in , , ,

Η αρχή του τέλους μια πρώιμη εκκίνηση της νέας αρχής! Ξεκινάμε!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν πρεσβεύω τον φονταμενταλισμό. Ωστόσο να συμπληρώσω ότι είμαι επίσης ενάντια στο φεντεραλισμό που υποβόσκει πίσω από τις βαρύγδουπες λέξεις των ηγετών της ΕΕ αλλά και των φερέλπιδων δελφίνων των ευρωπαϊκών κοινοβουλίων. Ειδικά αυτοί οι τελευταίοι ως καλοί ακόλουθοι μιμητές, στην προσπάθεια τους να πάρουν το χρίσμα της υποψηφιότητας, δηλώνουν υποταγή με δημόσιες δηλώσεις υπέρ του φεντεραλισμού.
Απεναντίας πιστεύω στην “δύναμη” του Ρωμιού-Έλληνα ο οποίος σε δύσκολες στιγμές του έθνους έγραψε ΕΠΟΣ, ενώ σε περιόδους ειρήνης φεύγοντας από την χώρα του ως “αποτυχημένος” ένας Ρωμιός πηγαίνει οικονομικός μετανάστης σε ξένη χώρα και ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ με ή χωρίς τυμπανοκρουσίες. Δεν με νοιάζει αν θα “κατηγορηθώ” ως εθνικιστής.
Πιστεύω στα ήθη, στα έθιμα, στην παράδοση, στην γλώσσα και στα ελληνικά ιδεώδη, που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε που όλους τους υπόλοιπους κατοίκους στην γη και δεν θέλω με τίποτε να χαθούν αυτά με μια επικείμενη φεντεραλιστική εξομοίωση.
Πιστεύω στον Έναν και Μοναδικό Τριαδικό Θεό, που, δια του παραδείγματός Του, μας δίδαξε τον ιδανικό τρόπο ζωής, που εμείς οι άνθρωποι ονομάσαμε Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη.

Αναγνωρίζω ότι ως άνθρωπος και ως Έλληνας δεν είμαι αλάθητος και ως εκ τούτου έχω κάνει λάθη. Έχω ωστόσο την γνώση ότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.

Και όταν οι ηγέτες αυτού του λαού είναι καιροσκόποι (αν μη τι άλλο), υποταγμένοι, ακόλουθοι της ιδέας του φεντεραλισμού, που οδηγεί σε ανελεύθερες μαζοποιημένες κοινωνίες, τότε ο μόνος τρόπος για να διαπρέψει ο Ρωμιός Έλλην εντός της χώρας του, είναι να ακολουθήσει τον δικό του δρόμο, περπατώντας στα δικά του μονοπάτια!

  • Αναγνώριση των λαθών του με αυτοκριτική.
  • Άμεση παύση τρόπου ζωής που μας απομακρύνει από την παράδοση τα ήθη τα έθιμα και ότι θυμίζει Ελλάδα.
  • Άμεσος αυτοκαθαρισμός της κοινωνίας από τους αμετανόητους ραγιάδες (δεν είναι πολλοί οι ενσυνείδητοι ραγιάδες).
  • Άμεση επιστροφή στον πρωτογενή τομέα ώστε να μπορεί ο Έλληνας να είναι αυτόνομος.
  • Άμεση ενεργοποίηση δράσεων αλληλεγγύης. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.

Το ΕΠΟΣ μπορούμε να το ΞΑΝΑγράψουμε αλλά ΜΟΝΟΙ μας. Χωρίς να χρειάζεται να μας λένε τι θα κάνουμε οι Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι και οι Γερμανοί λες και είμαστε τα 6χρονα της Ευρώπης μάνας. Αυτοί βέβαια τώρα που βουλιάζει το € έχουν τα δικά τους προβλήματα και δεν πρόκειται να ασχοληθούν με τα δικά μας.

Έχουμε ως συμμάχους μας την Παναγία και τον Χριστό και δεν χρειαζόμαστε άλλους. Όποιος από τους Ευρωπαίους θέλει πραγματικά να βοηθήσει (κι όχι να ξεζουμίσει), ας γίνει αρωγός στον δικό μας τρόπο! Ο καναπές μας ξεκούραζε 6-7 χρόνια τώρα. Πλησιάζει η στιγμή για το αυτόχθονο κίνημα του #κανείς_από_τους_300 !

Ετοιμάζομαι για αυτονομία.
Ετοιμάζομαι για ανεξαρτησία.
Ετοιμάζομαι για ελευθερία.
ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ!
ΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Report

What do you think?

Written by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Εδώ στου δρόμου τα μισά κατάλαβα! Κι έφτασε η ώρα να το πω, ότι είναι άλλα αυτά που αγαπώ, και γι' άλλα πράγματα γεννήθηκα! Η ζωή και η καθημερινότητα, με παρέσυρε σε μια ζωή που ποτέ δεν αγάπησα ... μα τώρα άλλαξα! Κόντρα στο ρεύμα προχωρώ... Αγαπώ, χαμογελώ, αισθάνομαι, μοιράζομαι, μετανοώ, συγχωρώ, επικοινωνώ... ΖΩ!

Comments

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Brexit …. Η μεγάλη απάτη του σιωνισμού …..

Αγρια συμπλοκή μεταξύ μεταναστών στο λιμάνι της Χίου