3 στους 4 γιατρούς και επιστήμονες αρνούνται τη χημειοθεραπεία

Έρευνα με ερωτηματολόγια και δημοσκοπήσεις εξακολουθούν να δείχνουν ότι 3 στους 4 γιατρούς και επιστήμονες αρνούνται τη χημειοθεραπεία για τον εαυτό τους, τους συγγενείς τους και τους φίλους τους, λόγω των ολέθριων επιπτώσεων της σε ολόκληρο το σώμα και το ανοσοποιητικό σύστημα και λόγω του εξαιρετικά χαμηλού ποσοστού επιτυχίας της.

Μόνο το 2 με 4% των καρκίνων ανταποκρίνονται στη χημειοθεραπεία ή αποδεικνύεται πως επεκτείνουν τη ζωή και η θεραπεία έχει παραλληλιστεί σε όλα τα επίπεδα για κάθε είδος καρκίνου.

Δημοσκοπήσεις πραγματοποιήθηκαν από καταξιωμένους επιστήμονες του Αντικαρκινικού Κέντρου McGill, από 118 ιατρούς ειδήμονες στον καρκίνο. Ζήτησαν από τους ιατρούς να φανταστούν ότι έπασχαν από καρκίνο και να επιλέξουν μεταξύ 6 διαφορετικών πειραματικών θεραπειών. Οι ιατροί όχι μόνο αρνήθηκαν τις χημικές επιλογές, αλλά είπαν ότι δε θα επιτρέψουν και σε συγγενείς τους να περάσουν από τη διαδικασία. Φυσικά, απλή λογική χρειάζεται να αντιληφθείς, ότι τα χημικά σε έναν εξασθενισμένο οργανισμό είναι θανατηφόρα!

Οι έρευνες αυτές έχουν μία βαθιά επίδραση στην κοινή γνώμη της χημειοθεραπείας, στο μεγαλύτερο μέρος των δυτικών κοινωνιών και ιδιαίτερα στις ΗΠΑ, που χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο περισσότερο από κάθε έθνος στον κόσμο. Η έλλειψη εμπιστοσύνης από τους ιατρούς επηρεάζει αισθητά και τους ασθενείς και η στροφή προς τις φυσικές θεραπείες αυξάνεται με παρόμοιο ρυθμό, σαν τις αρχές της δεκαετίας του 1900 πριν την άνθηση των σύγχρονων μεθόδων ιατρικής, φαρμακευτικής και ακτινοβολίας.

Ένα αυξημένο επίπεδο τοξικότητας είναι το τελευταίο πράγμα που κάθε άνθρωπος χρειάζεται κατά την καταπολέμηση λοιμώξεων, ασθενειών και πνευμονίας. Οι αυτοάνοσες διαταραχές προκαλούνται κυρίως όταν οι άνθρωποι λαμβάνουν χημικές ουσίες από τρόφιμα, πόσιμο νερό, εμβόλια μολυσμένα με χημικά, τεχνητές γλυκαντικές ουσίες και από τη μόλυνση του περιβάλλοντος. Η χημειοθεραπεία, γεμίζει τον οργανισμό με τοξίνες και οι ιατροί το γνωρίζουν, αλλά επειδή η FDA αποτρέπει παράνομα ιατρούς να προτείνουν βιταμίνες, συμπληρώματα ή υπερτροφές, η χημειοθεραπεία συνεχίζει να συνιστάται.

Ο τρόπος για να νικηθεί ο καρκίνος είναι η αποτοξίνωση του σώματος και η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, δίχως να καταστρέφεται περισσότερο από τη χρήση χημικών ουσιών, στην προσπάθεια να θεραπευθεί κάποιος όργανο ή να εξαλειφθεί ένας όγκος. Για παράδειγμα εάν κάποιος ηλικιωμένος τραυματιζόταν στο δάχτυλο θα έπρεπε να βουτάει καθημερινά σε μπανιέρα με παγωμένο νερό, αναμένοντας να θεραπευτεί το δάχτυλο; Οι ιατροί γνωρίζουν πόσο παράλογη είναι η ιδεολογία της χημειοθεραπείας, αλλά όταν μία κοινωνία στηρίζει το μεγαλύτερο μέρος της θεραπείας της σε χρόνια φροντίδα, τότε οι ιατροί αναγκάζονται να σωπαίνουν ή να αλλάζουν επάγγελμα.

Η χημειοθεραπεία εμφανίζει ελάχιστη επιτυχία σε κοινούς συμπαγείς όγκους που εμφανίζονται στο παχύ έντερο, στους πνεύμονες και στο στήθος, όπως τεκμηριώνεται την τελευταία δεκαετία, όμως με κάποιο τρόπο οι ιατροί εξακολουθούν να προωθούν τη χημεία σε μία προσπάθεια να τους εξαλείψουν απ’ αυτές τις περιοχές του σώματος. Πάντα θα κάνουν, ό,τι τους διατάζουν οι φαρμακοβιομηχανίες (άλλωστε αυτές τους πληρώνουν και είναι πάρα πολλά τα χρήματα) και οι στοές τους όπου δηλώνουν υποταγή.

