Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:20 - 11/05/2013

“ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ: ΘΟΛΩΣΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ”. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Γράφει και αποκαλύπτει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος.
Μετά την πολύ μεγάλη έκταση που πήρε και τον θόρυβο που δημιούργησε ο σχολιασμός μου στο άρθρο του Τρύφωνα Τιπούρτη, από το Epirus Ellas για το περίφημο έμβρυο, κλήθηκα από το ASTRA TV και τον δημοσιογράφο Βασίλη Μπαντίδη να συμμετάσχω στην εκπομπή του “Κώδικας Μυστηρίου” την Τετάρτη 23/1, για να εξηγήσω όλα αυτά τα συνταρακτικά που ανέφερα στο σχόλιό μου για την επιχείρηση “ΟΜΙΧΛΟΠΑΓΙΔΑ”…

Ήταν όμως πολύ μεγάλη η “ΒΟΜΒΑ” των αποκαλύψεων που κρατούσα στα χέρια μου και ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπαντίδης “φοβήθηκε” να αποκαλύψει την ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Χαρακτηριστικός ο διάλογος που ακολούθησε μόλις είδε τα στοιχεία….

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Δηλαδή δεν αστειευόσουν όταν έλεγες στο σχόλιο ότι αυτή η αποκάλυψη θα ρίξει την κυβέρνηση.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ποτέ δεν υπερβάλλω και δεν αστειεύομαι με τόσο σοβαρά θέματα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Δεν φοβάσαι;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Τί να φοβηθώ βρε Βασίλη. Ό,τι κάνεις στη ζωή έχει μια επικινδυνότητα. Θα έπρεπε να φοβάμαι και να οδηγώ, για να μην “φύγω” από κανένα τροχαίο.

Τα στοιχεία που κρατούσα στα χέρια μου και παρουσίασα ήταν ένα USB stick που περιείχε 180 επιλεγμένες εγκαταστάσεις ΣΕ ΞΗΡΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ, στην ελληνική επικράτεια. ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΙΧΜΗΣ εκπομπής χημικών αερίων στην ατμόσφαιρα με τη μορφή νεφών. (τα ”σύννεφα” που βλέπετε να δημιουργούνται στα 1000 έως 1500 μέτρα, δεν είναι σύννεφα. ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΗ ΣΚΟΝΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ).

Τα στοιχεία έδειχναν εικόνες των εγκαταστάσεων σε περιοχές της Ελλάδος με συγκεκριμένες συντεταγμένες, για να είναι δυνατή η στοχοποίηση και η αναγνώρισή τους από ελικόπτερα του ελληνικού στρατού, διότι μόνο από αέρος αναγνωρίζονται. ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ, ΟΥΤΕ ΔΥΟ, ΑΛΛΑ 180 επιλεγμένες από τις 300 και πλέον που υπάρχουν καταγεγραμμένες στις ορεινές περιοχές της Ελλάδος.
Έχουν ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΚΡΥΦΑ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ KΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ για να εγκαταστήσουν ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΗΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
Σας ομιλώ μετά λόγου γνώσεως, ότι με αυτά τα στοιχεία στα χέρια ενός έμπειρου, έντιμου και μαχητικού δημοσιογράφου, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ 24 ΩΡΕΣ ΖΩΗΣ.
ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ότι η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ έχει προδώσει τη χώρα ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ να ενεργήσουν οι άλλες εξουσίες για να ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ.

Πρώτον η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ να ενεργήσει άμεσα κατά των ”αγνώστου προελεύσεως” χημικών εγκαταστάσεων στα ορεινά της χώρας (χωρίς να περιμένει εντολές από τους προδότες πολιτικούς) και δεύτερον η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ να ενεργήσει άμεσα ΔΙΑΤΑΖΟΝΤΑΣ την ΣΥΛΛΗΨΗ των προδοτών, ΓΙΑΤΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ.

ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ότι οι μέρες των προδοτών είναι λίγες. Ηδη βρίσκομαι σε αναζήτηση έντιμου και μαχητικού δημοσιογράφου, που δεν φοβάται τις αποκαλύψεις και έχω καταθέσει τα αποδεικτικά στοιχεία, ενημερώνοντας δύο αντιστρατήγους ε.α. των ειδικών δυνάμεων και των τεθωρακισμένων που ανήκουν σε υγειή πολιτικό χώρο, καθώς και σε ΙΚΑΝΌ αριθμό εν ενεργεία υψηλόβαθμων αξιωματικών.

