Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:59 - 03/06/2015

Όχι δεν μας ψεκάζουν!!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

iplani



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Ανώνυμος 06/03/2015 @ 11:57 ΠΜ

    Κατα την γνωμη μου θεωρω πως και οι δυο αποψεις ειναι σωστες,ομως το θεμα με τους αεροψεκασμους φτανει σε υπερβολικο βαθμο,οταν μου λεει ο φιλος μου,καθως περπαταμε,οτι μας ψεκαζουν,επειδη βλεπει στον ουρανο ενα αεροπλανο(αντε δυο) μοναχα με μια ασπρη λωριδα απο πισω.Σε αυτην την περιπτωση αντιπαρατιθεμαι και θεωρω πως οι πιθανοτητες να ισχυει αυτο που λεει ο αρθρογραφος στο βιντεο ειναι περισσοτερες και η αποψη του δεν βασιζεται σε θεωριες περι επιστημονικης φαντασιας.

  2. Ανώνυμος 06/03/2015 @ 11:59 ΠΜ

    Συγνωμη για την διπλη δημοσιευση……..

  3. ΠΑΛΑΙΧΘΩΝ 06/03/2015 @ 2:33 ΜΜ

    …..”1oν εκει που ξαφνικα σταματαει να αφινει ιχνη το αεροπλανο , απλα ο πιλοτος σταματησε να παταει το γκαζι, εβαλε ¨νεκρα¨ που λεμε,(..οποτε δεν καιει καυσιμα με νερο) κι αφησε το αεροπλανο να τσουλαει……! παει αυτο. 2ον η διαφορα θερμοκρασιας βεβαιως και προκαλει αυτα τα ιχνη….. παντοτε υπηρχαν και παντα τα βλεπαμε…. και μετα απο 2-3 λεπτα εξαφανιζοταν…(?) τωρα, γιατι σημερα δεν εξαφανιζονται? μαλλον το νερο στους κινητηρες ειναι μολυσμενο… η μπορει να αφηνουν ιχνη οπως ο κοντορεβιθουλης (στο γνωστο παραμυθι ) για να μην χασουμε αλλο αεροπανο (..βλεπε malaisian…)!! η , τελος, απλα χρειαζονται ΚΤΕΟ τα αεροπλανα και ..παει κι αυτοοο….!! Τωρα γιατι ενω (παρα πολλες φορες..) δεν βλεπεις συνεφα στον ουρανο, κι ο ηλιος ειναι θαμπος σαν να εχεις τραβηξει κουρτινα…δεν ξερω…!! λες ρε συνομοσιολογε να ψεκαζουν και την νυχτα….!?!?! Ναι, σε λιγο θα μας πεις οτι εχει σχεση ΚΑΙ με το ,πως το λενε μωρε, τοο HAARP , νομιζω..!? με σεισμους και πλημμηρες και αλλα τετοια γραφικα… ξερω , ξερω…” ειπε η Σκια και γυρησε, κοιταξε τις Α-νοες μορφες που θυμηζαν ανθρωπους και αφου ξεκινησε να γελαει επιδηκτικα και ειρωνικα , ακολουθησαν και οι μορφες, να χλευαζουν την αληθεια. Αλλα ρε γαμωτο, πολυ ευκολα τα καταφερε η Σκια…

  4. για να μας αρωστησουν,το κανουν πολυ ευκολα μεσω της τηλεορασης,των φαρμακων,των ναρκωτικων,του ποτου,του τσιγαρου….το μονο που σκεφτομαι,οτι μπορει να πετυχαινουν,ειναι οτι σου κοβουν τη βιταμινη d και γενικα το φως του ηλιου.αυτο εχει πολλες συνεπειες και για εμας αλλα και για τα φυτα.Αλλα και παλι,εαν δεν εχουμε Δ,αρρωσταινουμε…αρα καταληγουμε στη αρχη..γιατι να χαλανε τοσα εκατομμυρια,αφου μας αρρωσταινουν με 1.000 αλλους τροπους;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*