Πόσο παράλογο ή σκόπιμα βλακώδες είναι το γεγονός πως παρότι που το 75% των ειδικών -που ξέρουν- αρνείται τη χημειοθεραπεία για τους ίδιους και τους συγγενείς, την ορίζουν όμως για το 75% των ασθενών τους;

Στην καλύτερη περίπτωση η χημειοθεραπεία θα πρέπει να θεωρείται ως ακραία εναλλακτική σε απέλπιδα στάδια της ασθένειας, αλλά η για πάνω από 70 έτη αλλοπαθητική ιατρική έχει διαστρεβλώσει την αντίληψη του κόσμου για την σωστή ιατρική, οπότε εάν κάποιος έχει καρκίνο και ο ιατρός πει τί πρέπει να γίνει, τότε θα πρέπει να τον ρωτήσετε αν αυτός θα έκανε το ίδιο πράγμα για τους φίλους του ή την οικογένειά του. Η ζημιά από τα χημικά είναι μεγαλύτερη απ όσο μπορούμε αν σκεφτούμε. Η Χημειοθεραπεία έχει αρνητικές επιπτώσεις στο γενετικό υλικό των επόμενων γενεών.

ΠΗΓΗ

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

11 thoughts on “3 στους 4 γιατρούς και επιστήμονες αρνούνται τη χημειοθεραπεία

  • MIKE COOPER says:

   Καρκίνους μας δίνουν μέσω αυτών που τρώμε και πίνουμε.
   Ο καρκίνος τρέφεται από τα γλυκα και καταστρέφεται από τα πικρα.
   Για να αποφύγουμε τον καρκίνο αρκεί να ακολουθήσουμε μια "αλκαLικη" δίαιτα, με ποσοστά που θα πρέπει να κυμαίνοναι μεταξύ 7 και 7.3, αλκαλικότητας.
   Αν πάρουμε έναν πινακα τροφών θα δούμε από μονοι μας τι τρόφιμα είναι λιγότερο ή περισσότερο αλκαλικά.
   Θα διαπιστώσουμε ότι τα κρέατα θα πρέπει να τα αποφεύγουμε. Τα λαχανικά, τα φρούτα και οι φρέσκοι καρποί, είναι από τις τροφές που θα πρέπει να τρώμε πιο συχνά.

   http://ellhnkaichaos.blogspot.ca/search/label/%CE%A5%CE%93%CE%95%CE%99%CE%91

   ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΑΚΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝ ΣΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΣΕΝΑ ΩΜΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

 1. Ανώνυμος says:

  Δέν πιστεύω ότι είναι 3 στούς 4 κατά τής χημειοθεραπείας………αλλά τό αντίθετο. 1 στούς 4 είναι κατά τής χημειοθεραπείας, κι αυτοί όχι στήν Ελλάδα τής πολυφαρμακίας. Ιατρικώς τό άρθρο τό βρίσκω πολύ σωστό ακόμα καί μέ τήν λογική έχει βάσεις νά στηριχθεί. Όσους γνώρισα μέ καρκίνο καί έκαναν χημειοθεραπείες, δέν ευρίσκεται κανένας έν ζωή.

 2. Ανώνυμος says:

  Είθε να βοηθήσει ο Θεός τα φάρμακα που κρύβουν να γίνουν προσβάσιμα για να σταματήσουν τα βάσανα και οι θυσίες των αρρώστων στο βωμό του χρήματος.

 3. Ανώνυμος says:

  ναι, και εγω επισης Όσους γνώρισα μέ καρκίνο καί έκαναν χημειοθεραπείες, δέν ευρίσκεται κανένας έν ζωή…..

 4. wooolf says:

  Το σύστημα δεν λειτουργεί προς την κατεύθυνση της θεραπείας, αλλά προν την δημιουργία ασθενειών. Οι λόγοι είναι πολλαπλοί.
  1. Θέλει ανθρώπους άρρωστους, για να τους ελέγχει (τι αντίσταση να προβάλλουν, οι μισοί είναι στα νοσοκομεία με βαριές αρρώστιες και οι άλλοι ρετάλια από την καταστροφική διατροφή, τις θανατηφόρες συνήθειες, κάπνισμα, καναπές, ποτά κλπ)
  2. Θέλει τους ανθρώπους φοβισμένους για την ζωή τους, για το αν θα γίνουν καλά (όλοι βλέπουν ότι κανένας δεν θεραπεύεται από ζάχαρο, καρδιά, εγκεφαλικά κλπ).
  3. Μέσω του συστήματος της αρρώστιας, τους παίρνει όλα τα λεφτά, γεμίζοντάς τους αβεβαιότητα και κρατώντας τους φτωχούς για να μπορεί και έτσι να τους κρατάει χαμηλά και να τους σέρνει όπου θέλει.

 5. Ανώνυμος says:

  simera diavasa sto rial an thimame oth einai epikidnina ta verikokoykoytsa giath exoyne dilitirio h legomeni vita 17 akoma kai ekh eftasdan gia na poylan ta koxteil toys mipos vlepoyn simadia oth arxizoyne kai penoyne dinami h antropi gia enalaktikes kaka ta cemata olh h antropi poy meta ths ejetasis poy ta apotelesmata dixnoyne provlima katafrafonte apo ekh osi antropi den perasoyne apo thn therapia toys katalavenoyne oth petajane merika korohda tha eyxomoyna o kathe antropos na eyriske thn dinami na caji enalaktikes

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *