τι έκαναν είναι το θέμα…

Αυτό που έκαναν είναι γεννετικά πειράματα για να μας τροποποιήσουν γενετικά! Μας έκαναν υβρίδια δικά τους!!! Γιατί; …το είπαμε στην αρχή του άρθρου.

Ιδού μερικά πολύ σημαντικά στοιχεία που μας άφησαν ως πληροφορίες οι αρχαίοι Σουμέριοι που έχουν να κάνουν με αυτά τα πειράματα DNA .


Και μετά τα πειράματα… έφτιαξαν μια ελίτ για να μας προσέχει (για να μην τα κάνουν όλα αυτοί… ) που έχουμε μέχρι και σήμερα!

Τους έδωσαν τεχνολογία…

Στη φώτο: ερπετοειδές που δίνει τεχνολογία στους ανθρώπους (ελίτ)

Τους έμαθαν αστρονομία… γιατί μη μου πείτε πως γνώριζαν τους πλανήτες χωρίς τηλεσκόπια…!

Στη φώτο: Η ζώνη αστεροειδών, ο Κρόνος κλπ κωδικοποιημένα
Εδώ το ηλιακό μας σύστημα!

Επίσης τους έμαθαν να τους λατρεύουν με τελετές… και θυσίες φυσικά. 
Αυτές οι λατρείες υπάρχουν μέχρι και τις μέρες μας αναλλοίωτες στον χρόνο! Τυχαίο και αυτό;

Να και ο Πάπας στο κόλπο… της ενέργειας!
Και φυσικότατα οι μασόνοι ποιόν λατρεύουν;;;
Τους ίδιους με τον Πάπα!!!
Δείτε γιατί: 

Στη φωτογραφία αρχαίος Σουμεριακός ναός!!!! Προσέξτε το σχήμα και τα χαρακτηριστικά του…
Οι μασονικές στοές στα πρότυπα των Σουμεριακών ναών!!!
Πώς είπατε; 
Ποιους λατρεύουν οι κύριοι;;;;

… Άντε, θα μου πείτε τυχαίο…
Για δείτε και το σύμβολο των μασόνων (ουροβόρος όφις) … τι συμβολίζει; Ποιοι το χρησιμοποιούσαν πριν 6000 χρόνια;

Είναι και αυτό ενα σύμβολο των ερπετοειδών!

Και τέλος σε ότι αφορά την λατρεία…
Σατανιστές…που δίνεται την ενέργειά σας;;;;;
Στον διάολο;
Πώς να έλεγαν άραγε τον διάολο πρίν από 5-6000 χρόνια;
Καλά μαντέψατε!!!
ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΣ σε ica stone μερικών δεκάδων χιλιάδων χρόνων !Όλα αυτά συμπληρώνουν το πάζλ της πραγματικότητας που βιώνουμε μέχρι και σήμερα.

Τα μηνύματα της μουσικής βιομηχανίας και του κινηματογράφου δίνουν και παίρνουν…
Όλα αυτά σας φαίνονται για φαντασία; 

Ερευνήστε και μην πιστεύετε ότι σας έμαθε το σύστημα για την κάλπικη ιστορία; που βιώνουμε. 
Εμείς απλά λέμε αυτό που με την έρευνα ανακαλύψαμε. Το αν μας πιστεύετε είναι δική σας υπόθεση. Δεν κερδίζουμε κάτι από αυτό και δεν μας ενδιαφέρει τι θα πείτε για μας. Εμείς την γνώμη μας πάντα θα την λέμε… όπως την λέτε και εσείς προπαγανδιστές, παπαγάλοι της NWO !
Όλοι οι εξωγήινοι είναι δημιουργήματα της NWO; Είναι φαντασία;

Φαντασία είναι και οι πλανήτες που έχουν αποικίσει τα ερπετά; Η πυραμίδα στη σελήνη, η σβάστικα, τα ερείπια του Αρη και οι υπόγειες πόλεις του, και αυτά φαντασία είναι;
Θα έρθει η ώρα που τα ερπετά θα πληρώσουν για ότι έχουν κάνει στον άνθρωπο, μαζί και οι προδότες… Σύντομα! 

…όπως παλιά…


Έσσεται Ήμαρ!

Συνεχίζεται…
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *