Διαφημίσεις

Όσο κι άν μάς κτυπάτε τόσο μάς αφυπνίζετε, σέ λίγο θά ξυπνήσει ο γίγαντας μέσα μας……Ακούτε Τρωικανοί ;;;; τραπεζίτες, ντόπιοι καί ξένοι ΕΦΙΑΛΤΕΣ ;;;; Δούλοι της Ν.Εποχής ;;;;
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ !!
ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ !!!!!
ΛΑΘΟΣ ΠΟΡΤΑ ΚΤΥΠΗΣΑΤΕ !!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ !!!!!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

21 σχόλια στο “Όσο κι άν μάς κτυπάτε τόσο μάς αφυπνίζετε, σέ λίγο θά ξυπνήσει ο γίγαντας μέσα μας. Ακούτε Τρωικανοί και νεοεποχίτες ; ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ !!”
  1. apo paraponemenos ellhn
    επανασταση ποιος θα εχει οφελος? ο λαος παντως ΟΧΙ γιατι μα απλα γιατι οταν θα γινει το μππαμ αυτοι που θα οφεληθουν ειναι ολοι αυτοι που εχουν στα χερια τους τα 1.000.000, καλασνικοφ που υπαρχουν μεσα στην ελλαδα δεν θελει πολυ σκεψη για το ποιοι τα εχουν και θα κανουν οτι γουσταρουν στα σπιτια μας και στις οικογενειες μας. για αυτο μην πεφτουμε στην παγιδα αυτων που μιλανε δηθεν για επαναστση για αλλους δουλευουν.

  2. Καλά όλα αυτά ,φτάνει να τα πιστέψουμε και να αγωνιστούμε αποφασισμένοι και οργανωμένοι,για να μη πέσουμε σε παγίδες που το σύστημα θα στήσει με τις γνωστές μεθόδους.Το μοναδικό μετερίζι αντίστασης κι ο χώρος που έχει οργάνωση,όραμα και σχέδιο για την ανοικοδόμηση της πατρίδας είναι αυτός που χτυπιέται αλύπητα,που του "κόβουν"συνεχώς τη φωνή και που είναι ο μόνος χώρος που επιδιώκει την ΕΝΟΤΗΤΑ του λαού,κόντρα στο "διαίρει και βασίλευε" των κρατούντων,συνεπής και σταθερός στις θέσεις του εδώ και πολύ καιρό.Ο χώρος αυτός φιλοδοξεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στον ξεσηκωμό που μοιραία θα έρθει και είναι το Ενιαίο Παλλαικό Μέτωπο.ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ θα θαυματουργήσουμε.Φτάνει να το θελήσουμε !

  3. Αφού αφήνεις το φόβο να σε κυριεύει και πιστεύεις όλα όσα έντεχνα διαδίδουν ,για να καλλιεργούν την ηττοπάθεια και το ραγιαδισμό,δε μπορείς να δεις"θεού πρόσωπο"και δε μπορείς να πιστέψεις στη φλόγα που πολλοί από εμάς έχουμε μέσα μας.Τι να την κάνω τη ζωή ,όταν θα είναι μια κόλαση για μένα και τα παιδιά μου,χωρίς αξιοπρέπεια κι ελπίδα;Γιατί να μην επαναστατήσω,όταν δεν έχω πια τίποτα να χάσω;Ποιος μπορεί να τα βάλει με έναν λαό αποφασισμένο και ενωμένο;Η εποχή προσφέρει για πρώτη φορά την ευκαιρία στον Ελληνικό λαό να υπάρξει ανεξάρτητος και ελεύτερος και να ανατρέψει από τα κάτω το σάπιο,προδοτικό καθεστώς που έστησαν οι ολιγάρχες από το '21,μην αφήνοντας την πατρίδα ποτέ να απελευθερωθεί…Τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία να γίνουμε όλοιένα μέτωπο ως λαός και να τελειώνουμε μ'όλους αυτούς τους καραγκιόζηδες -επαγγελματίες πολιτικούς.Άλλος δρομος δεν υπάρχει.Και σίγουρα δε θα υπάρχει αύριο Ελλάδα,αν δεν υπάρχουν σ'αυτήν γνήσιοι ΈΛΛΗΝΕΣ.

  4. χαχαχαχαχααααα μπραβο ρε παιδια το χορτο σε συνδιασμο με το blog σας κανουν θαυματα

  5. Αντί να Μ@Λ@ΚΙΖΕΣΤΕ Όλοι εδώ μέσα,δεν πάτε να ενισχύσετε όπως μπορεί ο καθένας τον Μικρό Νικόλα (όπως μπορεί ο καθένας)..Έτσι ξεκινάνε οι ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ..Με Έμπρακτη Βοήθεια στους ΣυνΑνθρώπους μας ..κι ας μην τους έχουμε γνωρίσει ΠΟΤΈ !!! Άντε Γειά !!! !!! !!!

  6. ΦΙΛΕ 10:20 Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ…

  7. Όπως θέλει ο καθείς τα βλέπει τα πράγματα,αλλά πιστεύω πως ποτέ ο Ελληνικός λαός δεν ήταν τόσο ενωμένος και αλληλέγγυος με το διπλανό του,γιατί όλοι "βράζουμε στο ίδιο καζάνι"και μάθαμε καλά ότι μας αφορά οτιδήποτε συμβαίνει στο διπλανό μας.Οι εχέφρονες π.χ ξέρουν ότι όταν ένας δημόσιος υπάλληλος απολύεται άλλοι τεσσερις στον ιδιωτικό τομέα χάνουν τη δουλειά τους.Είμαστε "καταδικασμένοι"να λειτουργήσουμε ενωτικά σαν λαός και το νιώθουμε ότι το σύστημα είναι ελεγχόμενο,κι όποιος πιστεύει στα κόμματα που το συναποτελούν εθελοτυφλεί και δε μπορεί να δει ότι η μόνη λύση είναι η ενότητα από τα κάτω και η ανατροπή…Αλλά θέλει "αρετή και τόλμη" η ελευθερία,κι όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες.

  8. To σχέδιό τους μπαίνει στην τελική του φάση αμέσως μετά τις Γερμανικές εκλογές και ακούει στο όνομα ''Ομοσπονδοποίηση της Ε.Ε.''. Το καλό είναι ότι όλοι αυτοί δεν γνωρίζουν καλά τον Έλληνα και πιστεύουν ότι αν θα μας παρουσιάσουν την Ομοσπονδοποίηση σαν λύση για να απαλλαγούμε απ' τα δεινά της κρίσης τους και των μνημονίων τους, θα ενδώσουμε. Ο Έλληνας κύριοι Ευρωπαίοι βλάκας δεν είναι. Ξέρει ότι αν ψηφίσει ναι στην Ομοσπονδοποίηση θα είναι σαν να ζητά τα σημερινά κέντρα εξουσίας που μας έφτασαν εδώ να συνεχίζουν να μας εξουσιάζουν για πάντα. Αλήθεια, αν μπούμε σε Ομοσπονδία και κάποια στιγμή δε μας αρέσει η πολιτική που εφαρμόζεται, ποιον θα ψηφίσουμε για να αλλάξει αυτή η πολιτική; Το λέω αυτό διότι σήμερα την Ελλάδα την κυβερνά η Μέρκελ η οποία εκλέγεται (και επανεκλέγεται) στη Γερμανία, αν όμως (υποθετικά) κατέβαινε σε εκλογές στην Ελλάδα δε θα έπαιρνε ούτε 0,01%. Γι' αυτό αδέρφια προσέξτε τι θα επιλέξετε όταν σας δείξουν το τυρί (υπερφαλλάγιση της κρίσης μέσω Ομοσπονδίας) αλλά θα σας κρύψουν την φάκα (οι αποφάσεις θα λαμβάνονται από κέντρα εξουσίας που δεν θα εκλέγονται – επιλέγονται απ' τον Ελληνικό λαό).

  9. ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΥΣ "ΞΥΠΝΙΟΥΣ" ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;
    ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΡΩΤΕ;
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.
    ΣΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΘΑ ΕΨΑΧΝΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΥΡΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΘΕΙ…

  10. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ "ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ" ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΕΥΡΩ. ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ Σ ΕΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ,ΑΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΥΡΩ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ.

  11. κατεβαινω τωρα κατω παω να παρω ενα μπουκαλι νερο και μια κοκα. κανει ζεστη αλλα λεω να παω στο κεντρο να ξεκινησω επανασταση. ειναι κανεις?

  12. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!! Των ΕΛΛΗΝΩΝ , οχι των ελληνοφωνων . Αυτων η βασιλεια και τα εργα οπου να ναι τελειωνουν .

  13. ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΠΑΙΔΕΣ ΠΡΙΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΜΕ Ν' ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

  14. ο ραγιας δεν ξυπνα , αυτη ειναι η πικρη αληθεια.
    τι αλλο δηλαδη να κανουν , φορολογησαν τα παντα , χρεωσαν τους παντες , ανεργια 40 %, μισθοι μειον 40-50%, κατασχεσεις προ τον πυλων , δεν φτανουν ολα αυτα ?
    δεν ξυπναει ο ραγιας δυστηχως τελειωσαμε , ολα τα αλλα ειναι σως για να γλιστραει, μεροδουλι μεροφαι και αγιος ο θεος.
    καληνυχτα ελληνες και ησυχα μην χαλασει η σιεστα

  15. Ωραίος τρόπος αντίδρασης …Πάντα φταίνε οι άλλοι…οι ψευτοελληναράδες…Εμείς είμαστε θαρραλέοι κι άφθαρτοι και οι άλλοι κότες.Ραγιάς είναι αυτός που δεν αναλαμβάνει την ευθύνη της ζωής του και την παραδίδει αμαχητί στα λαμόγια…Είμαστε στο "ελευθερία ή θάνατος "για άλλη μια φορά στην ιστορία μας,γιατί η λευτεριά ποτέ δεν κατακτήθηκε…και τώρα ειναι η ευκαιρία γι'αυτό.Πάντα κερδίζει η ανδρεία και η δειλία οδηγεί στον όλεθρο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *