ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

CIA:”Ακόμη και πραξικόπημα μπορεί να γίνει στην Ελλάδα”!!!

· Κατοχικά Νέα

Τι άλλο θα διαβάσουμε και θ΄ ακούσουμε! Είναι σαν όλοι να περίμεναν να μας δουν πεσμένους στο καναβάτσο και ν΄ αρχίζουν να μας χτυπούν! Μετά από το καθημερινό πλέον σενάριο της οικονομικής καταστροφής και χρεοκοπίας,τώρα οι φίλοι μας οι Γερμανοί οι οποίοι έβγαλαν και συνεχίζουν να βγάζουν δισεκατομμύρια από την Ελλάδα,τώρα άρχισαν να….
γράφουν ακόμη και για ενδεχόμενο στρατιωτικού πραξικοπήματος!!!

Επικαλούνται έκθεση της CIA. Και βέβαια τα σενάρια αμέσως αναδημοσιεύτηκαν στους ακόμη πιο φίλους μας Τούρκους,οι οποίοι αντιμετωπίζουν την ελληνική κρίση με αυτό που στην Ελλάδα λέμε “θέλει η…Τουρκία να κρυφτεί,αλλά η χαρά δεν την αφήνει!
Τι λένε τα σενάρια:

Η CIA προειδοποίησε σε έκθεσή της ότι τα σκληρά μέτρα λιτότητας και η δεινή οικονομική κατάσταση θα μπορούσε να κλιμακωθεί και να οδηγήσει ακόμη και σε στρατιωτικό πραξικόπημα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild στη Γερμανία.

Σύμφωνα με τον CIA , η συνεχιζόμενες διαδηλώσεις θα μπορούσαν να κλιμακώσουν τη βία και η ελληνική κυβέρνηση θα μπορούσε να χάσει τον έλεγχο, υποστηρίζει η Bild.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βέβαια τόσο οι Γερμανοί όσο και οι Τούρκοι που με ιδιαιτερη ικανοποίηση αναδημοσιεύουν αυτά τα σενάρια δεν μας λένε πως είναι δυνατόν στην Ελλάδα του 2011 να γίνει …πραξικόπημα!
http://katohika.gr/2011/05/30/cia_30-3/ Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Αρχαίο ελληνικό άγαλμα στο header των Κατοχικών ΝέωνFEATURED

Τα Κατοχικά Νέα αλλάζουν: Πώς λειτουργούν πλέον το BREAKING, το LIVE, τα στατιστικά, η συμμετοχή — και τι έρχεται στη συνέχεια

ΔΙΕΘΝΗ

Ο κόσμος χωρίς εφεδρείες: Η αθέατη ενεργειακή κρίση που μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητά μας

ΚΑΤΟΧΙΚΑ

Η Συμπαντική Καταγωγή του Χριστού και η Μεγαλύτερη Γενετική Σκευωρία της Ιστορίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά