Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:07 - 29/07/2014

Οι Εβραίοι!!!…Ελέγχουν την Τράπεζα της Ελλάδος…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

oi-evraioi-elegxoun-tin-trapeza-tis-ellados

Οι Εβραίοι!!!…Ελέγχουν την Τράπεζα της Ελλάδος…

Η Τράπεζα της Ελλάδος

Στο άρθρο 2 του καταστατικού της Τράπεζας της Ελλάδος, αναφέρονται αρμοδιότητες της:

α. Χαράσσει και ασκεί νομισματική πολιτική.

β. Ασκεί την πολιτική συναλλαγματικής ισοτιμίας.

γ. ΚΑΤΕΧΕΙ και ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ τα επίσημα συναλλαγματικά διαθέσιμα της χώρας στα οποία περιλαμβάνονται τα σε ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ διαθέσιμα της Τράπεζας Ελλάδος και του Ελληνικού Δημοσίου.

δ. Ασκεί την εποπτεία των πιστωτικών ιδρυμάτων και άλλων επιχειρήσεων …..

ε. ….

στ. Εχει το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ της εκδόσεως τραπεζικών γραματείων τα οποία κυκλοφορούν ως νόμιμο χρήμα σε όλη την Ελλάδα.

ζ. Ενεργεί ως ταμείας και εντολοδόχος του Δημοσίου.

Στο άρθρο 3, αναφέρεται ότι το κράτος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΑ.

Και τώρα η ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ:

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;;;

Είμαι σίγουρος ότι όλοι σας όπως και εγώ πρίν ψάξω το καταστατικό της, είσασταν σίγουροι ότι πρόκειται για οργανισμό του Δημοσίου, διότι θα ήταν απαράδεκτο να εμπιστευθούμε την έκδοση και έλεγχο του χρήματος στην χώρα μας σε ιδιώτη.

ΑΜ ΔΕ!

Στο τμήμα ΙΙ – άρθρο 8 αναφέρεται ότι η Τράπεζα της Ελλάδος είναι ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, και ενώ δέν αναφέρει κανέναν περιορισμό όσον αφορά στο ποσοστό κατοχής ενός φυσικού προσώπου, αναφέρει ρητά ότι το Ελληνικό Δημόσιο ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ 35%, ΔΗΛΑΔΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΙΔΙΩΤΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!!!!!!!!!!!!!!

Σας θυμίζει τίποτε αυτό;

Και βέβαια κατόπιν τούτου, είναι φυσικό να δημιουργηθούν ερωτήματα που θα έπρεπε να είχαμε κάνει προ πολλού, αλλά ντρεπόμασταν να ρωτήσουμε:

1. Πώς είναι δυνατόν μία ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ να ΚΑΤΕΧΕΙ και να ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ τα διαθέσιμα της χώρας μας;

2. Πώς είναι δυνατόν να εμπιστευθούμε τον έλεγχο όλων των υπολοίπων τραπεζών σε μία ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ;;;;

3. Τί είδους νομικό πρόσωπο είναι η Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα;

4. Τί είναι η commission?

5. Ποιοί είναι όλοι αυτοί οι τύποι στην κομισιόν που βγαίνουν και λένε μαλακίες για την χώρα μας και μας σέρνουν στο ΔΝΤ;

Ε;

Λοιπόν όσον αφορά στην κεντρική ευρωπαϊκή τράπεζα, τόσο το διοικητικό συμβούλιο, όσο και η εκτελεστική επιτροπή, αποτελούνται απο διοικητές κεντρικών ευρωπαϊκών τραπεζών, άρα οι ίδιοι τύποι που διοικούν τις “Εθνικές” κεντρικές κρατικές τράπεζες που όπως είπαμε είναι ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ!!!

Οσον αφορά στο ποιοί καθορίζουν τις μοίρες μας, την ερώτηση αυτή έχει θέσει και ο φίλος μας ο βρετανός ευρωβουλευτής FARAGE (ο Θεός να τον έχει καλά) στον μή δημοκρατικά εκλεγμένο Πρόεδρο της ΕΕ κο ΒΑΝ ΡΟΥΜΠΟΪ.

Ποιοί είναι όλοι αυτοί οι τύποι και ποιός αποφάσισε για όλα αυτά;;;

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ. ΜΟΝΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ.
… ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ (καμπαλά) ΕΒΡΑΙΟΙ!!! (Rothschilds and jews…)

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

makeleio.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

  1. Ανώνυμος 07/29/2014 @ 11:36 ΠΜ

    Τι μας λες….δεν το ξεραμε.Εγω θα ελεγα να αλλαξει και η ονομασια και απο τραπεζα της ελλαδος που δεν ειναι…να γινει τραπεζα του ροτσαιλντ

  2. Ανώνυμος 07/29/2014 @ 1:11 ΜΜ

    ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1841 ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΝΤ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΝΟΜΙΖΩ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ ΒΓΑΛΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ NATIONAL BANK ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ..

    • Ανώνυμος 07/29/2014 @ 2:06 ΜΜ

      Άλλη είναι η Τράπεζα της Ελλάδος ( ΤτΕ, Κεντρική Τράπεζα), στην οποία εντάσσεται & το ΙΕΤΑ (Ίδρυμα Εκτυπώσεως Τραπεζογραμματείων & Αξιών)

      & άλλη είναι η Εθνική Τράπεζα (ΕΤ, Νational Bank), της οποίας μεγαλομέτοχος είναι & η Εκκλησία της Ελλάδος, που την …στεγάζει κι` όλας.

      art

  3. Ανώνυμος 07/29/2014 @ 2:25 ΜΜ

    Το 35% είναι στα χέρια των ΕΛ. Το υπόλοιπο 65% το κατέχουν νεφελίμ και τα αποθεματικά του χρυσού είναι καλά φυλαγμένα στα έγκατα της κοίλης γης.

  4. Ανώνυμος 07/29/2014 @ 3:24 ΜΜ

    ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΚΡΑΤΟΣ…ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΤΩΣΑΜΕ.

  5. Ανώνυμος 07/29/2014 @ 3:28 ΜΜ

    ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΝΩΤΟΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ Η ΤΡΑΠΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑ'Ι'ΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ!!!
    ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!!! ΓΙΑΤΙ??? ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΚΑΙΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΝΩΤΟΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΚΟΙ.
    ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ, ΑΝ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙΣ 1.000 ΕΥΡΩ ΠΧ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟ 1.000 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΑΜΑΡΤΙΑ -ΚΛΕΨΙΑ.

    ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΧΥΡΗ ΝΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΑΜΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ-ΓΙΑΧΒΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ!!

    ΝΙΚΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ

  6. Γιαγγος Π. 07/29/2014 @ 3:55 ΜΜ

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ.ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΝΕΟ!!!!

  7. Ανώνυμος 07/29/2014 @ 4:26 ΜΜ

    Ε και;;;;; Ας ήταν και Μουσουλμάνοι… Βουδιστές… Ινδουιστές… Τραγουδηστές … Άθεοι… Χριστιανοί Ορθόδωξοι ή Καθολικοί κ.ο.κ.

    Το χειρότερο είναι, ότι ΕΛΕΓΧΟΥΝ και το άλλο 35%… το οποίο ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ από "Έλληνες" προδότες!!! (ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ Ε; )

    Ελευθέριος Νους

  8. Ανώνυμος 07/29/2014 @ 5:46 ΜΜ

    Καλά τι ψέματα είναι αυτά που λες ρε παιδί μου. Σε λίγο θα μας πεις ότι οι Σαμαράς -Βενιζέλος δεν κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για την Ελλάδα και ότι ο Γ.Α.Π ήταν προδότης. Τς τς τς ψέματα.. ψέματα…

  9. μπλακ-αης 07/29/2014 @ 8:38 ΜΜ

    ελλειψει σχετικου αρθρου θελω να μου επιτραπει να χωσω εδω μεσα ενα σχολιασμο σχετικα με αυτους που μας εξουσιαζουν…

    εχετε παρει ειδηση οποσο γρηγωρα αλλαξε η μουρη της ΒΟΥΛΤΕΨΗ;;
    μολις βοολευτικε εχασε την ανθρωπινη ευαισθησια στην εκφραση του προωπου της και μετεξελιχθηκε σε …αλογομουρι!!!!

    ισως απο τα πολλα ψεματα που λεει…ισως απο τις πολλες κακιες που εκφραζει κατα των συμπολιτων της…ισως απο τον διχασμο του πνευματος και του συναισθηματος …

    ας μας βαλει καποιος τις φωτο της διπλα-διπλα το πριν υπουργιλικκι και το μετα κολαουζος του Σαμαροβενιζελου….

    και θα δειτε τι εννοω …αλογομουριιιιιι…η κορη του αριστερου Βουλτεψη!!!!

    το ιδιο συμβαινει και με τον σαλταρισμενο Γεωργιαδη αλλα και τον χυδαιο Βοριδη….

    ωωωω! Συμπαν….τι αλλο επιφυλασσεις για την ΕΛΛΑΣ
    μετα απο τον Πρωθυπουργο ….σαμαρα!!! τον πρωθυπουργευων…. Βενιζελο!!!!
    και τον διαφημηστη πολιτικο συντονιστη…Καατζαφερτα!!!! και τους υπουργους γυιους και κορες πατεραδων πρωην υπουργων….
    ποσο χαμηλα θα ξεπεσει ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ακομη με αυτους…

    εμεις ομως μπορουμε να τους διωξουμε εαν αποτυχουν στα σχεδια τους
    γιαυτο
    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ

    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ

    ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ελληνικες ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ

    αφου μας ξεφτυλισαν την Δημοκρατια και την ψηφο μας….
    τους σπρωχνουμε στον γκρεμμο !!!!
    που ετοιμασαν για εμας…..

    μπλακ-αης

  10. Ανώνυμος 07/29/2014 @ 10:46 ΜΜ

    σωστος……..

  11. ΠΥΡΙΦΛΕΓΕΘΩΝ 08/01/2014 @ 10:22 ΠΜ

    ΒΡΕ ΜΑΥΡΕ ΠΑΓΕ, ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΣΚΑΣΙΛΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ!!! ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ.. ΕΣΥ, ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ… ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ… ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ(ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ…ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΛΕΞΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ??? ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΛΩΝ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΕΒΡΑΙΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.. ΑΠΟ ΡΑΛΛΗ ΜΕΧΡΙ ΔΙΑΜΑΝΤΟΛΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΕ… ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΛΙΝΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ… ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΕΚΦΡΑΣΗ "ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ" ΑΝΤΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ," ΤΟΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΕΥΩΝ" ΑΝΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΕΥΟΝΤΑ.. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΑΔΑΡΙΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ… ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΑΝ, ΕΤΣΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ

  12. Ανώνυμος 12/26/2014 @ 3:47 ΜΜ

    ωραιες κωτσιδες ε κοριτσια…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*