Διαφημίσεις

Τώρα να γίνει έλεγχος πόσα έχουμε πληρώσει σε τόκους από το 1821 σε δάνεια του Ρότσιλντ! Τώρα σταματάμε να πληρώνουμε! Πεθαίνουμε για να πληρώσουμε δάνεια που δεν συμφωνήσαμε να πάρουμε ΠΟΤΕ.

Πληρώνουμε 50 δισεκατομμύρια τόκους το χρόνο! Το χρόνο ρε! Το καταλαβαίνετε; Δουλεύουμε για 2 και 3 ευρώ την ώρα για να πληρώνουμε τόκους! Και θα τα πληρώνουν και τα παιδιά μας!

32.000 ευρώ χρωστάει ο κάθε Έλληνας! Και τα νεογέννητα. Τα νεογέννητα παιδιά μας ρε χρωστάνε 32.000 ευρώ!

Δείτε εδώ το ρολόϊ

πηγη



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “1500 ευρώ τόκο το δευτερόλεπτο πληρώνει η Ελλάδα στο Ρότσιλντ και τους υπόλοιπους Εβραίους τραπεζίτες! Το ρολόϊ του εθνικού μας χρέους!”
  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΖΑΚΗ, ΤΑ ΛΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ ΗΣΟΥΝ ΙΣΩΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩ, ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΣΑΙ ΟΛΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ…… ΚΑΙ ΟΙ 300 ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ….. ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ…….ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ……ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΓΧΡΟΝΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ..!!! ΤΟΥ 21 ΑΙΩΝΑ.

  2. το ονομα ροτσαιλντ μεχρι τωρα ηταν λιγο γνωστο εγινε ομως απο καποιον που επιμενει να σωσει την ελλαδα ποιος μπορουσε να φανταστει οτι μας καταδυναστευει 140 χρονια και οτι το δανειο που μας εδωσε το εχουμε εξωφλησει πολλες φορες ελεος !!!!!!!!

  3. ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΑΝ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΑΛΑ Η ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΦΥΠΝΙΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΣΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Υποψη ο Ροτσιλτ ηρθε στην Ελλαδα με τον Οθωνα και απο τοτε ιδρυοντας την Εθνικη Τραπεζα πρωτα με τα συνεταιρακια του την Εκκλησια της Ελλαδος και εν συνεχεια την Τραπεζα της Ελλαδος ηταν αυτος που τυπωνε τη δραχμη για 200 χρονια και την δανειζε στο ελληνικο κρατος με τοκο 6% .Δηλαδη εβγαζε εγχρωμες φωτοτυπιες και τις δανειζε .στο κρατος .
    Μολις ηρθε στην Ελλαδα περιεργως ο Εβραικος πλυθυσμος στην Αθηνα αυξηθηκε ραγδαια . Ετσι φτιαξαν και την Εβραικη Συναγωγη και απο τοτε η Ελλαδα παει κατα διαβολου .
    Τα τελευταια χρονια η οικογενεια Ροτσιλτς πηρε στο τζαμπα τα χρυσορυχεια Χαλκιδικης και πηρε και 700 στρεμματα γης διπλα στην επαυλη τους στην Κερκυρα , κατι που ηταν η πρωτη αποκρατικοποιηση που εκενε το ΤΑΙΠΕΔ . Σε αυτο βοηθησε ο Εβραιος ο Δενδιας που εκλεγεται στην Κερκυρα και ο Εβραιος ο Σαμαρας (Μπεν Χιραμ ), ο αδελφος του οποιου εινει μελος του ΤΑΙΠΕΔ .
    Στους Ροτσιλτς εξοφλησαμε ενα ομολογο που εληξε περυσυ 31,5 δις .Το ομολογο αυτο το ειχε αγορασει η οπικογενεια απο την δευτερογενη αγορα ομολογων 5 δις .
    Λιγο πριν τη ληξη του ηρθε στην Ελλαδα ο Εβραιος ο Τζωρτζ Σορος και συναντησε τον Σαμαρα μη τυχον και κατι χαλασει .

  5. Οι Ροτσιλτς εχουν στη Ελλαδα πεντε καναλια . Γι αυτα λεγεται οτι ανηκουν στον Μπομπολα , στον Αλαφουζο , στο Συγκροτημα Λαμπρακη , στον Κυριακου κλπ . Ολα αυτα ειναι ψευδη .
    Τιποτε δεν εχουν αυτοι . Ολοι αυτοι ειναι αχυρανθρωποι του Ροτσιλτς .
    Επισης εχουν πεντε Εβραικα κομματα δηλαδη ΠΑΣΟΚ , ΝΔ ,ΣΥΡΙΖΑ , ΔΗΜΑΡ,ΚΚΕ .
    Υποψη οτι για την αρχηγια της ΝΔ υπηρχαν δυο υποψηφιοι . Σαμαρας και Ντορα . Και οι δυο ειναι Εβραιοι .
    Στο ΠΑΣΟΚ υπηρχαν δυο υποψηφιοι Παπανδρεου και Βενιζελος . Και οι δυο ειναι Εβραιοι .
    Στον ΣΥΡΙΖΑ υπηρχαν δυο υποψηφιοι Τσιπρας και Κουβελης .και οι δυο ειναι Εβραιοι .
    Το ΚΚΕ υποψη το ιδρυσαν Εβραιοι , οπως και καθε αλλο κομουνιστικο Κομμα . Οι Μπολσεβικοι δηλαδη ο Λενιν ,ο Σταλιν , Τροσκι και γενικα το 80% των Μπολσεβικων ηταν Εβραιοι .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek