Διαφημίσεις

,…αρχίζει η μεγάλη πτώση της χώρας που αυτό συμβαίνει! Περίμενα με τον ίδιο τρόπο να γίνει στην Ελλάδα , δεν προνόησα να δω το σχέδιο με αυτό το τρόπο να εξελίσσεται ,αν και είναι καιρό γνωστό ότι η παγκόσμια τάξη θέλει να σπάσει σε κρατίδια την Τουρκία!

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ http://www.truthinsideofyou.org/2013/06/09/turkish-football-fans-join-demonstrators-u-n-i-t-e-d/

….Τώρα τι σημαίνει αυτό για εμάς ? ….Πάλι γραφικός …πάλι τρελός … ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ !!! ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ !! ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ !!! Και αν δεν προλαβαίνεις ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ !! ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ !! ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ!! Όταν όλα ξεκινήσουν …ξεκινάς και εσύ την εκπαίδευση των νέων σε νέες αξίες,νέους νόμους ,νέα στάση!!! , τα παιδιά είναι το μέλλον και δεν πρέπει να ξεχάσουν …δεν πρέπει να χάσουν το δρόμο του αύριο!!

Τα υπόλοιπα είναι ήδη γνωστά , πως που, τι ..όλα θα γίνουν αυτόματα σαν ρολόι!!

Κάποιοι με ονόμασαν φοβικο ,κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι μιλάω μόνο με το σκεπτικό της αγάπης ,κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι όλα όσα κάνω είναι για να κερδίσω αύριο το δικό μου μαντρί!

Υπάρχει μια θεωρεία στα μαθηματικά πιθανοτήτων ,ένας Έλληνας συγγραφέας έχει βγάλει ένα βιβλίο με τον όνομα Η κυριαρχία των πρώτων ….εκεί εξηγεί με μεγάλη μαεστρία το φαινόμενο της της επανάληψης μέσα στο χάος των πιθανοτήτων …από τους κυρίαρχους πρώτους αριθμούς! Αυτοί που βγήκαν πρώτοι σε ένα πείραμα -γεγονός έχουν την αιώνια τάση να υπερισχύουν!! Σκέψου λοιπόν γιατί μιλάω για αγάπη η αν είμαι φοβικός όταν γνωρίζω πολύ καλά ότι σε αυτό το “πεδίο” που γράφτηκε με τους ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ …. Η επανάληψη είναι κανόνας!!

Αν νικησες πριν ..αν το αποτέλεσμα ήταν 1 πριν 4329 χρόνια ..και αυτό έχει κάνει αέναους κύκλους …τότε όσο υπάρχει καταμέτρησή …το ΕΝΑ τείνει προς την απόλυτη ΣΙΓΟΥΡΙΑ….Η ΝΙΚΗ ΤΕΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ!

Προετοιμασου για ΣΕΝΑ ώστε να μπορείς να γευθείς την αίσθηση του νικητή!! Μείνε εδώ ..που είναι το μεγάλο ΜΑΤΣ ….με αυτόν που έφτιαξε το πεδίο …άλλα εκανε το λαθος να βαλει μέσα στον αλγοριθμο του τους Ελληνες!

Οι Παρατηρητες είναι ήδη ολοι μαζεμενοι….Οι Αυπνοι το ίδιο… αντιπαλη ζευση σε νέα πεδια ……ο χρονος περιμενει …. η ΣΦΡΑΓΙΔΑ είναι εδώ … Καπου αναμεσα στην παλια αγκυρα …καπου μεσα στην καινουργια ….Παιζοντας αναμεσα σε δυο καθρεφτες ….Εδωσα μια μαχη για ΣΕΝΑ ….Για να σε κανω να δεις με τα ματια του παρελθοντος , να σε κάνω να θυμηθεις !! ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΕΓΙΝΕ . ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ !!

Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ …..

STRANGER …. Ετοιμος να αλλαξω για τριτη φορα !!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

26 σχόλια στο “Όταν και οι οπαδοί ενώνονται και ετοιμάζονται να βγάλουν αλλού την δύναμη τους τότε….”
  1. ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ , ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ…ΚΙ ΕΔΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ-ΑΝ ΠΡΟΛΛΑΒΟΥΝ-ΜΕ -ΙΔΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ . ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ , ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΟΙ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΓΕΜΙΣΑΝ , ΛΙΓΟ ΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ…Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 1 . ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ .

  2. Ποτέ δεν μου "άρεσε" η Αποκάλυψη του Ιωάννη…γιατί πρέπει να έίσαι "μεγάλο" μυαλό,για να πιάσεις το νόημα και το τι μέλει γενέσθαι..Είμαστε κοινοί άνθρωποι,με κοινό νού!!

    Θέλεις να πείς κάτι..θέλεις να βοηθήσεις κάποιον..θέλεις να συμβουλέψεις κάποιον..κάνε το απλά και δυνατά!!! Αστον μετά,να κάνει ότι νομίζει,ότι πιστεύει..
    Αλλιώς δεν έχει νόημα…γιατί τίποτα δεν γίνεται αντιληπτό!!

  3. Αυτος που εφτιαξε το πεδιο,εβαλε τον ελληνα στον αλγοριθμο ή καποιος αλλος εβαλε τον ελληνα εκει;
    Οι παρατηρητες ως ποτε θα παρατηρουν;
    Απαντησε και σε κανα σχολιο…

  4. Stranger θέλει πολύ χρόνο ακόμα να ολοκληρωθούν τα νέα δεδομένα. Μπορεί να ξεκίνησαν – ξεκινούν τώρα αλλά έχουμε μέλλον μπροστά μας. Θα ρθουν και στιγμές που όλα θα φαίνονται μαύρα. Σ' αυτές να εστιάσεις, να πεις ότι πρόσκαιρα θα φαίνονται όλα σκοτεινά, όπως το καλοκαιρινό σύννεφο που κρύβει λίγο τον ήλιο αλλά πολύ σύντομα αποκαλύπτεται ξανά.

  5. 5.42 κανεις λαθος φιλε μου να πιστευεις οτι ξεκιναει "το εργο" τωρα και οτι εχουμε μελλον και κατα συνεπεια εχουμε χρονο…αυτο το σκεπτικο της αναβολης και της προθεσμιας ειναι κομματι του "εργου" . Ουτε χρονο εχουμε , ουτε καλοκαιρι ειναι . Ειμαστε μεσα στην καρδια του χειμωνα μη σε ξεγελα ο ηλιος που βγαινει που και που . Αλλωστε , ο ηλιος κανει τη δουλεια του και εκπληρωνει το σκοπο του , εμεις; " ΓΡΗΓΟΡΗΤΕ ΗΓΓΗΚΕΝ Η ΩΡΑ…" ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ .

  6. Νομίζω είναι θέμα χρόνου να πέσει ο ερντογάν stranger…..φαντάζομαι το ξέρεις και εσύ….νομίζω πρέπει να γίνει το ίδιο και στις ελληνικές ομάδες…..ολυμπιακός ,πάοκ ,πάο ,άρης ,άεκ…..αν σκεφτούμε λίγο το πρόβλημα που έχουν οι έλληνες ,είναι ότι δεν είμαστε οργανωμένοι…..με τις ομάδες όπως και να το κάνουμε θα υπάρχει μία βάση ανθρώπων κλπ…..όπου πιο εύκολα θα μπορεί να γίνει η επανάσταση…..σκεφτείτε ότι στην αθήνα θα κατέβουν ολυμπιακοί ,παναθηναικοί και αεκτσήδες χέρι χέρι…..και στην θεσσαλονίκη παοκτσήδες ,αριανοί και ηρακλειδείς…..το σύστημα είναι τόσο έξυπνο που ελέγχει όλους τους οργανισμούς ,δημάρχους κλπ…εκτός από τους φιλάθλους των ομάδων….

  7. 2.45 MH ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ . ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΙΑΛΕΞΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ . ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ .

  8. εχεις ενα οπλο που πεταει ρεβυθια,αβραστα κατα προτιμηση
    εχεις και 5 φραγκα διαθεσιμα,λεμε τωρα
    τι κανεις,τα ριχνεις ή τ' αποθηκεις;
    τι οφειλεις;
    τι σημαινει καθηκον;:το κανω διοτι μπορω;
    τι πιπερι παςι στη σκορδαλια;

  9. Μια ερωτηση προς τον stranger αλλα και προς ολους τους αναγνωστες.Ειναι πιθανη μια προβοκατορικη εξαγωγη της κρισης της Τουρκιας στο αγαιο?Με εισβολη σε νησι της ελλαδας? Ενας δημοσιογραφος ειπε για ενδεχομενη εισβολη στη Μυτηλινη!!!!

  10. 12.59 , απο που πηγαζει η βεβαιοτητα σου πως οι οπαδοι των ομαδων δεν ελεγχονται ; Ξερεις εσυ καποια ομαδα ( οχι μονο αθλητικη ) που να μην ελεγχεται και να μην καθοδηγηται ; ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ , ΕΛΕΟΣ !!!!!

  11. Φίλε 10:59' (ο 5:42' είμαι) συμφωνώ ότι δεν έχουμε χρόνο και ότι είμαστε στην καρδιά του Χειμώνα. Μάλλον δεν έδωσα σωστά το νόημα των όσων ήθελα να εκφράσω. Το ότι τα γεγονότα θα πάρουν πολύ χρόνο μέχρι να ολοκληρωθούν δεν το είπα με την έννοια ''έλα μωρέ έχουμε χρόνο ακόμα'', ίσα ίσα θεωρώ ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΟΝΟ ΚΑΘΩΣ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ (ενώ τα ακόμα πιο σημαντικά ξεκινούν από στιγμή σε στιγμή). Η παραίνεσή μου έχει να κάνει με το ότι πολλοί Έλληνες, λόγω των χαρακτηριστικών της φυλής μας, ίσως απογοητευθούν με την πρώτη ''στραβή'', ίσως δυσανασχετήσουν με το ότι δε θα έρχεται γρήγορα το ''ποθούμενο'' και πάψουν να είναι συγκεντρωμένοι σ' αυτά που πρέπει να προσφέρουν. Κι επειδή ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ, ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.

  12. Aδελφέ 3,25 νομίζω δεν κατάλαβες τη είπα….οι ελληνικές ομάδες και ηγεσίες τους ίσως ελέγχονται……αλλά οι φίλαθλοι των ομάδων είσαι εσύ και ο κάθε έλληνας που είναι άνεργος κλπ…..όλες οι ομάδες έχουν οπαδούς ,συνδέσμους που μπορούν να οργανώσουν κάτι που δεν θα είναι στημένο όπως το κίνημα των αγανακτισμένων ,ταυτόχρονα σ'όλη την ελλάδα ,δεν λέω ότι έτσι θα σωθεί η ελλάδα…αλλά τουλάχιστον μπορεί ν'απαλαγείς από το καθεστώς αυτό….

  13. 4.18 ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ , ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΣ ΣΩΣΤΑ . ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ , ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ . ΔΥΝΑΜΗ ΑΔΕΡΦΕ . ΔΥΝΑΜΗ ΚΙ ΕΛΠΙΔΑ . ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΦΩΣ Η ΦΥΛΗ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΟ .

  14. STRAKA-STROUKAS ΜΙΛΑΕΙ.
    I ISTORIA MAS EXI DIDAXI APIRES FORES.
    I ISTORIA EPANALAMBANETE.
    APLA EPANALAMBANETE ME DIAFORERTIKO TROPO.
    I EPANALIPSI TOY XRONOY MESA STO MOTIBO MAS APEDIXE OXI MIA FORA ALA POLES FORES OTI:
    AYTI I MIKRI XORA SE MEGEFOS ALA TERASTIA SE ISTORIA.
    AYTI I EYLOGIMENI XORA.
    AYTI I IERI XORA.
    NE I ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ANTEXE OLA TA XTIPIMATA ΤΟΝ ΧΕΝΟΝ DINAMEON KE OLI TOYS ARGA I GRIGORA FAGANE TA MOUTRA TOYS.

    STRANGER (Αν νικησες πριν ..αν το αποτέλεσμα ήταν 1 πριν 4329 χρόνια ..και αυτό έχει κάνει αέναους κύκλους …τότε όσο υπάρχει καταμέτρησή …το ΕΝΑ τείνει προς την απόλυτη ΣΙΓΟΥΡΙΑ….Η ΝΙΚΗ ΤΕΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ!

    O ΕΛΛΗΝΑΣ EXI APODIXI OTI STA DISKOLA INE PANTA ENOMENOS.
    ARGA I GRIGORA TO IDIO THA SIMBI KE PALI MIN EXIS AYTAPATES.
    POLES FORES KANANE TO LATHOS NA MAS IPOTIMISOUN MA PANTA IPOLOGIZAN XORIS TON XENODOXO.

    ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    STRANGER (Προετοιμασου για ΣΕΝΑ ώστε να μπορείς να γευθείς την αίσθηση του νικητή!! Μείνε εδώ ..που είναι το μεγάλο ΜΑΤΣ ….με αυτόν που έφτιαξε το πεδίο …άλλα εκανε το λαθος να βαλει μέσα στον αλγοριθμο του τους Ελληνες!)

    ΚΕ ΜΙΝ ΧΕΧΝΑΣ ΤΗΙΜΙΣΟΥ…:

    STRAKA-STROUKAS (ESI….?)
    I AMERIKANIKI PRESBIA PROETIMAZETE.
    ESI;
    I AMERIKANIKI PRESBIA XILONI TIN PERIMETRIKI PERIFRAXI TIS POY APOTELITE EDO KE XRONIA APO MEGALA XONTRA KAGKELA POY EDO KE XRONIA TIN PROSTATEBAN APO KINITOPIISIS DIADILOSIS KE SIKONI ASPIDES PROSTASIAS APO MEGALOUS TSIMENTENIOYS TIXOYS.
    ESI TO PIRES XAMPARI;
    ESI PROETIMAZESE;
    ESI SIKONIS ASPIDA PROETIMASIS?
    ESI TI DEN KATALABENIS?
    STRANZER (Οι Παρατηρητες είναι ήδη ολοι μαζεμενοι….Οι Αυπνοι το ίδιο… αντιπαλη ζευση σε νέα πεδια ……ο χρονος περιμενει …. η ΣΦΡΑΓΙΔΑ είναι εδώ … Καπου αναμεσα στην παλια αγκυρα …καπου μεσα στην καινουργια ….Παιζοντας αναμεσα σε δυο καθρεφτες ….)

    ESI TI DEN KATALADENIS:
    STRANZER (ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΕΓΙΝΕ . ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ !!)

    Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ …..

  15. Αραγε η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ποτε θα σπασει και ποτε οι ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ θα ριχθουν στηναχη εναντια των ΑΥΠΝΩΝ…. τωρα το μερος ειναι καπως αμφυλεγωμενο αναμεσα σε δυο καθρεφτες….. εεεε εχω καποιο λαθος stranger εδω ο φιλος craven

  16. η μονάδα ειναι καταδικασμένη στην αποτυχια.Η ομάδα ποτε .οταν αποτελείται απο αξιόλογες μονάδες που συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους πολλαπλασιάζεται η δύναμη της

  17. ΜΗΠΩΣ, ΜΗΠΩΣ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΩΝ ΔΟΘΗΚΕ ΗΔΗ? ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ? ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ.
    ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΟΜΩΣ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ " ΞΕΝΟΥ ". ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΙΜΟ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗ. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΟΒΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΞΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ Θ Ε Ο. ΕΤΣΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!

  18. τι ναρκωτικα παιρνετε και γραφετε τετοιες ασυναρτησιες;
    ο αλλος απο πανω λεει να μαζευτουνε ολυμπιακοι παναθηναικοι κλπ και να κανουν επανασταση..
    Ειστε ολοι πολλοι σχετικοι με την επανασταση μπραβο..
    ευτυχως οι προγονοι μας ηταν πιο εξυπνοι απο σας…

  19. Οι Άυπνοι δεν θα παραδοθούν χωρίς μάχη. Τώρα που διαφαίνεται πιθανότητα ολικής ήττας τους γίνονται ακόμα ποιο επικίνδυνοι. Αν το ΜΑΤΣ χάνεται Θα κάψουν το γήπεδο και ας καούν και αυτοί μέσα.Οι παρατηρητές επέτρεψαν να περάσει πολύς χρόνος ώστε να αλλοτροιωθεί σοβαρά η πνευματικότητα μας. Έχουν ευθύνη για το σήμερα. Πρέπει να επέμβουν και ανορθόδοξα για να επαναφέρουν έστω μια αρχική ισορροπία που θα παίξει ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα -μαχη. Αφού οι αύπνοι δεν έχουν κανόνες γιατί οι παρατηρητές πρέπει να τους τηρούν ιδίως τώρα?
    Η κατανόση έρχεται με την μάθηση. ¨Οταν η μάχη είναι τόσο αμφίρροπη τότε θυσιάζεις λίγη γνώση ώστε περισσότεροι να κατανοήσουν την εικόνα. Αυτή την στιγμή ένας μόνο παραπάνω αφυπνισμένος μπορεί να κάνει την διαφορά. Είναι λιγότερη η νίκη αν δεν εμπνέει το ιχωρ μας.
    40400970200

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *