CERN Neochori Vortex Yaldabaoth

«Τα ανθρώπινα όντα βρίσκονται σε ένα ταξίδι επίγνωσης, που έχει διακοπεί στιγμιαίως από εξωτερικές δυνάμεις» Carlos Castaneda

Μα στο Νεοχώρι Πηλίου;

Το CERN;

Δείτε Φωτογραφίες της εισόδου στην μοναδική παγκοσμίως διαδραστική παρουσίαση του CERN εκτός της έδρας του! Πού; σε ένα σχεδόν εγκαταλελειμμένο χωριουδάκι του Πηλίου το Νεοχώρι! Κθούλου φυλάξει, τι στο καλό γίνεται εδώ; Λέτε να τους απασχολεί το DOG particle που μας αποκάλυψε ο Ίων! Όσο για το στυλιζαρισμένο 666 και την «μασωνική πλατεία» μην δίδετε σημασία αναγνώστες μου, σε έναν συνωμοσιολογικοπαρανοϊκό ερευνητή.

«Έκτακτα Νέα! Ο Ίων Ανακάλυψε το DOG particle!»

«Γορίτσα, Βόλος, του ανταποκριτού μας Ιάσωνα Ντογγονίδη© Σε μια εντυπωσιακή ανακάλυψη στο κβαντικό συσχετιστικό σύμπαν, ο Ίων ανακοίνωσε σήμερα ότι αυτός και οι υπό βαθειά κάλυψη συνάδελφοι του, ναι, ναι, είναι Έλληνες που δουλεύουν για τα Αμερικάνικα Black Projects, σσσσσ μην μας ακούσουν, ανακάλυψαν το άπιαστο DOG particle.

«Ήταν ακριβώς εκεί που περιμέναμε να είναι, ενσωματωμένο σε μια Αστροπύλη κοντά στο σύστημα του Σειρίου» μας δήλωσε ο Ίων Σογγαμίδης. Συνέχισε λέγοντας: «Δεν είναι σύμπτωση ότι το θρυλικό DOG particle θα ανακαλύπτονταν κοντά στο μυθικό «Dog Star» στο αστερισμό του Μεγάλου Κυνός «Canis Major»!

«Είναι η περίπτωση του σκύλου που κυνηγάει την ουρά του» φώναξε ενθουσιασμένος ο Ίων. «Μάθαμε ότι το DOG particle συνδέεται απ ευθείας με την ανοιχτή Αστροπύλη πάνω από την Γορίτσα, αυτός ο περίεργος λόφος στον Βόλο που οι Γερμανοί τον είχαν κάνει σουρωτήρι με τρύπες στην κατοχή, ψάχνοντας οι χαζοί Φρίτσηδες την Αστροπύλη για την Ανδρομέδα, που εκπέμπει τις νύχτες προς τα πάνω στο τρανσγαλαξιακό υπερδιαστατικό Finnobaciko μεταμορφικό κουτί που βασίζεται στην Ακαδημαϊκή δουλειά μας πάνω στο μοντέλο εξώκοσμης μηχανικής των Rosen-Edgar Rice Burroughs-Cretin Einstein»

«Μόνιμη έκθεση του CERN στο Νεοχώρι Πηλίου;»

«Διαβάζουμε στον τοπικό τύπο του Πηλίου, το εξής παράξενο, μυστήριο, αλλά αναμενόμενο … τουλάχιστον για όποιους από εμάς γνωρίζουν, πως και τι γίνεται γύρω μας, επάνω μας και ειδικά από κάτω μας.

Μόνιμη έκθεση του CERN στο Νεοχώρι Πηλίου δηλ Θέλ’ η πουτάνα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει !!!

Mια σημαντική πρωτοβουλία έχει αναληφθεί από το Δήμο Νοτίου Πηλίου, σε συνεργασία με το CERN και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, για τη δημιουργία μόνιμης έκθεσης του πρωτοποριακού και κορυφαίου αυτού διεθνούς πειράματος στο Νεοχώρι.

Όπως αναφέρθηκε, από τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του CERN, μηχανικό, Ρ. Λιούις, του Δήμου Νοτίου Πηλίου από τον Κ. Παπαμαρκάκη και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας από τον αναπληρωτή καθηγητή Φυσικής Δ. Βουβουγιό, ο χώρος που έχει βρεθεί, ουσιαστικά είναι έτοιμος και η έκθεση θα εγκατασταθεί στο κτήριο του πρώην δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου. Λειτουργει από τον Σεπτέμβριο – Οκτώβριο και θα ανανεώνεται, θα εμπλουτίζεται, με βάση τα τελευταία επιτεύγματα της έρευνας, ώστε να είναι και επικαιροποιημένη, περιλαμβάνοντας τις τελευταίες εξελίξεις» Ποιός θα τις βλέπει μωρέ, που πάμε μια βόλτα και δεν βλέπουμε άνθρωπο, γιατί άλλα ζούδια βλέπουμε και παραβλέπουμε.

Όσο για την απάντηση στο «γιατί σε ένα έρημο χωριό;» όποιος στύβει λίγο το μυαλό του αν διαβάσει το άρθρο μου «Το Μυστικό Της Γορίτσας Του Βόλου» ίσως να το ψυχανεμιστεί.

«Το Μυστικό Της Γορίτσας Του Βόλου, Oι Γερμανοί, οι Αμερικανοί, το Vortex του Βόλου, οι Ερπετοειδείς, οι Κύνες του Σειρίου, οι Κουκουβάγιες και ο Χορός του Ηλίθιου DNA»

«Ερχόμαστε τώρα στο 1999 και οι Αμερικανοί με τις υποχθόνιες στρατιωτικές δυνάμεις τους, καταλαμβάνουν τις αίθουσες. Τι να τις κάνουνε, ρωτάει κάποιος ψαγμένος από μας, με τόσες υπόγειες βάσεις που έχουνε ήδη. Εδώ είναι το κουμπί. Θέλουνε να ελέγξουν το Vortex (τα Vortex είναι φυσικές ενεργειακές δίνες) του Βόλου ! Το ισχυρότερο του πλανήτη ! Μόνο που αυτό είναι Παγωμένο !!! Κάπου στην Μαγνησία πρέπει να είναι το άτιμο. Που να είναι άραγε; Έλα ντε ! Τα πνεύματα δεν μ’ αφήνουν να πω»

Γιατί; μα γιατί στο Νεοχώρι, εξακολουθεί να αναρωτιέται ο Μήτσος με το «Απολλώνειο DNA».

Αν δεν έχει φρονίσει να καταλαβαίνει τι συμβαίνει γύρω του, τον περιμένει η μαμά του Yaldabaoth να του εξηγήσει τ’ όνειρο.

Αν νομίζετε πως με το πιο πάνω άρθρο κάνουμε πλάκα, ούτε κατά διάνοιαν δεν πλησιάζουμε τις επίσημες ανοησίες του CERN. Σωματίδιο του θεού και Πράσσειν Άλογα.

Περαστικά σας !

Η έκφραση «πράσσειν άλογα» είναι αρχαία (πράττω = κάνω, άλογο = μη λογικό)

ΠΗΓΗ

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

11 thoughts on “CERN Neochori Vortex Yaldabaoth

 1. Ανώνυμος says:

  http://www.terrapapers.com/?p=53547

  ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΩ ΑΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΉΣΩ

  ΓΑΊΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑ

  ΜΕ ΑΓΝΟΕΊΣ

  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΕΤΟΙΜΟΤΗΣ

  ΜΗΝ ΓΊΝΕΙΣ ..

