01:56 - 26/08/2019

Συμπαντική σύνδεση: 12 σημάδια που μαρτυρούν ότι γνωρίσαμε κάποιον από την ίδια ψυχική ομάδα

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Οι άνθρωποι με τους οποίους συνδεόμαστε μέσω της καρδιάς και της ψυχής μας είναι μέλη της ίδιας «ψυχικής οικογένειας» ή «ψυχικής ομάδας». Η ψυχή μας ενεργητικά βρίσκεται σε ένα συγκεκριμένο ψυχικό, συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδο συνεχώς, οπότε οι συνδέσεις της ψυχής είναι αυτές που διαπερνούν το χωροχρόνο.

Οι άνθρωποι που μοιράζονται την ίδια συχνότητα δόνησης έχουν ένα μοναδικό δέσιμο μαζί μας και αυτό είναι σημαντικότερο από τα κοινά χαρακτηριστικά, χόμπι και οπτικές. Πρόκειται για μια έντονη μαγνητική και πνευματική σύνδεση που δεν μπορεί να αρθρωθεί καθαρά στο λόγο (είτε γραπτό, είτε προφορικό).

Αν και οι συμπαντικές αυτές συνδέσεις περιέχουν τρομερή ενέργεια, δεν χρειάζεται απαραιτήτως να είναι ερωτικές: μπορεί να είναι φίλοι, οι δίδυμες φλόγες δεν αναφέρονται μόνο σε ζευγάρια. Ο φιλόσοφος Jean-Paul Sartre κάποτε έγραψε ότι «η κόλαση είναι οι άλλοι άνθρωποι», που είναι σημαντικό να το θυμόμαστε, επειδή η γνωριμία με μία συμπαντική σύνδεση μπορεί να μετατραπεί σε αρνητική εμπειρία, αν η άλλη πλευρά περνά μια δύσκολη περίοδο στη ζωή της.

Η συγχρονικότητα είναι αυτή που δημιουργεί αυτή τη γνωριμία, είναι αυτή που ενώνει, αλλά και πάλι χρειάζεται να εστιάσουμε στην επίγνωση και στη διαίσθηση για να βεβαιωθούμε ότι δεν θα χάσουμε κάποια ευκαιρία. Στραφείτε και προς την καρδιά σας επίσης και επιτρέψτε στη διαίσθησή σας να σας αποκαλύψει νέους ανθρώπους και ευκαιρίες.

12 σημάδια που μαρτυρούν ότι γνωρίσατε κάποιον από την ίδια ψυχική ομάδα

1. Βλέμματα που μαγνητίζουν

Η οπτική επαφή θα είναι φυσική και ακαταμάχητη. Ποτέ δεν θα είναι άβολη, αλλά αντιθέτως θα είναι οικεία και ανακουφιστική.

2. Ψυχοκεντρική και όχι εγωκεντρική

Η φήμη, το στάτους, τα χρήματα και η δόξα δεν θα είναι θέματα με τα οποία θα ασχολείται αυτή η σχέση. Αντιθέτως, ο διαλογισμός, η ενσυνείδητη ζωή, η υγιεινή διατροφή και το υγιές περιβάλλον είναι στοιχεία που προσελκύουν τέτοιες γνωριμίες.

3. Συνεχή προσοχή

Οι ψυχικές συνδέσεις μένουν ανεπηρέαστες από περισπασμούς. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να παραδοθείτε σε αυτή την έλξη και τότε θα δημιουργήσετε το πρόσφορο έδαφος για κάτι όμορφο.

4. Συγχρονισμένος νους

Θα μπορείτε να κοιτάτε ο ένας το πρόσωπο του άλλου και θα γνωρίζετε τι σκέφτεται ακριβώς και ότι σκέφτεστε το ίδιο πράγμα. Επιπλέον, θα παρατηρήσετε ότι θα αρχίζετε να μιλάτε την ίδια στιγμή για τα ίδια πράγματα.

5. Έμφυτη οικειότητα

Αυτή είναι η αίσθηση που γεννάται όταν έχουμε μόλις γνωρίσει κάποιον και φαίνεται σαν να τον γνωρίζουμε μια ολόκληρη ζωή. Όμως, αυτός ο λόγος από μόνους του δεν είναι αρκετός για να κάνουμε κάποιον μέλος της ίδιας ψυχικής οικογένειας.

6. Έκρηξη ενέργειας

Δύο μέλη της ίδια ψυχικής ομάδας προσφέρουν ο ένας στον άλλο ενέργεια όταν βρίσκονται κοντά και συνδέονται. Αυτό μπορεί να πηγαίνει κόντρα στους νόμους της φυσικής, αλλά εδώ μιλάμε για ψυχές.

7. Συναντήσεις της μοίρας

Ορισμένες φορές θα παρατηρήσετε ότι γνωρίζετε ένα μέλος της ίδιας ψυχικής ομάδας ακριβώς όταν το χρειάζεστε – ή σας χρειάζεται.

8. Ο χρόνος κυλά γρήγορα

Ο χρόνος θα φαίνεται ότι κυλά γρήγορα, αλλά θα αξίζει κάθε δευτερόλεπτο μαζί τους.

9. Ψυχικοί καθρέφτες

Δύο μέλη της ίδιας ψυχικής ομάδας θα μπορούν να δουν και να καταλάβουν τον εαυτό τους καλύτερα, παρατηρώντας και αλληλεπιδρώντας με το άλλο άτομο.

10. Ζωές σε αντανάκλαση

Δύο μέλη της ίδιας ψυχικής ομάδας θα ζουν και παρόμοιες ζωές σε πολλές πλευρές και αυτό θα επιτρέπει σε κάθε άτομο να μαθαίνει από τον άλλο, να εξελίσσεται μέσα από εκείνον και να ζει πιο αρμονικά.

11. Ψυχική θρέψη

Η αφιέρωση χρόνου και ενέργειας για την αλληλεπίδραση με ένα μέλος της ίδιας ψυχικής ομάδας θα είναι το ίδιο ευεργετική όσο και η υγιεινή διατροφή και ζωή.

12. Αυθεντικότητα

Τα μέλη της ίδιας ψυχικής ομάδας μπορούν και χρειάζεται να είναι 100% ο εαυτός τους όταν βρίσκονται μαζί. Συνήθως αυτό βγαίνει φυσικά και από τους δύο.

enallaktikidrasi

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. Το ταξίδι σου άρχισε πριν γεννηθεις 08/26/2019 @ Αύγουστος 26, 2019 2:42 πμ

  μια τεραστια βιβλιοθηκη με εκατομυρια δερματοδετα  βιβλια που κρυβουν την γνωση του απέραντου  συμπαντος .Παπυροι που τους εχει χαιδεψει ατελειωτες φορες το χερι του χρονου  και εχουν γινει τοσο ευθραστοι που δεν τολμας να τους κοιταξεις μηπως και διαλυθούν κάτω  απο το βλεμα σου .Ατελειωτες σειρες απο τραπέζια και καθίσματα  φτιαγμενα απο ξυλο που δεν υπαρχει πια. Μια και τα δεντρα που εδωσαν τους κορμους τους ,υπήρξαν σε μια αλλη εποχη ,τοσο μακρινη που ακομα το ποδι του ανθρωπου δεν ειχε πατησει στο ατελειωτο χορταρι που φυτρωνε παντου .σαν ενα παράξενο χαλί. Δεν υπάρχει ούτε ενα υλικό σωμα , σε αυτο το θησαυροφυλάκιο της γνώσης…
  Όπου δισεκατομμύρια  φωτεινές φυσαλίδες ενεργειας αιωρούνται .Λες και χορεύουν ενα μαγικό χορό .
  Στριφογυρίζουν ψάχνοντας, διαλέγοντας να βρουν την φυσαλίδα
  που τους ταιριάζει.Τότε ενώνονται και ψάχνουν για να βρουν και τις άλλες που σιγά σιγά θα φθάσουν να γίνουν η παρέα τους . Σε κάποιες στιγμές  όταν οι παρέες απο τις φωτεινές φυσαλίδες πάψουν να στριφογυρίζουν ψάχνοντας. Τότε αρχίζουν να ανεβαίνουν  και να ανεβαίνουν , πηγαίνοντας προς εκείνο το φως ,που ξαφνικά εμφανίζεται απο το πουθενά.Μοιάζουν σαν  υπνωτισμενες  όλες μαζί αγκαλιασμενες ετοιμες για το ταξιδι τους . .Εχει έλθει η ώρα για την περιπέτεια που ονομάζουμε ζωή .Αυτο το πανηγύρι  δεν σταματάει είναι αιώνιο .Ολο καινούργιες φωτεινές φυσαλίδες εμφανίζονται φτιαχνουν παρεες και φεύγουν.Αυτές οι παρέες είναι αυτοί  που θα γνωρίσεις στην ζωή σου ,είναι αυτά  τα άτομα , που θα επηρεάσουν το ταξίδι της ζωής και της μάθησης  .Ειναι η οικογένεια σου οι φίλοι σου, οι αγάπες που θα γνωρίσεις .Αλλα και αυτοι που ίσως να σε πονέσουν να σε κάνουν να κλάψεις .Ολοι είναι εκεί για να σου δώσουν μια σημαντική  ευκαιρία μάθησης .Να θυμάσαι όμως  πάντα ,ότι εσυ τους διάλεξες απο πριν .

   

 2. Ωραίο το άρθρο,όμορφο και το άνωθεν σχόλιο..ποιητικό..

 3. Κάποιος μέσα μου ρωτάει
  πως το αντέχω τόσο γλέντι

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*