Τα στοιχεία επίσης ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ Η ΙΕΡΑΡΧΗ, που επιθυμεί να τα αξιοποιήσει.
Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΡΟΔΟΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ. ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

  1. Ανώνυμος 05/11/2013 @ 12:52 ΜΜ

    ΛΕΣ….Ηδη βρίσκομαι σε αναζήτηση έντιμου και μαχητικού δημοσιογράφου, που δεν φοβάται τις αποκαλύψεις και έχω καταθέσει τα αποδεικτικά στοιχεία, ενημερώνοντας δύο αντιστρατήγους ε.α. των ειδικών δυνάμεων και των τεθωρακισμένων που ανήκουν σε υγειή πολιτικό χώρο, καθώς και σε ΙΚΑΝΌ αριθμό εν ενεργεία υψηλόβαθμων ……ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΑΩ…..ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ?…..ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ……ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ…..ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ?…..ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ……..ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ…..ΠΟΥ ΖΕΙΣ?…..ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ…….ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΑΜΑ ΣΕ ΠΩ ΣΤΟΚΟ?….ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ….ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΠΟΥ ΛΕΣ…..ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΟΥΛ…..ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΣΠΡΗ ΣΚΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΚΟΣ…..ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΩ ΡΕ ΦΙΛΕ….ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΣΤΟΚΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ….ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  2. Ανώνυμος 05/11/2013 @ 3:34 ΜΜ

    Ευχομαι μέσα από τη καρδιά μου να το κάνεις αυτό και επιτέλους να ξυπνησουμαι,και μετά να αφήσουν τους προδότες στα χέρια του λαού να δεις τι θα πάθουν.Εγώ θα ήθελα αυτόν τον μαιντανο το Γεωργιάδη να του πω δύο κουβέντες ξέρεις φιλικά!

  3. Ανώνυμος 05/11/2013 @ 4:23 ΜΜ

    Στόκος: Ευτελές δομικό υλικό που χρησιμοποιηθέν πολλάκις και πολλαπλώς εις τα οικοδομάς ως πρώτον επίχρισμα επί σοβά, αλλά και υλικό άτινο απαντάται μεταφορικώς εντός της κρανιακής κοιλότητος.Κατά την γνώμιν μου θα ηδύνατο να χρησιμοποιθούν άλλες μεταφορικού είδους εκφράσεις όπως: UHU, που είναι ένα ευγενές και ακριβό γερμανικό προϊόν και κολλάει τα τάχιστα..

    Simplicissimus

    Υ.Γ Μας έχεις πεθάνει με τους στόκους σου ρε φίλε!! Όλοι στόκοι πιά είναι για σένα μηδενός εξαιρουμένου…
    Ρε μπάς και είσαι σοβατζής;;;;

  4. οταν λεει θελει εναν δημοσιογραφο τι εννοει;; πρεπει να εχει τελειωσει σχολη ΜΜΕ; αν ειναι να τα δωσει σε μενα τα στοιχεια να τα δημοσιευσω στο μπλογκ μου. ή γιατι δεν ανοιγει ενα μπλογκ να τα δημοσιευσει ο ιδιος; αν θελει τα δημοσιευω και γω!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!

  5. Ανώνυμος 05/11/2013 @ 9:09 ΜΜ

    ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΤΟΚΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΩΜΟΔΗΣΕΙ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕΙΟΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΓΕΛΑΚΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΧΝΕΙ ΨΥΧΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ.ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ

  6. Μια ερωτηση..
    Για ποιο λογο δεν διαρεεις τις πληροφοριες μεσω ιντερνετ οπου αν παρει διαστασεις δεν θα μπορει να το μαζεψει κανενας;
    Τι περισσοτερο θα σου προσεφερε ενας δημοσιογραφος ενος επαρχιωτικου καναλιου απο τους μεγαλους ειδησεογραφικους ιστοτοπους;
    Αν εχεις στοιχεια δειξτα σε ολους και οχι σε δηθεν αδεκαστους δικαστες και ακομματιστους στρατιωτικους ε.α.

  7. Ανώνυμος 05/12/2013 @ 1:50 ΠΜ

    ΣΤΟΚΕ 12:09…..ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ….ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ…..ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΙ ΦΟΡΑ ΧΕ ΧΕ

  8. Ανώνυμος 05/12/2013 @ 7:00 ΠΜ

    aerologies giati den eine jekatharos …thn mia mas lei den fovate kai me to amaji poy kani volta mpori na skotothi kai thn ali cilizi ths maimoys ton kolo.. kati tetioys ama exoyme tha pame mprosta ??? na min asxoliste an den mporite na teliosete mia doylia apo aerologies eimaste gemato .,

  9. Ανώνυμος 05/15/2013 @ 7:11 ΠΜ

    ΤΑ @ΡΧΙΔΙ@ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΟΥΝ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΦΥΠΝΗΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΠΝΩΤΙΣΤΗΣ ΔΕ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ

  10. Ανώνυμος 05/15/2013 @ 1:17 ΜΜ

    Τίποτα δε μας πιάνει, όντως.. Τι να μας πουν οι σκόνες καταστολής μετά από τόσες & τόσες καρτέλες χαπιών βαρβιτουρικών & ψυχοφαρμάκων που έχουμε πάρει σε συνδιασμό με βαριά καπνά & αλκοόλ… Εμείς οι Έλληνοι ντοπαριστήκαμε από τα γεννοφάσκια μας μια και καλή όπως ο Οβελίξ, όταν μας βούτηξε στην κολυμπίθρα κάποιος τρελός παππάς & μας βάφτισε εις το όνομα Του Πατρός & Του Υιού & του Αγίου Πνεύματος Αμήν!!!

    ICEAMENOS 21

  11. Ανώνυμος 05/21/2013 @ 7:51 ΠΜ

    Εξού και οι "ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ" οι Συριζαίοι!! Κι έλεγα και εγώ, δεν μπορεί κάτι λειτουργεί ανάποδα στον εγκέφαλο τους. Αλλά να, τώρα έχω την απάντηση.

    Εγώ δε νιώθω καμιά απολύτως θολούρα (δεν ξέρω τι μαλακιες λέει ο τύπος) ξέρω πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει, το ξέρω από την πρώτη μέρα γιατί φρόντισα και έψαξα και διάβασα το πρώτο μνημόνιο που υπογράφηκε, ξέρω ποιοί κυβερνάνε γιατί στα νιάτα μου είχα ασχοληθεί με τα πολιτικά, επειδή ακριβώς ξέρω ποιοί είναι αυτοί που απαρτίζουν τον πολιτικό θίασο στην Ελλάδα ήμουνα και σίγουρος για τις όποιες δυσάρεστες εξελίξεις πριν από χρόνια (χωρίς όμως να μπορώ να φανταστώ τέτοιου μεγέθους εθνική προδοσία) και αντιδρώ καθημερινά στα μικρά και τα μεγάλα όπου και όπως μπορώ και μου επιτρέπουν οι δυνάμεις μου (οικονομικές για δικαστήρια, ψυχολογικές, κ.λ.π.)
    Επιπλέον εγώ δεν έχω τσιμπήσει ούτε με τις θρησκείες.
    Πιστεύω (και γνωρίζω κιόλας) ότι υπάρχουν πάρα πολλοί σαν εμένα (δυστυχώς όχι η πλειοψηφία) και άρα ή μας λέει παπαριές ο τύπος παραπάνω ή για κάποιο λόγο, μερικούς δε μας "πιάνει" η ….. θολούρα!!!! Και αν όλοι εμείς που σκεφτόμαστε ακριβώς όπως εγώ μπορούσαμε να μαζευτούμε και να οργανωθούμε θα είχαμε προχωρήσει και παρακάτω σε μεγαλύτερες αντιδράσεις και αποτελέσματα.

    ΚΑΜΙΑ ΘΟΛΟΥΡΑ ΛΟΙΠΟΝ. ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ Σ' ΑΥΤΟ.

    Όποιος αισθάνεται θολωμένος να πάει να ριξει κρύο νερό στη μούρη του και θα συνέλθει

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*