Διαφημίσεις

Οι ισλαμιστές στην Αίγυπτο καίνε εκκλησίες χωρίς σταματημό, δείχνοντας με τον πλέον εμφανή τρόπο την σφοδρή επιθυμία τους για την βίαιη επικράτηση του Ισλάμ στην Αίγυπτο αλλά και σε ολόκληρη την Μεσόγειο. Αυτοί που τους ξεσήκωσαν και τώρα ετοιμάζονται να επέμβουν, πάντα για το καλό της «δημοκρατίας», τους βάζουν να φωτογραφίζονται παριστάνοντας τους τραυματισμένους.

Ο δυτικός τύπος σύσσωμος ασκεί, υποτίθεται, πίεση στους Αμερικανούς για να επέμβουν υπό την αιγίδα του «αντικειμενικού» Ο.Η.Ε. Παρακαλούν δηλαδή οι πλήρως «ελεγχόμενες» εφημερίδες το «κράτος της ελευθερίας» να παρέμβει για χάρη της «ειρήνης», προκειμένου να σταματήσει η αιματοχυσία που η ίδια η Δύση προκάλεσε σε χώρες της Μεσογείου. Την ίδια ώρα το «διεφθαρμένο» Βατικανό ζητά κι αυτό ειρήνη με τους σφαγείς σουνίτες, ενώ η Τουρκία αντιδρά κι αυτή υπέρ των ισλαμιστών, αφού στην Άγκυρα γνωρίζουν πολύ καλά πως ένα αντίστοιχο με την Αίγυπτο «μπάχαλο» δεν απέχει πολύ από την ήδη ταραγμένη επικράτειά τους.

Υποκρισία, υποχθόνια συμφέροντα και ένα σκηνικό καλοστημένο με μια κοινή γνώμη να παρακολουθεί αποχαυνωμένη τα γεγονότα. Βλέποντας το βίντεο με τις πόζες των εξαιρετικά ταλαντούχων ισλαμιστών-«ηθοποιών», φέρνουμε στο μυαλό μας την εικόνα της «παγκόσμιας μάζας». Πόσο ταραμά έχει μασήσει άραγε αυτή η κατσίκα; Πόση προπαγάνδα έχει δεχθεί ο «παγκόσμιος λαός»; Πόσες απόψεις έχουν επηρεάσει και επηρεάζουν ακόμα τα μεγάλα ΜΜΕ ανά τον πλανήτη;

Η απάντηση είναι της συντριπτικής πλειοψηφίας, πάνω στην οποία πατάει το «κατεστημένο» για να διατηρεί το παρόν σκηνικό παραλογισμού. Αυτή η πλειοψηφία θα παρακαλάει, όπως οι εφημερίδες που την κατευθύνουν, για την επιτακτική ανάγκη επιβολής του παγκόσμιου κράτους, καθώς κανείς δεν θα αντέχει την «στημένη» αιματοχυσία που αδίστακτα προκαλούν οι «πρεσβευτές τους χάους» και οι λάτρεις της επικράτησης του απόλυτου μεσαίωνα στον πλανήτη μας.

Χωρίς την σιωπηλή συγκατάβαση των λαών, οι παγκοσμιοποιητές δεν θα μπορούσαν να πετύχουν τίποτα. Όσο για τους πολιτικούς είναι ανύπαρκτοι και ασχολούνται με τις θεωρίες που απορρέουν από τα κέντρα αποφάσεων, στα οποία δηλώνουν υποταγή μέσω της στάσης τους. Υπάρχουν και λίγοι που τουλάχιστον δουλεύουν, για να μην είμαστε άδικοι, μη μπορώντας ωστόσο να αποδεχθούν την ύπαρξη παγκόσμιου σχεδίου υποδούλωσης των κρατών. Θεωρούν ότι όλα κυλούν γραμμικά βάσει αυθόρμητης εξέλιξης.

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν προχωράμε κανονικά στις εξελίξεις με λίγους «γραφικούς» να γνωρίζουν πραγματικά τι συμβαίνει στα παρασκήνια της παγκόσμιας διαπλοκής. Να είστε βέβαιοι όμως πως αυτοί οι λίγοι θα ενημερώνουν αργότερα τους πολλούς «γνωστικούς», οι οποίοι θα βρεθούν προ πολλών εκπλήξεων…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “Όταν οι «γραφικοί» θα ενημερώνουν τους «γνωστικούς»”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *