Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
23:11 - 06/03/2021

Εάν αυτά τα φαινόμενα δεν καταγράφηκαν, κανείς δεν θα το πίστευε

Σχετικά με IOANNIS KATSIREAS
Μετά από 30 χρόνια περιπλανήσεις σε όλες τις θάλασσες του πλανήτη και μετά από πολύ κούνημα του μυαλού μου αποφάσισα να ρίξω άγκυρα ξανά στην πόλη όπου μεγάλωσα. Από μικρός μου άρεσε η έρευνα το διάβασμα, ονειρευόμουνα έναν κόσμο καλύτερο όπου η τεχνολογία θα μας έκανε πιο εύκολη τη ζωή τελικά αυτό που συνειδητοποίησα μετά από πολλά χρόνια ήταν ότι όλα αυτά είναι η καταστροφή του ανθρώπου και της ελευθερίας του μέσω της τεχνολογίας. Αγαπώ τη ζωή γιατί είμαι ελεύθερος και μέσα από τα ταξίδια μου ένιωθα πραγματικά ελεύθερος και Παραμένω να νιώθω το ίδιο ελεύθερος όπως και παλιότερα. Ένα πράγμα μόνο με τρομάζει η απώλεια της ψυχής μου όλα τα υπόλοιπα δεν με τρομάζουν.

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Αστυνόμος Μπέεεκας 03/07/2021 @ 12:50 ΠΜ

    Σέ κάποιο σημείο δείχνει ένα βουνό νά καταρρέει. Άν αυτός ο όγκος χώματος καταλήξει σέ θάλασσα θά δημιουργηθεί τσουνάμι. Είναι ακριβώς τό σενάριο πού φοβούνται οι επιστήμονες ότι μπορεί νά συμβεί στήν Αίτνα σέ μεγάλη έκρηξη. Άν τό ηφαίστειο καταρρεύσει τότε θά δημιουργηθεί τσουνάμι πού θά κινηθεί καί Ανατολικά πρός Ελλάδα.
    Θυμηθείτε τί συνέβει στό ηφαίστειο τής Αγίας Ελένης τό 1982.

  2. Του κεραυνου σου το 03/07/2021 @ 5:03 ΜΜ

    Καταγράφονταν ή εκαταγραφοσαντε..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*