  ΔΑΛΙΔΑ

  ΣΟΚ ΕΤΟΙΜΟΤΗΣ

  ΠΥΡ ΕΤΟΙΜΟΤΗΣ

  ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ

  ΈΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΈΠΕΙ

  ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝ

  ΓΑΊΑ ΠΗΡΕΣ ΑΝΑΒΟΛΉ ΘΑΝΑΤΩΣΕΩΣ

  ΦΑΕΘΩΝ

  ΠΑΡΕΝΘΕΤΕΣ αλλαγή συχνότητα

  ΚΥΩΝ ΜΕΛΆΣ

  ΕΤΟΙΜΟΤΗΣ

  ΖΗΤΗΣΕΣ εδόθη

  μην φοβού

  θα ξεσπάσουν πέριξ άπαξ

  ΕΤΟΙΜΟΤΗΣ ΣΟΚ

  και δέος Δίας δύναμις

  δεδομένα

 2. Μπαμπης Σιμωνιδης says:

  Χρόνια πολλά σε όλους,στην Ελλάδα αλλά και στις Μαμάδες(λόγο Παναγίας).
  Δεν είναι 666 διότι ο πρώτος κύκλος έχει 4 γραμμές.
  Π-ύλη ,από εκεί που περνάει η ύλη μέσα από το Π (δέστε την πόρτα στο σπίτι σας.
  η πόρτα στο σπίτι σας είναι ένα [ Π ] και εσείς η "ύλη" περνάτε από κάτω. ΠΥΛΗ
  το σηματάκι του σερν με τους δύο κύκλους ,μου θυμίζει από την σειρά stargate .Στην σειρά ο κάθε πλανήτης έχει την δικιά του διεύθυνση(προορισμός και αφετηρία…από που ξεκινάς π.χ. ΓΗ= Δ" και που θες να πας π.χ. ΑΡΗΣ =Α" )-μοναδική και με δικό του σιματάκι ο κάθε πλανήτης.
  Στο σηματάκι εγώ βλέπω ότι είναι 2 πύλες χωρίς να ενώνονται η μια με την άλλη δηλαδή έχουν ένα κενό-απόσταση,…..άρα ένας προορισμός(????) και μια αφετηρία(η Γη).
  Ο πρώτος κύκλος ο οποίος εικάζω να είναι η αφετερία(ΕΜΕΙΣ Η ΓΗ) ,έχει 4 καλώδια,δεν μπορεί να είναι 666 γιατί έχει 4 γραμμές(πράγμα που σημαίνει ότι είναι το σηματάκι της διευθηνσή μας)
  ο άλλος κύκλος έχει ένα καλώδιο η αυτό απλά να είναι η διευθνυσνη του πλανήτη που στοχεύουμε …μπορεί κάλιστα να είναι ο ΠΡΩΤΕΥΩΝ πλανήτης λόγω του ενός καλοδιού η γραμμής)
  ενώ εμείς να είμαστε πιθανών η 4 αποικία(4 γραμμές)…Π.Χ. όπως λέμε ALFA CENTARI(προτεύων Πλανήτης)
  ..άρα ALFA CANIS MAJOR(Σείριος-μία γραμμή στον κύκλο)..ενώ εμείς FOYR CANIS MAJOR(ΓΗ-4 γραμμές στον κύκλο).
  είναι προσωπική άποψη μου άποψη!

 3. Μπαμπης Σιμωνιδης says:

  Π-ηλιο =Πύλη του Ηλιου????(ΣΕΊΡΙΟς????),η απλά η πύλη έμοιαζε σαν μικρός ήλιος στα μάτια των απλών Ελλήνων,οπότε και Πήλιο.
  Μαγνησία=Μαγνήτες(οι αρχαιοι Μαγνήτες αλλά και μαγνήτες της φυσικής)
  http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%AC%CE%B3%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82
  για το Σερν χρειάζονται "Μαγνητες""
  Περίεργες συμπτώσεις ε δεν νομίζετε???
  Θεσσαλία=Θέση αλος,υπήρχε Θάλασσα(Μετέωρα)
  λέτε να έγινε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΦ παλία και τα τσακισαν όλα και άλλαξε η δομη του εδάφους με καταστροφές στο Αιγιακό κόσμο και με αναμνήσεις Αιγηίδας και Ατλαντίδας Σαντορίνης??

  • Ανώνυμος says:

   ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΒΑΤΑΡ ΣΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΙΩΝΙΔΗ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΑΙΜΟΥ…ΟΥΤΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ, ΕΛΕΕΙΝΕ ΚΡΟΝΙΕ ΑΠΟΣΤΑΤΗ…

  • Μπαμπης Σιμωνιδης says:

   Το σήμα αυτό δεν είναι καμίας Ανδρομέδας ,είναι της Μινωικής Κρήτης
   Το δικό σου δεν ξέρω τι είναι.εσύ έχεις παραποιήσει το σηματάκι με μια γραμμή στην μέση.Το σήμα του Απόλλωνα δεν έχει γραμμή στην μέση!
   http://clubs.pathfinder.gr/epsilon/21472?album=11624&zoom=11.
   άρα το σηματάκι σου με αυτό που έχω εγώ δεν έχουν καμία σχέση.
   όσο για τ υπόλοιπα …κάτσε και τραγούδα.

 4. Ανώνυμος says:

  Για μια ακομα φορα εξωγιηνοι…
  Για μια ακομα φορα παιζουμε το παιγχνιδακι της ντπ…
  Για μια ακομα φορα Ανδρομεδιοι, Πλειαδιοι κτλ…
  Οταν λοιπον ξεκινησει για τα καλα το σχεδιο για την υλοποιηση μιας παγκοσμιας κυβερνησης υπο τον φοβο τννεξωγιηνων με blue beam και την ηδη υπαρχουσα τεχνολογια που ονομαζουμε ufo, καποιοι θα ειναι απο τους πρωτους που θα το καταπιουν αμασητο!!!
  Καλη χωνεψη χαιβανακια…

 5. Ανώνυμος says:

  παράξενο όνειρο….
  Τρίτη 24 Μαρτίου 2015 λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα
  Νύχτα, απόμερος χωματόδρομος, αρχικά μόνο σκιές διακρίνω από μακριά. Κάποιος κρατάει ένα μεγαλόσωμο λυκόσκυλο με λουρί και πλησιάζουν με αργές κινήσεις. Αφήνει το λυκόσκυλο και εκείνο προπορεύεται προς το μέρος μου με τις ίδιες αργές κινήσεις. Εκείνος ή εκείνη αδιευκρίνιστο φύλο, μέτριο ύψος αδύνατος… και καθώς πλησιάζει διακρίνω από το στήθος και πάνω μία μάσκα;….. αληθινό κεφάλι….; σκύλου…. Και μάλιστα λυκόσκυλου. Δεν έχω λόγο να πω ψέματα για το όνειρο. Ξέρω ότι το είδα και με παραξένεψε πολύ. Βλέπω όνειρα που δε μπορώ να εξηγήσω. Μήπως κάποιος μπορεί να δώσει τα φώτα του;

 6. Ανώνυμος says:

  Αστα φιλε 2015 11:13 και εγω εδω κ τρεις μερες παραξενα ονειρα βλεπω δεν ειναι τυχαιο παντα εβλεπα κ οταν τα εβλεπα κατι συνεβαινε καπου…αισθανομαι οτι κατι γινεται καπως ολα συνδεονται ενεργειες κυμματα αλλα δεν μπορω να καταλαβω να αποδηκοποιησω εως ωτου εγινα αναγνωστης στα κατοχικα ξεκιναω να λυνω το παζλ αλλα ακομα μπερδευομαι με πολλα πραγματα μακαρι οσοι γνωριζεται απο αυτα να βοηθησετε και εμας..καπως να μας δωσετε μια εξηγηση εγω εχω μπερδεψει κβαντικη φυσικη με χριστο με θαυματα μεταφυσικη ξερω καπου παντρευονται ολα αυτα το ΞΕΡΩ την ακρη δεν μπορω να βρω!

 7. Ανώνυμος says:

  ΕΙΜΑΙ ΦΥΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΚΒΑΝΤΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΝΩΣΗΣ-ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΖΛ.ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ?ΜΑ ΜΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ.ΣΚΕΨΟΥ,ΣΚΕΨΟΥ,ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ. Κ Ο Ν Τ Α Σ Τ Ο Ν Ο Υ Κ Ι Η Γ Ν Ω Σ Η….ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ CERN ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΜΑ.ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΩ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙΙ.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ε Ν Τ Ο Π Ι Ο Σ ΚΑΙ ΟΧΙ STRANGER.KALESTE ME.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *